BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tasa_amst:
apotekarka:
Anonymous:
e, moj decko i ja smo isto uplatili za 08.07. "dana palace park" avionom tako da cemo sigurno putovati zajedno, ako si i ti uplatila za 08.07. Hotel j nevidjen, mnogo dobro izgleda i spolja i iznutra. i na dobrom je mestu, samo sto neki pisu da je udaljen od plaze 450m a neki 250m tako da stvarno ne znam pravu razdaljinu ali ok ipak je hotel vrh. aranzman sve zajedno sa avionom, veoma povoljno.
pa eto toliko zelim ti lep provod
apotekarka:
Samo da znate da ste i nas naložili tako da smo juče uplatili Zlatne Pjaske, hotel Dana palas park 12 dana avionom. Ako je neko bio, može da se javi nemojte da se stidite... :wink:

Juhuuuu, znači idemo zajedno!!!!!!
A ko je to? :shock: :D :D

"hocete mi molim vas ustedeti vreme i reci cenu smestaja u tom hotelu?!"
ovako to zadovoljstvo kosta 300 evra, s tim sto je to bila specijalna ponuda koje na zalost nema vise

Ja sa porodicom idem 21.07 u Sanny Beach - hotel Balkan, nazalost kasno sam naisao na ovaj forum, ali zaista ne ocekujem nista extra za taj novac koji sam dao, sto kaze nas narod: " koliko para toliko i muzike". Pa vidimo se tamo, ide li jos neko preko Montesol-a???

samo da vam javim sa lica mesta da je ovde sasvim ok i da one primedbe stvarno ne stoje, narocito za more i ljubaznost, super je, odoh da pevam karaoke :wink:

Za gospodina Freedoma...Nesebar je malo seljackiji od Suncevog brega, pogotovo plaze.Suncev b. stvarno nije daleko, mozes i pesaka uz plazu, treba ti 20 minuta, ili busom 10 min.U Nesebaru su i kurta i murta, mada ima i jedan gotivan splav na obali Tekila bar, tu nije lose...Ali uglavnom je nocni zivot bolji u S. bregu. Nes. je jeftiniji, spavas,klopas u Nes.a sve ostalo u S.bregu.Jeste da je malo cimanje tamo vamo, ali to je najbolja varijanta.Mene je neka pijana Ruskinja startovala na ulici da je vodim u krevet, ali da je prvo vodim na u restoran na veceru.Bila je dobra riba, ali sam je odbio jer je bila mortus...

Ovde je stvarno ok, cisto, puno sadrzaja, Bugari usluzni i ljubazni, super i za provod i za porodice sa malom decom. Neke stvari su smesno jeftine (prevoz i hrana) a neke besmisleno skupe (suncobrani i lezaljke na plazi), tako da u proseku sve ispadne ok....

Reci te mi, zar je tamo stvarno nocu hladno?
Cula sam da je za izlaske uvece neuobicajeno hladno za leto. Znaci nista suknjice,majcice.... :D
steta....

Ma samo Sunny Beach za izlaske!!!!!!!!!
U Nesebru je truba provod...smesni su lokali...Prvi dan idite u sunny beach i ludo cete se provesti...a u Nesebru spavajte...

I da... Kad bugarin klima glavom levo-desno to znaci DA, i obrnuto...
I imate vremensku razliku od 1h..

Ako idete kolima, izgrbavite na ulazu u sunny becah cuvara i podmitite ga i ucicete ispred diskoteka... zajebi pesacenje:) big style:)

Vidimo se u nesebru ja krecem sad u petak 16-tog.

apotekarka:
Dankaa:
Reci te mi, zar je tamo stvarno nocu hladno?
Cula sam da je za izlaske uvece neuobicajeno hladno za leto. Znaci nista suknjice,majcice.... :D
steta....

