Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Ja mislim da je ta Pevačica mnogo iskusnija.......
Ne znam da li sam iskusnija. Ja sam jos nevina, a mnogi ovde sto su "prevrnuli pola sveta", kada citam sta pisu, kao da ne znaju gde im je p.i.sh.a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da je ta Pevačica mnogo iskusnija.......
Fizički jesi nevina,a da si čista nisi.
Jesam cista i neukaljanog obraza. Ja nikog ne osudjujem zbog njegovog seksualnog zivota, ali vidim da kod tebe nije nesto cisto, cim ti moja nevinost i cistota, kao i krepost, bodu oci.

lepo je to i retko što si nevina...ali baš me interesuje za kog indijanca je čuvaš...misliš da će to kao više da ti digne cenu....kolko ti imaš uopšte godina...![]()
Ali je isto tako pisalo: "original postavio sunsceJeca"...Ja sam pametna persona,pa znam da je doslo do greske tokom citiranja...Ono sto me uvek iznenadi ovde,koliko su ljudi drski,kada im pridjes krajnje ljubazno i ukazes na gresku,a oni...Osnovni je red bio da se makar izvinis,ali to je od takvih iluzorno ocekivati...No,dobro...Ono sto je jednoj curi ,druga cura "picajzla"da te citiram,za nekoga je nesto draga moja sto se zove ugled...pa,ako ne zelim da me porede sa tamo nekim komentarima,koji bi meni i mojoj reputaciji samo stetili,jer na kraju krajeva to nije moj post i moje reci,neka budem kako ti kazes..."picajzla"...Potpisujem...

Ne citas moje postove redovno, pa ne volim da se ponavljam. Domaci zadatak ti je da procitas moje postove i da onda krenes da me napadas, akko imas zbog cega?
Taj "Indijanac" je moj sadasnji decko. Mislim da hoce. U ranim sam 20-tim. (Dama sam i ne otkrivam godine).
Pevačica je eskortuša

Ma jelte !? Da nemas "Damo" , mozda, 35 godina? Ajoj.
Ima jedna stvar koju ne razumem.Čemu to dokazivanje na forumu? Dokazuj se u RL-u.Stalno naglašavanje nevinostimi je bolesno.Ustvari kod tebe je to OKP.Može samo da te proglse sveticom pre vremena.
Koje povrće? Misliš na mrkvu ili krastavac?To je nastranost.Nego zaboravih staviti smajli-that's irony

Nastranost bi bila plavi patlidžan![]()

@pevacica
ti ocigledno nisi razumela moj post. Kazes da si u ranim 20-im (a pritom krijes godine) i sebe proglasavas damom...
ahahahhahahahahaha
mislim...šta reći za tebe a ne umreti od smeha...legenda si...

Zahvaljujem gospođo
![]()

Ne mogu da razumem ljude, koji ne poznaju pristojno etiketiranje. Dama moze imati 5 godina, ali i 90.. To je stvar drzanja i stava. Ipak, ne zameram ti, jer te forme etiketiranja, su siroko rasprostranjene, medju neukima, kao oznaka za babe ili neke napirlitane zene. Osim kuvara, postoje i druge knjige iz kojih se moze nesto nauciti.

pa ja sam onaj mali broj žena....baš lepoooo.....i baš sam srećna....![]()
sad ce te forumske dusebriznice da pitaju kako mozes da jecas sama za novu godinu dok on za zenom jede prasetinu i gleda novogodisnje izdanje kursadzija...
seratorke jebene.