Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.833
Ma niste pogresili ni tu 100 %
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš prošlogodišnju temu o Sozopolu, potraži je, tu imaš i cene.korona1:Hvala,odlucili se za Sozopol.
Inna 86:ej ljudi sada ste me skroz zbunili. Bila sam sasvim sigurna da hocu da idem u Suncev Breg,ali citam sada ove vase poruke i premisljam se! Isla bih sa momkom u taj hotel Kontinental,izgleda mi ok i imacemo sigurno 300e za trosak,e sad jel to malo ili da mi ipak idemo? Ne znam kakve su cene ove god.i uopste iu S.Bregu,pa ako neko zna nesto o tome...
u Sozopol sam bila prosle god.lepo je,mada nekako mi ljudi i nisu bas komunikativni
Inna 86:ej ljudi sada ste me skroz zbunili. Bila sam sasvim sigurna da hocu da idem u Suncev Breg,ali citam sada ove vase poruke i premisljam se! Isla bih sa momkom u taj hotel Kontinental,izgleda mi ok i imacemo sigurno 300e za trosak,e sad jel to malo ili da mi ipak idemo? Ne znam kakve su cene ove god.i uopste iu S.Bregu,pa ako neko zna nesto o tome...
u Sozopol sam bila prosle god.lepo je,mada nekako mi ljudi i nisu bas komunikativni
Vesna Ks:Ma i dnevno je skoro nedozvoljeno...Spasioci su vrlo budni,stalno ima talasa i oni te opominju cim ti voda predje struk...Deluje bez veze,ali cula sam da ih treba poslusati jer tamo ima opasnih struja.nismo videli da se neko nocu kupa,a i ne bi trebalo,kad vec i danju ima opasnosti...
Psihologue:KLADIM se da niko od vas ko je bio u NESEBARU ili S.Bregu nije bio u mestu zvanom KAMEŠNIKOVO..
Inna 86:ej ljudi,koliko je prosle god.bilo iznajmljivanje suncobrana u S.Bregu? Lezaljke nikad ne iznajmljujem,to ne volim,tako da mi to nije bitno!
Inna 86:ej ljudi,koliko je prosle god.bilo iznajmljivanje suncobrana u S.Bregu? Lezaljke nikad ne iznajmljujem,to ne volim,tako da mi to nije bitno!
Neboj se, nisu se oni zeznuli. To su cene za Bugarsku :razz: :razz: :razz:Inna 86:bila sam juce da uplatim za more! I sad,znate kako u cenovniku pise koliko se placa dinarski a koliko u eurima,e ja sam razumela da je to po osobi jer je hotelski smestaj a ne apartmanski.Medjutim ova cura iz agencije mi kaze da je samo dinarski po osobi a da je deo u evrima zajednicki. To mi zvuci neverovatno jer u tabeli pise 1800din + 140e! I onda to za nas dvoje ispada 290e,sve ukupno,a ja sam racunala da bude oko 400e. Nekako mi je neverovatno da je tako jeftino,sad samo cekam da me pozovu i kazu da su se zeznule..
Inna 86:bila sam juce da uplatim za more! I sad,znate kako u cenovniku pise koliko se placa dinarski a koliko u eurima,e ja sam razumela da je to po osobi jer je hotelski smestaj a ne apartmanski.Medjutim ova cura iz agencije mi kaze da je samo dinarski po osobi a da je deo u evrima zajednicki. To mi zvuci neverovatno jer u tabeli pise 1800din + 140e! I onda to za nas dvoje ispada 290e,sve ukupno,a ja sam racunala da bude oko 400e. Nekako mi je neverovatno da je tako jeftino,sad samo cekam da me pozovu i kazu da su se zeznule..