Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.046
Добро, реци ти мени, како ја онда да наручим бурек са сиром?Burek je jednoznačno meso
Postoje i:
Sirnica
Krompiruša
zeljanica
Pita sa gljivama i pita sa tikvama su izuzeci,
Zamisli da jedemo Gljivicu i Tikvicu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро, реци ти мени, како ја онда да наручим бурек са сиром?Burek je jednoznačno meso
Postoje i:
Sirnica
Krompiruša
zeljanica
Pita sa gljivama i pita sa tikvama su izuzeci,
Zamisli da jedemo Gljivicu i Tikvicu![]()
Kao sirnicu!Добро, реци ти мени, како ја онда да наручим бурек са сиром?![]()
Lepo naručiš, a šta ćeš dobiti pogledaj ovde:Добро, реци ти мени, како ја онда да наручим бурек са сиром?![]()
Pa u pravu si, neko treba popustiti. To nećemo biti mi! Burek je burek i tačkaMislim da je to daleko vise izvikano nego sto je to realno...ako je burek sa sirom sirnica po toj matrici je burek sa mesom mesnica....po nekom mom laickom misljenju to se sad vise koristi da bi se napravila jos jedna podela medju namaUmesto da granice rusimo mi se svakodnevno trudimo da postavimo nove pa smo onda tako dobili da su cevapi mljevenici ili kako vec...vazno je ne ostati gladan,ostalo je manje vazno
![]()
Lepo naručiš, a šta ćeš dobiti pogledaj ovde:
https://vm.tiktok.com/ZM6pLW6Bx/
Видех то пре неки дан. У Босни важе друга правила.Lepo naručiš, a šta ćeš dobiti pogledaj ovde:
https://vm.tiktok.com/ZM6pLW6Bx/
Е, онда не бих добио оно што сам желео. Она је поред бурека са сиром.Kao sirnicu!
Jeste, ali ima ih svakakvih, posebno u Turskoj odakle inače i potiče.Pa u pravu si, neko treba popustiti. To nećemo biti mi! Burek je burek i tačka![]()
Nismo u TurskojJeste, ali ima ih svakakvih, posebno u Turskoj odakle inače i potiče.
Opet neka podelaPa u pravu si, neko treba popustiti. To nećemo biti mi! Burek je burek i tačka![]()
Ovo je šala, sve na temi, opusti seOpet neka podelaNa "nas i vas" na "crne i bele"...kao i u sportu koji inace ne pratim ali ne mozes navijati za OFK Beograd ili za Radnicki iz Nisa...ili si Zvezda ili Partizan...ako nisi ni Zvezda ni Partizan onda nisi normalan....ubice nas podele
![]()
Босна је јединствена по питању бурека. Све им дирај, само бурек не.Mislim da je to daleko vise izvikano nego sto je to realno...ako je burek sa sirom sirnica po toj matrici je burek sa mesom mesnica....po nekom mom laickom misljenju to se sad vise koristi da bi se napravila jos jedna podela medju namaUmesto da granice rusimo mi se svakodnevno trudimo da postavimo nove pa smo onda tako dobili da su cevapi mljevenici ili kako vec...vazno je ne ostati gladan,ostalo je manje vazno
![]()
Босна је јединствена по питању бурека. Све им дирај, само бурек не.![]()
Кад ћеш ти јуфке да сучеш (за штагод)?
To je toliko lagan i čest zahvat da ne planiram, kad mi se jede zasučem rukave, svežem kosu i razvijem jufkeКад ћеш ти јуфке да сучеш (за штагод)?![]()
Звучи занимљиво. Зато сам те ја и похвалио, а не као неке... треба да се удају, а ништа не развлаче.To je toliko lagan i čest zahvat da ne planiram, kad mi se jede zasučem rukave, svežem kosu i razvijem jufke![]()
Imam bilderske prste, tastatura čuda čini...Inače, @Kćerka Direktora Cirkusa , obje smo se iznenadile za godine, mislie smo da ima manje.
@Black_star
Bleki, odaj nam tajnu mladog duha?
Jel treniraš, ili se puno šetaš?
zasučem rukave, svežem kosu i razvijem jufke![]()