šašava plavuša
Veoma poznat
- Poruka
- 10.760
'Oću ali kada turim i zlatan zub![]()
jaooo,pa kad se nakeziš...a ono zasija tozla...fuuujjjj....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Oću ali kada turim i zlatan zub![]()

Tooo bree![]()

... i da pustim nokat na malom prstu![]()

ovo je moja reakcija u momentu kad sam te pročitala...
hehe
Znam za rad... 'armonikaški![]()

Kad ja moram da protumacim sta si ti htela da kazes... Draga, bolje da si cutala, ostala bi pametnija.
Pa,ono..Otprilike samo ti nisi skontala...Pa,kako da ti kazem...valjda ces skontati sta sam ovim mislila...Cutanje je otprilike bitan deo umetnosti zivota,ali cisto sumnjam da bi ti i to pomoglo da popravis svoj utisak ovde...he,he..uvek me nasmejes..![]()
Pa,ono..Otprilike samo ti nisi skontala...Pa,kako da ti kazem...valjda ces skontati sta sam ovim mislila...Cutanje je otprilike bitan deo umetnosti zivota,ali cisto sumnjam da bi ti i to pomoglo da popravis svoj utisak ovde...he,he..uvek me nasmejes..![]()
Ja nisam dosla ovde da zasmejavam ljude. Stvar je kriticna. Oko nas je gomila muskaraca sa burmama. Sta da radim? Da li da se smuvam sa njima ili ne? Moj sadasnji decko nosi i dalje burmu i bas mi se svidja kako mu stoji.
Ma jeel?
![]()
. Stvar je kriticna. Oko nas je gomila muskaraca sa burmama. Sta da radim? Da li da se smuvam sa njima ili ne?
Jos ako dodam uz to sve njihove zene,decu,babe,strine... a,ti jos NEVINA i neiskusna...neka ti je Bog u pomoci...
Ja nisam dosla ovde da zasmejavam ljude. Stvar je kriticna. Oko nas je gomila muskaraca sa burmama. Sta da radim? Da li da se smuvam sa njima ili ne? Moj sadasnji decko nosi i dalje burmu i bas mi se svidja kako mu stoji.
Pa naravno da nisi.Došla si da se hvališeš i da nas sve edukuješ pošto jedina možeš kao iskusna da soliš svima pamet.
Pa naravno da nisi.Došla si da se hvališeš i da nas sve edukuješ pošto jedina možeš kao iskusna da soliš svima pamet.
Ja se ne hvalisem. Ja samo zelim da budem paradigma kreposti.
Sta pomislite kada vidite tipa koji ima burmu na ruci?
nego jos treba i da mislim
. ali svakako mogu da probam. meni i ovako sve ide od ruke pa ni razmisljanje nece biti nikakav problem.priznajem, stvarno nema mnogo ovako fenomenalnih osoba kao sto sam ja.Sta trcis k'o zdrebe pred rudu? Sada moras da odgovoris i u anketi.
. mene tako divnu i dragu osobu prevarise...A sta...
... a ima debele prste pa ne moze da je skine sa njih?

Ne mora da znaci da su cevapcici, mozda je bilder, kom su na vencanju poglesno uzeli meru, pa je on tada navukao i posle zaboravio da je skine.
. ne prilici ti, a taman sam u tebe gledala kao u idola iako te ne poznajem
.Mnogo si ti izbirljiva malavelika. Nemas iskustva sa prstim.
.ti si milionima kilometara iznad toga.drzi nivo.ili sta vec zelis da drzis.objasni nam.mislim, je l smo tvoji drugari ili ne ? a nije lose biti malo izbirljiv. pa ne zelis valjda da te umesto pevacica i to moderna zovu rajka radodajka, fufa dronfulja, mica pica ili nesto jos gore.ti si milionima kilometara iznad toga.drzi nivo.ili sta vec zelis da drzis.
Ja se ne hvalisem. Ja samo zelim da budem paradigma kreposti.
To možeš da budeš u Crkvi
Pa valjda svakoj djevojci koja drži do sebe ne bi palo na pamet da se smuva sa polovnim muškarcem....tako ja zovem oženjene......
Pa valjda svakoj djevojci koja drži do sebe ne bi palo na pamet da se smuva sa polovnim muškarcem....tako ja zovem oženjene......