Frederick_
Elita
- Poruka
- 15.063
Zeljanica
![]()
Mislis burek sa zeljem?
I to Goranci prave bolje nego iko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeljanica
![]()
Mislis burek sa zeljem?
I to Goranci prave bolje nego iko![]()
Veze to sa zivotom nema.Pitu sa željem da
Burek je sa mesom
Sirnica je sa sirom
Samo sto to jedino u Bih poštuju
Da imam svoju buregdžinicu i da mi neko naruči burek sa sirom lepo bi rekla “sorry nemamo sve rasprodali “
![]()
Poslušajmo mudre riječi ovog gospodina.Burek je vrsta tijesta tako da je ispravnije reći - burek sa mesom, burek sa sirom.
Sad što se to nama u BiH ne sviđa, koga zabole stojko?
Expert level.Ma nema veze odakle je i kako ga ko zove
Bitan je majstor
Pa ajde sad ne otidji do pekare
Idući put kada budem u BiH, tražiti ću sirnicu s mesom, baš me zanima što ću dobiti.Lepo naručiš, a šta ćeš dobiti pogledaj ovde:
https://vm.tiktok.com/ZM6pLW6Bx/
Veze to sa zivotom nema.
Burek je sa sirom, sa mesom, sa zeljem, sa krompirom, sa patlidzanom, sa tunjevinom, sa ananasom, sa pizzom, sa pljeskavicom, sa bundevom...
Sta god da stavis unutra.
Burek je testo. Nego se Bosanci istripovali.
Kako god želišДобро, реци ти мени, како ја онда да наручим бурек са сиром?![]()
Burek je testo u koje mozes da stavljas sta god zelis, i originalno je jelo Goranaca - zato ga oni prave najbolje.To je već u jugi tako bilo
Samo sto sad neki žele to preokrenuti i od bureka napaviti sirnicu
DobroBurek je testo u koje mozes da stavljas sta god zelis, i originalno je jelo Goranaca - zato ga oni prave najbolje.
Bosanci su lupili da je burek samo kada je sa mesom, i sad se tripuju, pokusavaju da od toga naprave neki brend.
A svako ko se iole razume u hranu, zna ko pravi najbolji, tako da.....
Prestala sam gledati čim sam vidjela da je u pitanju pekara
Da si normalna ne bi uzimala nego sama pravilaКаква бре сирница, како то педерски звучи.
За мене и за све друге је бурек и то баш са сиром.
Са месом је углавном њесра јер нагрувају лука преко сваке мере.
Најбољи је празан, то ја узимам.
Само будала прави бурек у граду са хиљаду пекара.Da si normalna ne bi uzimala nego sama pravila![]()
Nemam šta dodati na ono što sam već reklaСамо будала прави бурек у граду са хиљаду пекара.
Ок, ти развлачи тесто кад немаш паметнија посла.Nemam šta dodati na ono što sam već rekla![]()
Ja sam lepršava,mlada i sposobna, nakon umnog rada kojim zarađujem novac razvlačenje jufke mi dođe kao odmor. Ne volim jesti pite koje je razvlačio neko ko je možda počešao dupe ili muda dok je to radio a nije ruke opraoСамо будала прави бурек у граду са хиљаду пекара.
Ти онда немој седети по ресторанима, ко зна, можда су ти пљували у јело.Ja sam lepršava,mlada i sposobna, nakon umnog rada kojim zarađujem novac razvlačenje jufke mi dođe kao odmor. Ne volim jesti pite koje je razvlačio neko ko je možda počešao dupe ili muda dok je to radio a nije ruke oprao![]()
Važi, hvala na savjetuТи онда немој седети по ресторанима, ко зна, можда су ти пљували у јело.
Мислим свашта. .