Dogac
Primećen član
- Poruka
- 789
E *** Ljiljo,baš mi krivo...možete li spavati noćas od neprijatnog mirisa? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto se bre Ljiljo ne drzis proverenih stvari? Mesu skalibur ogrlicu, dve za godinu dana, nije preskupo ( 2 x 1400), a damama virbac ampule svaka dva meseca (2 x 370=740 svaki drugi mesec)![]()
E *** Ljiljo,baš mi krivo...možete li spavati noćas od neprijatnog mirisa?![]()
E pa ovo što sam kupila, u spreju nemoj slučajno neko još da kupi. Toliko smrdi da je to užas. naprskala sam Mazu i Mašu, utrljala u dlaku a Meša sam samo malo jer mi ludak nije dozvoljavao, tede da me pregazi. Tako da je on ostao nepoprskan čekajući svog ljubljenog gazdu da se sa njim lomata. Ove dve toliko smrde, ruke mi i posle 15 pranja smrde. Sutra deca imaju zadatak da ih okupaju u kadi, dobro obrišu peškirima i neka se jure po sobama dok se ne osuše jer je napolju ledeno. One se brzo osuše pa je sva sreća što su me ledja bolela pa nisam sa onim monstrumčićem mogla da se natežem inače bi i on sutra bio kupan a kako bi ga osušili to ne znam.
Sredstvo se zove PETVITAL proizvodjač Kanina zapremina 250ml i košta 1525 dinara. Bacih pare. Sigurno tera buve i krpelje pored ovolikog smrada![]()
Dustvo, hitno mi treba savetStavila sam Zoni veceras virbac ampulu i sad joj nije dobro, skunjala se sva i trese se...
Nema temperaturu, bar ne mogu da osetim, ali nesto joj nije dobro. Da li je moguce da je reakcija na ampulu? Bila je vesela i normalna sve dok joj nisam to stavila. Sta da radim? Noc je...