qryak
Poznat
- Poruka
- 7.707
Различити народи, причају различитим језицима, једу различита јела, не видим у чему је проблем. Србе из Босне ћемо преваспитати некако да науче шта значи реч бурек на српском језику.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elastična sam takođerРазвлачиш јуфке, развлачиш и засврби те... а никог у близини да те почеше. Шташ онда?![]()
Различити народи, причају различитим језицима, једу различита јела, не видим у чему је проблем. Србе из Босне ћемо преваспитати некако да науче шта значи реч бурек на српском језику.
Па јел исто јело босански бурек и оно што се зове бурек у Србији и Македонији? Није.
Сама би и појела то што развучеш, а? Стипсо!Elastična sam također
Mogu ja sve sama![]()
Vi biste se samo svađali.Па јел исто јело босански бурек и оно што се зове бурек у Србији и Македонији? Није.
Различити народи користе исту реч, који су сви позајмили из туђег језика, за различита јела која су исто тако позајмили. Не видим потребу да се убеђујемо око тога ко је у праву, пошто немамо неку посебну заслугу ни око речи, а ни око јела.
Ma gdje tebe da preskočim i ne ponudim te :]Сама би и појела то што развучеш, а? Стипсо!![]()
Хтједох написати шта понекад једеш, али излазе ми саме неке звјездице...Vi biste se samo svađali.
Ja se zezam, valjda je to jasno.
Apsolutno mi je nevažno kako drugi nazivaju ono što ja jedem
Opusti se.
Понуђен ко почашћен, мада не једем бурек са сиром.Ma gdje tebe da preskočim i ne ponudim te :]
Ako mi prođeš kroz ruke ješćeš samo pire krompirПонуђен ко почашћен, мада не једем бурек са сиром.![]()
А ја са месом. Значи, у Босни бих гладан ост'о.Понуђен ко почашћен, мада не једем бурек са сиром.![]()
Добро, нећемо сад да ситничаримо, али реци искрено, волиш ли више бурек са сиром или са месом?Kako god želiš
Nisam ja tip osobe da se lijepi na razlike, podjele se samo umnožavaju i kreiramo vještačke
Al da baš ono mora biti ova razlika,
Možeš se praviti da ne možeš pričati
I onda rukom pokažeš![]()
Ovo mene i živcira, što znam da se zapravo ne živciraš, kada te pokušavam naživcirati burekom od sira.Vi biste se samo svađali.
Ja se zezam, valjda je to jasno.
Apsolutno mi je nevažno kako drugi nazivaju ono što ja jedem
Opusti se.
Ne laži. Bio je iz buregdžinice!Ma samo maltretira ljude sa tom sirnicom zato što joj se može, a ne seća se ni sama kad je zadnji put ispekla burek, bilo s mesom, bilo sa sirom. A uhvatio sam je i kad je jela burek iz pekare, iako tvrdi da to nikad ne radi.
BureGdžinica!!
A koja je razlika između bureka iz burekdžinice i onog iz pekare? Radnicima u burekdžinici su vezane ruke da ne mogu da se počešu po gujici?![]()
Dušo, majstorica za pite u Sarajevu ima platu između 1300 i 1800 eura, u pekari 400 eura
A koja je razlika između bureka iz burekdžinice i onog iz pekare? Radnicima u burekdžinici su vezane ruke da ne mogu da se počešu po gujici?![]()
E svašta se na kulinarstvu nauči zaista.A razlika u plati je zato što bolje trpi kad je svrbi gujica?![]()
Nisi ti ispratila. Članica KDC je rekla da ne jede burek iz pekare pošto ne može znati da li je radnik češao gujicu dok je pravio. A pošto burek iz buregdžinice jede, znači da radnici u buregdžinicama ne češu gujicu.E svašta se na kulinarstvu nauči zaista.
Nijesam znala da od bureka svrbi gzca.