Da, hladno je, pisacu opsirnije kad se vratim, i ne samo o tome... :roll:
Noci su hladne i najveci smor koji je nas zadesio je taj sto je nekoliko dana padala kisa, ostala su nam jos samo dva dana tako da se nadam da ce biti ok. bugari su stvarno ok, ljubazni su i stalno nasmejani. vise detalja kad stignemo za sada toliko od Guliverke ciaooo

Da se utesi Planer,i mi smo uplatili hotel Balkan,verovatno preko iste agencije,jer vidim da pominje u opciji hotele o kojima smo i mi(porodica)razmisljali,ali ova je cena odlucila.Naravno nasla sam na bugarskom sajtu one "komplimente"hotelu,ali sam se i okolo raspitala i moslim da je istina ovo:hotel jeste star i nema neki enterijerski ugodjaj,ali cist je i zadovoljava osnovne uslove za prespavati.Jer tamo ima toliko sadrzaja da mi i nemamo namere da letujemo u sobi.Jesi li video sajt Akvaparka,Planere!Bolje da ti ostane kinta za tako nesto kad vec nema "i jare i pare".Pa mozda izlet u Varnu da se vidi delfinarijum...ima mnogo lepsih stvari od luksuzne hotelske sobe,pa ne brini.Pise covek na onom bugarskom sajtu da za 5 leva mozes ceo dan provesti na bazenu hotela Kotva koji je prelep...
Planeru,kada ides?Ako ne idemo u isto vreme onaj ko ide prvi moze poslati informacije drugome.Mi krecemo 20.avgusta.
Pogledaj ovo i razgali dusu www.aquapark.bg
Pozdrav svima! :D :D [/u][/b]

Ja idem u utorak u Bugarsku,privatan smestaj.Sve mi je tamo nesto neizvesno kakva ce biti usluga,ali nadam se najboljem :D
Apotekarka,kad se vracas...znacile bi mi tvoje informacije pre nego otputujem?

Evo vratili smo se, i nismo nešto oduševljeni.
Mi se jesmo dobro proveli, ali ovo je bilo mnogo ispod nivoa Turske ili Egipta a opet dosta bolje od Crne Gore, tako da ne mogu da ih preporucim iz petnih žila.
Iznajmljivanje suncobrana na plaži je 2,5 evra, ležaljke isto toliko a onog madraca za ležaljku 1,5 evra. Na ulazu u Akva park pise da odrasli plaćaju 24 leva (12 evra) a deca 8 ali onda uzmu da ti mere decu i ako su viši od 120 cm moraju i oni da plate punu cenu. Moj sin je 123 cm i rekli su "a, pogolem" i naravno platili smo kao za odrasle.
Kad smo napuštali hotel tražili su da im platim za neki peškir koji mi je vetar oduvao sa terase a što sam ja prijavila spremačici pre par dana :roll: , naravno da mi nije palo na pamet....
U lobi baru su nam dali kafu u šolji zamazanoj karminom, kada sam je vratila, barmen ju je samo uzeo i na moje pitanje hoce li se bar izvinuti samo odmahnuo rukom.....
Ima toga još, koga šta zanima neka pita, tu sam...

Vidim bilo ti je bas zanimljivo... :wink: Nego kolike su cene po kaficima(pice,sladoled...)jer more hladno i koliko je najvise stepeni C(ne mislim na more) bilo dok si bila tamo?? Pozdrav

POP Mare:
Vidim bilo ti je bas zanimljivo... :wink: Nego kolike su cene po kaficima(pice,sladoled...)jer more hladno i koliko je najvise stepeni C(ne mislim na more) bilo dok si bila tamo?? Pozdrav

