BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OK. Inna pronasao sam agencije, nije se puno promenilo u cenama... Ove godine su Bugari ko i uvek... Nego , nasi imaju gomilu predrasuda o bugarskom primorju, cinjenica da je more ko jezero, ali ko jos gleda more, ja sam usao 2 puta u vodu, zezanje je najbitnije, a uvece je ludilo.. svako do 25 bi trebao da ide u bugarsku da se provede, jer sve ovo ostalo , egipat, tunis, sve je to isfurano za porodice sa decom , a od provoda nema nista. Turska i Bugarska, definitivno su najbolje za mladje ljude... Lep provod ti zelim Inna , kad se vratis napisi utiske, verujem da ce ti biti dobro.

VELIKI KUGUAR:
OK. Inna pronasao sam agencije, nije se puno promenilo u cenama... Ove godine su Bugari ko i uvek... Nego , nasi imaju gomilu predrasuda o bugarskom primorju, cinjenica da je more ko jezero, ali ko jos gleda more, ja sam usao 2 puta u vodu, zezanje je najbitnije, a uvece je ludilo.. svako do 25 bi trebao da ide u bugarsku da se provede, jer sve ovo ostalo , egipat, tunis, sve je to isfurano za porodice sa decom , a od provoda nema nista. Turska i Bugarska, definitivno su najbolje za mladje ljude... Lep provod ti zelim Inna , kad se vratis napisi utiske, verujem da ce ti biti dobro.

sto me mora tice ,ja znam da nije nesto ali skroz se slazem sa tobom sto se tice provoda,pa imam 21.god.i imam potrebu ba se zezam u zivotu a ne da putujem"porodicno"-za sada! Zato biram Bugarsku... pricacu KAKO JE BILO KAD SE VRATIM...

Slusaj, ako ides u kontinental, pricaces mi utiske...
Obavezno kad se vratis napisi ih, posto ce moja sestra da ide oko 5. avgusta...
I to u isti hotel..Ja sam ga video iz prolaza, malo je juzno, ali, deluje okej. Zanima me hrana, i smestaj, mada pretpostavljam da je to sve slicno kao i u ostalim hotelima...
Lepo se provedi, i nemoj da radis nista sto ja ne bih na tvom mestu...:)

Interesuje me kakve su sanse da se nadje smestaj u Nesebru u sred sezone,1.avgust na primer. Prosle godine smo isli tamo ali uzeli smo smestaj preko agencije,a posto smo culi da dosta ljudi uzima samo prevoz preko agencije pa tamo bez problema nadje smestaj mislili smo da i mi pokusamo ove godine tako.Jedino mi je frka da ne bude da nema mesta posto je taj termin pa da po svaku cenu moramo ostati u nekom cumezu!Kakva su vasa iskustva sa smestajem u svojoj reziji?? :roll:

braca68:
Provereno, dobar broj agencija hoce da vam posreduje u vadjenju vize i bez njihovog aranzmana ali morate putovati sa njima.

Vise agencija iz Nisa su i ranijih godina radile samo prevoz, bez aranzmana. Rade to i sada, jedino ne znam koliko naplacuju pribavljanje vize.

Niturs www.niturs.co.yu
Nitravel www.nitravel.co.yu
Euroturs Nis www.euroturs-nis.co.yu
Ja sam pronasla T.A. ,,Barcino tours'' iz Nisa koja je voljna da samo uz prevoz odradi vizu .Jedino sto ja bas nisa ne znam o njima pa ako ima neko nesto neka napise ,bicu jako zahvalna !!!!!!! :) :) :) :)

yaqza:
Interesuje me kakve su sanse da se nadje smestaj u Nesebru u sred sezone,1.avgust na primer. Prosle godine smo isli tamo ali uzeli smo smestaj preko agencije,a posto smo culi da dosta ljudi uzima samo prevoz preko agencije pa tamo bez problema nadje smestaj mislili smo da i mi pokusamo ove godine tako.Jedino mi je frka da ne bude da nema mesta posto je taj termin pa da po svaku cenu moramo ostati u nekom cumezu!Kakva su vasa iskustva sa smestajem u svojoj reziji?? :roll:

Ne znam koliko vas ide,ali najbolje ti je da neko ostane sa stvarima,a ostali da se prosetaju i vide sta nude bugari.....i onda izaberete najbolju opciju.Ali ako budete odmah krenuli sve sa stvarima da vidite prvo ponudjeno i nasetate se, sigurno cete uzeti taj smestaj ma kakav bio, jer vam nece biti do vugljenja stvari ponovo po vrucini. Moze da se nadje vrlo solidnih smestaja,ali ima i cumeza u koje ne bih usao,a ne spavao.Srecno.

Chori:
Ja sam pronasla T.A. ,,Barcino tours'' iz Nisa koja je voljna da samo uz prevoz odradi vizu .Jedino sto ja bas nisa ne znam o njima pa ako ima neko nesto neka napise ,bicu jako zahvalna !!!!!!! :) :) :) :)
Dobio broj na informacijama: 514-520 Barcino tours 2400 din. povratana karta, na svakih 5 dana
Nema na cemu ;-)

nista ne brinite,recicu vam sve cim se vratim,a sto se konkretno hotela u koji idem tice,jedna cura koja je bila prosle god.kaze da je odusevljena,e sad...videcemo!

Za svie koji hoce da idu u Nesebar-nemojte slucajno smestaj da uzimate preko agencije jer deru,vise se isplati u tom slucaju S.Breg,bolje vam je da idete na slepo.malo svrljate i naci cete nesto sigurno!
lep provod svima:)

Pozdrav ljudi....

