C
cu2
Gost
Anonymous:Pozdrav svima,
upravo smo se vratili sa letovanja iz S. Brega - hotel Balkan, Super smo se proveli , hotel ja zaista los, ali kao sto rekoh koliko para toliko i muzike, bar je cisto( sobarice redovno odrzavaju) vode ima uvek naravno tople, hotel jeste star i posebno deo gde nas smestaju je u jako losem stanju( postoji i renovirani deo) bazen je solidan i ne naplacuju se lezaljke ( pricam o hotelskom bazenu) Svedski sto je odlican i u svakom trenutku imate svega nekoliko vrsta suhomesnatih proizvoda, virsle , kobasice, kajgane,kackavalj, sirevi, marmelade, maslaci, dve vrste hlaba, dve vrste pogacica, kifle, kolace, makarone, przenice, kolaci, voce, ceralije, mleko , caj, kafa, sok, voda, i jos sto sta...
Samo mesto je super i zaista moze da se nadje za svakoga po nesto. Cene su nesto jace nego u Nesebaru ili Burgasu na primer ali i tu ima razlike od lokala do lokala sve u svemu dosta jeftinije nego kod nas osim voca i suncobrana na plazi...
Svakako treba otici u Aqua park ,stvarno je dozivljaj i vredi svaku paru koju ste dali za ulazak...
Obici Nesebar...
Shoping u Burgasu( dosta je jeftinije), obavezno otici u Metro(moze da se kupuje i bez metro kartice) (gradski autobus br.12- cena karte 0,5leva) Karta Sanny Beach-Burgas 1,5leva...
Jedina zamerka agenciji Montesol na uzasno losoj organizaciji bolje reci neorganizaciji putovanja. Lokalnog predstavnika agencije nismo videli ni jednom za celo letovanje. Niti nas je docekao niti ispratio, tako da smo bili prepusteni sami sebi, na srecu nismo prvi put u Bugarskoj tako da se dobro snalazimo...
Novac se menja iskljucivo u bankama( najsigurnije) bankomati takodje rade kurs je od 1,90- 1,94 leva za euro.
stvarno nam znace ove informacije,nama koji cemo se uskoro naci u ozloglasenom hotelu "Balkan".Moze jedno pitanje? Da li sa 100 evra moze da se "izdrzi" 10 dana u S. Bregu, tj. da li je to dovoljno za trosak, ako imamo obezbedjen dorucak u hotelu?
Ej,ljudi bas ste zlatni,sto mi je letovanje blize vi saljete sve bolje utiske,sve korisnije savete, pa je moju blagu strepnju zamenila radost sto idemo uskoro.A ti cu2-kada ides,mozda se sretnemo tamo?!Bice super,osecam!Pozdrav svima!

,more je toplo ali kada padne kisa 2 dana postane hladno,medjutim,opet se brzo zagrije.Treba ici jedno 30 m da ti voda bude do vrata,mozda i 40m nemam predstavu.Na neke bazene mogu uci svi,na neke samo gosti hotela.