Ma goni ih u pm...
Malo pivo 2 leva, veliko 3 leva, kokteli od 3 do 10 leva, sladoledi od 1 do 3 leva, voće je skupo, naročto jabuke 5 leva. m
More nije hladno i meni su i talasi ok mada su se slabiji plivači žalili da im je frka. Najtoplije je bilo poslednjih par dana oko 30-32 C a kad padne kiša sve se pretvori u oktobar.
Skuter je 40 leva a padobran 60 za dvoje.
Može lepo da se ruča ili večera za 15 leva po osobi s tim što se hleb ne podrazumeva a i prilog se dodatno plaća :roll:
Ulaz u diskoteke i striptiz klubove je 5 leva ali ti se obavezno nakače prostitutke kalibra gospođa koje prose na semaforima i smaraju da im platiš piće ...

apotekarka:
POP Mare:

Ma goni ih u pm...
Malo pivo 2 leva, veliko 3 leva, kokteli od 3 do 10 leva, sladoledi od 1 do 3 leva, voće je skupo, naročto jabuke 5 leva. m
More nije hladno i meni su i talasi ok mada su se slabiji plivači žalili da im je frka. Najtoplije je bilo poslednjih par dana oko 30-32 C a kad padne kiša sve se pretvori u oktobar.
Skuter je 40 leva a padobran 60 za dvoje.
Može lepo da se ruča ili večera za 15 leva po osobi s tim što se hleb ne podrazumeva a i prilog se dodatno plaća :roll:
Ulaz u diskoteke i striptiz klubove je 5 leva ali ti se obavezno nakače prostitutke kalibra gospođa koje prose na semaforima i smaraju da im platiš piće ...
Bice bas zanimljivo i meni vidim ja pogotovo sa striptizetama :D A ovo sto se tice talasa ja ih obozavam pravi izazov za mene...

Поздрав свима!

Ја, који сам се толико распитивао о Бугарској, коначно сам се вратио оданде, па ћу сада мало да "рапортирам". :lol:
Све у свему, није било лоше, може и горе. :D Шалим се, наравно.
Био сам у Сунчевом Брегу, и драго ми је што сам одсео тамо а не у Несебару јер у Несебару нема ништа! Онај стари део града је фин, али се ништа не дешава. Сав провод је у Сунчевом Брегу.
Е сад, за оне који би ипак да бораве у Несебару а да увече излазе у Сунчев Брег: Последњи аутобус иде у поноћ (карта је 0,5 лева), а после тога само такси чија је цена, ако се не варам, око 10 лева. Значи, није баш повољно.

Боравио сам у хотелу "Кокиче" (**+) који и није толико лош. Чак је био и ТВ у соби. :P Једина мана је што је кревет био раздрндан, што нису мењали постељину 10 дана и што је јастук био као камен. Ах да, и WC је слабо радио. Све остало је било ОК. :wink:
За оне који би да иду у "Балкан" имам малу препоруку: Немојте то да радите! Хотел је рупчага какве нема.

Пре него што сам отишао, баш на овом форуму су ми говорили како постоје нека ограничења приликом купања. Искрен да будем, ја их нисам видео. Купао сам се кадгод сам хтео.
Лично сам се уверио да тамо заиста не постоји канализација. Кад падне киша сви иду боси јер је вода до колена.

Претпостављам да вас цене највише интересују. Јевтиније него овде, али не толико колико се прича. Рецимо, пиво (Загорка или Бугарско) 0,3l је око 1,2 лева. Страна су нешто скупља. За неких 5-6 лева може сасвим пристојно да се вечера у неком ресторану (пиће, салата, главно јело...).
Лежаљке на плажама су скупе - 5 лева, тако да сам лежао на пешкиру на песку.

Ах да, искористио сам прилику да обиђем и Истанбул за 110 лева (2 дана).

И на крају, НЕМОЈТЕ МЕЊАТИ ПАРЕ У МЕЊАЧНИЦАМА ВЕЋ ИСКЉУЧИВО У БАНКАМА!!! Мене су у мењачници изваћарили за 20 евра! Званични курс је 1,94 лева за 1 евро, али ја нигде нисам нашао преко 1,91.

