- Poruka
- 4.490
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sekiraj se ,necu dugo![]()
Daj,majke ti malo se suzdrzi.Ko kad nemas frajera a tela bi![]()
E jesima ja kad ocu frajera,tu je suzdrzavanje jos krace nego ovde...kikikikiki
najbolja
E jesinajbolja
![]()
Pomislite da je ozenjen
Pomislite da bi se karale sanjim (mozda)
Al je ozenjen
Pa tu nema braka-aaaah, vencanica, srecni roditelji zavidna kuma, polupreminule drugarice iz odeljenja
A onda pomislite da ste se karale sa gomilom majmuna koji vas nisu ozenili
Pa shvatite da veza koja je perspektivna zavrsava krahom
Pa shvatite da iako je cove sa burmom mozda kreten
Ima veliku kitu
Pa se omastite
Pa mozete da ga sutnete
Ako smara ako ste ga sutnule
Mozete da ga ucenite jer je ozenjen
Pa pomoislite
Kita
kao ruka klinca od 10 godina
a to zelim od malena
Ne smara
Ne voda me po kaficima
da slusam kako njegovi imbecilni drugovi pricaju
o kladionici
avionima
kamionima
Jeste
JA SAM USAMLJENA
ponekad
dosli mu kumovi
ali ne dreci, ne histerise
gde sam
da li sam na crnackoj kiti
a ja sa drugaricom na kafi
cuva mene
pazi sebe
i jeeeeeebem se
drka mi medju sise, svrsava u usta, **** u dupe
sve sto volim iskonski on mi radi
a nece pricati po kraju drugarima dok zderu pljeske posle basketa da me tretirao kako kantu
a ja to vooooolim
jer sam zena
jer sam kurav.a bioloski, bogom odredjeno
lepo mi
nemam barijere
ako je ok
ostacemo frendovi
i nadam se
jer ja nisam glupa
on je ok
jer ja sam samo sa ok tipovima
necemo se rastati ruzno
i karamo se
karamo
da zaboravim gomilu slepaca
umornih od losih poslova, trke za 10 evra da prodaju nokiu 6620 liku iz vrcina
frusriranih
iskompleksiranih sistavaca
sa trulim golfom na plin
koji ja hvalim kaoo bentley
da bi me videli sa lepim sirokoramenim deckom
iz predgradja
kratko osisanim
blistavog osmeha
kite od 12cm
i preuranjene ejakulacije.
osim kad se usika od piva kod kuma za svetog arandjela mihajila pa me besan zove
u 1 nocu da me kara u garazi jer na gajbi ne moze jer miiu je tu tetka iz laktasa sa decom
a ja dolazim u p.icku materinu sa konjarnika u Dobanovce
a taksi delimo po pola.
tad kara celih 10 minuta kezeci se kao retardirana lasica a ja se pravim da uzivam
da odrzim vezu jer ja zivim od navike a ne od ljubavi
Navika je cudo koje vodi zene kroz zivot.
Ps. ne mrzim ja zene
sve su zene iste.podjednako su bezvredne.
Uh, sta ti napisa.
Ajoj ovo je gore nego kad učiš Internu medicinu......

Pa naravno da nisi.Došla si da se hvališeš i da nas sve edukuješ pošto jedina možeš kao iskusna da soliš svima pamet.
Draga, MARGA Rita ovo nisam ja pisala..Ali je kod citata napisano kao da sam ja...Pogledaj malko bolje ko je pisao,pa molim te ispravi gresku....
Draga,ovo nisam ja pisala..Ali je kod citata napisano kao da sam ja...Pogledaj malko bolje ko je pisao to na 5. strani ,pa molim te ispravi gresku....Uz duzno postovanje,prema doticnoj,Modernoj,smatram da si sada ukaljala moju reputaciju,smestivsi me u kos sa tim tekstom koji je ona napisala..I sta ce sada ljudi da pomisle,kada procitaju to,pa ce reci,vidi ova kakva je? I to bi sve bilo ok,da sam ja takva,aaaaaaaaaali NISAM.Svojom omaskom si bacila mrlju na moju dobru reputaciju...
Pa naravno da nisi.Došla si da se hvališeš i da nas sve edukuješ pošto jedina možeš kao iskusna da soliš svima pamet.
Draga MARGA RITA sledeci put,malo bolje obrati paznju,kada citiras..ja ovde imam lepu reputaciju,i nemoj da stavljas tudje reci pod moje ime,kao da sam ja to nappisala,kada je to napisala gdjica Moderna Pevacica a ne JA.![]()
Ne brini,zna se ko je sta napisao,malo to kvotovanje muci,ali nemas brige.![]()

I ja sam dobila 10...učila 4 mjeseca po čitav dan......
Ja sam to sredila za dva dana. Sada imam internu u malom prstu.
hit dana... 
svi ste pukli 
Draga, MARGA Rita ovo nisam ja pisala..Ali je kod citata napisano kao da sam ja...Pogledaj malko bolje ko je pisao,pa molim te ispravi gresku....
Draga,ovo nisam ja pisala..Ali je kod citata napisano kao da sam ja...Pogledaj malko bolje ko je pisao to na 5. strani ,pa molim te ispravi gresku....Uz duzno postovanje,prema doticnoj,Modernoj,smatram da si sada ukaljala moju reputaciju,smestivsi me u kos sa tim tekstom koji je ona napisala..I sta ce sada ljudi da pomisle,kada procitaju to,pa ce reci,vidi ova kakva je? I to bi sve bilo ok,da sam ja takva,aaaaaaaaaali NISAM.Svojom omaskom si bacila mrlju na moju dobru reputaciju...
Koja picajzla.Jel piše iznad citat quote Moderna Pevačica.Piše.Imaš još nešto za reći?