Ja sam iz Hrvatske, uplatio ljetovanje na golden sandsu (ne znam hrvatski naziv za ovo?) u hotelu Varšava...
E sad pošto Bugarska nije popularna kao ljetovalište u Hrvatskoj, tako niti nemamo puno informacija... dobro većinu smo pobrali na vašem forumu... al mene zanima kako vi Srbi gledate na nas Hrvate tamo, da ne bi izvazvali međunacionalni incident ni krivi ni dužni... naravno ne mislimo hodat u kockastom dresu gradom, al opet... i kako gledaju srpkinje na nas :)

Unaprijed hvala na pomoći/odgovorima

Pozdrav ljudi....

Ja sam iz Hrvatske, uplatio ljetovanje na golden sandsu (ne znam hrvatski naziv za ovo?) u hotelu Varšava...
E sad pošto Bugarska nije popularna kao ljetovalište u Hrvatskoj, tako niti nemamo puno informacija... dobro većinu smo pobrali na vašem forumu... al mene zanima kako vi Srbi gledate na nas Hrvate tamo, da ne bi izvazvali međunacionalni incident ni krivi ni dužni... naravno ne mislimo hodat u kockastom dresu gradom, al opet... i kako gledaju srpkinje na nas

Sve ti zavisi na koga naidjes:) mada ja bih ti iskreno preporucila da ides,u Bugarskoj nema samo Srba,tamo putuje veliki br.stranaca tako da..nadam se da neces imati probleme! Ali vidis kako zanimljivo,ja bas nisam znala kako i gde da nadjem nekoga iz Hrvatske da pitam ono sto mene zanima! Moja sestra hoce da ide za Hrvatsku sa jednom drugaricom kod nekih ljudi koji zive u Puli mada mozda bi otisla i do Zadra pa je zanima gde je lepse i isto sto i ti pitas,hoce li imati nekih problema sa ljudima tamo!
U Bugarskoj ti je zezanje super,ali nemoj mnogo da ocekujes od mora,vase je 1000 puta bolje:)

fufte:
Pozdrav ljudi....

E sad pošto Bugarska nije popularna kao ljetovalište u Hrvatskoj, tako niti nemamo puno informacija... dobro većinu smo pobrali na vašem forumu... al mene zanima kako vi Srbi gledate na nas Hrvate tamo, da ne bi izvazvali međunacionalni incident ni krivi ni dužni... naravno ne mislimo hodat u kockastom dresu gradom, al opet... i kako gledaju srpkinje na nas :)

Znas ono 1000 ljudi,1000 cudi.... Ja sam prosle godine u Ohridu srela neke hrvate i skroz smo ok komunicirali.Inace u Zlatnim Pjascima uglavnom letuju stranci a imam utisak i kulturniji Srbi jer je mesto mondensko,tako da nemas brige.Ali ne bih vam preporucila da svracate cesce u Nesebar.

fufte:
Pozdrav ljudi....

al mene zanima kako vi Srbi gledate na nas Hrvate tamo, da ne bi izvazvali međunacionalni incident ni krivi ni dužni... naravno ne mislimo hodat u kockastom dresu gradom, al opet...
Ja sam Kosova i poslednje tri godine sam u Bugarsku, verovali ili ne sve tri godine na par metara od nas bili su shiptari do desetak!

A, ko ide u Nesebar ili Suncev Breg nemoj da propusti ako vec nije bio u starom Nesebru u kaficu "Primajkl" ili tako nesto. Jedan od najboljih lokala gde se iskljucivo piju kokteli, ali po njihovim nekim receptima, a i nisu mnogo skupi. Lokal je uradjen u fazonu neke pecine, extra!

Nema više predomišljanja, ljetovanje je uplaćeno... Ma nije sve u moru, ionako se tamo ide dobro isponapijat i provest, a u moru ćemo uživat kad se vratimo u Hrvatsku...
Znači bilo bi pametno za nas izbjegavat srpske barove...
Što se tiče Pule ili Zadra... za Pulu sam uvjeren da 100% nećeš imati problema, uostalom Pula je jedini grad u Hrvatskoj gdje više živi drugih nacionalnosti nego Hrvata....
Zadar je meni ljepši grad, općenito Srednja Dalmacija mi je puno bolja za kupanje nego Istra... ali u Zadru su malo "žešći" ljudi, pa ne bi bilo dobro naglašavat otkud ste... ipak je Zadar pretrpio razaranja, a Pula nije.... tako da što se tiče sigurnosti Istra ti je 100% sigurna, a Zadar ti je siguran ko i meni Nesebar :) Mada su Zadranke najljepše cure, ali to tvoju sestru sigurno ne zanima :)

Nema više predomišljanja, ljetovanje je uplaćeno... Ma nije sve u moru, ionako se tamo ide dobro isponapijat i provest, a u moru ćemo uživat kad se vratimo u Hrvatsku...

Taman posto si ti iz Hrvatske sigurno ces moci da mi kazes kako stoje stvari sa vasim pasosem i vizom?Moj drug ima pasos hrvatski i prosle godine je iso isto u bugarsku na more iz Srbije bez ikakvih problema,ali ove godine u agenciji nisu znali da kazu kako ide ta procedura oko uvedenih viza za Bugarsku! Tj da li je uopste i potrebna viza ako se ide sa vasim pasosem?

Back