[/quote]Bice bas zanimljivo i meni vidim ja pogotovo sa striptizetama :D A ovo sto se tice talasa ja ih obozavam pravi izazov za mene...[/quote]

Evo da ti ja odma kažem kako to ide sa tim striptizetama.
Krenemo jedno veče moj kum i ja u taj striptiz bar da gledamo igračice oko šipke. Pustile nas žene i uz blagu opomenu "pazite šta radite" ćušnule nam po Durex u zadnji džep, nek se nađe.

Čim smo ušli unutra, nakačiše nam se dve prijateljice noći ne baš reprezentativnog izgleda. Uvališe nam se u krilo i počeše nešto mazno da nam pričaju i pohotno da nas gledaju. Priznajem da mi njihovo društvo baš i nije prijalo, jer smo želeli da gledamo striptiz devojaka na bini, koje su zaista bile lepe, a posle ponoći najavljen je i live sex show. Međutim ove dve postaju sve dosadnije, te naručuju šampanjac, te "iskaju" da im kupimo ružu, te počinju da nas opipavaju, al nismo ni mi od juče,ne iskaju one golemog stojka u gaćama,već gledaju kako da nam izvuku koju paru iz džepa. Reko kume, jel da palimo krpe da rasteramo gamad ili mi da palimo odavde, ja ovo da ***** stvarno ne mogu. Kum nije dugme, izvadi svoj sat, videsmo da ima još sat i po vremena do live sexa,a ko će to da izdrži, te se vratismo svojim ženama brže nego što smo otišli i tu dobismo i striptiz i live sex.

A one poslovne gospođe ostavismo debelim švabama. :roll:

Obracam se tebi,planeru,jer si dao preporuku da se hotel Balkan zaobidje,a mi bas taj uplatili jos odavno,a idemo 20.08.Opisi mi sta znas o njemu da zamislim da li to mozemo progutati,ako ne da vidim sta ciniti.Molim te,odgovori brzo!HVALA!

Ма жив човек све издржи. :lol:
Пази, имај на уму да ја нисам ноћио у "Балкану" већ га само разгледао (уздуж и попреко :D ). Моји утисци: Прилично стар и оронуо хотел, грађен највероватније у доба комунизма јер му је такав и стил. Није толико далеко од плаже, можда око 500 метара, мислим да има неки базен али то не ваља ништа. Хотелски лоби је прилично велики, чак необично велики, има неки бар, буквално мини-бар јер је толико мали, стони тенис, флипере, итд.
У једном тренутку сам био принуђен да се олакшам, да простиш, тако да сам имао прилику да се уверим у "лепоту" његовог WC-a. :lol: Отприлике као у неком нашем просечном кафићу. Немој помислити да сам ја неки WC-манијак, али често клоњаре много говоре. Тако бар наш народ каже. :wink:
Ако је у мом хотелу (**+) била иста клопа сваки дан (као неки шведски сто који се састоји од саламе, сира, парадајза, воћа, можда још понешто), онда сигурно то можеш да очекујеш и у Балкану (**).
У сваком случају, или мењај хотел или буди спремна на све. :wink:
Надам се да сам ти помогао.

:oops: Bas sam se sk...la!Ali bitno je da zna covek sta ga ceka,pa videcu sta cu.Jesi se kupao u drugim bazenima?Moze se i tako,a?Jesi li video taj hotel Kontinental,kako je tamo?U svakom slucaju,hvala puno!
P.S.HOCU U GRCKUUUU!

Pravo da ti kazem, nisam ni video taj Kontinental. :( Ali video sam onaj Chaika. Mnogo je dobar, i kupao sam se na njegovom bazenu.

U principu je dozvoljeno kupanje na svim bazenima, mada su mene isterali s jednog, ali mora da se plati lezaljka! :cry:

Jos nesto, i WC se svugde placa. :wink:

P.S. Hocu ja na Sri Lanku!!

Back