BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej ljudi sada ste me skroz zbunili. Bila sam sasvim sigurna da hocu da idem u Suncev Breg,ali citam sada ove vase poruke i premisljam se! Isla bih sa momkom u taj hotel Kontinental,izgleda mi ok i imacemo sigurno 300e za trosak,e sad jel to malo ili da mi ipak idemo? Ne znam kakve su cene ove god.i uopste iu S.Bregu,pa ako neko zna nesto o tome...

u Sozopol sam bila prosle god.lepo je,mada nekako mi ljudi i nisu bas komunikativni

Inna 86:
ej ljudi sada ste me skroz zbunili. Bila sam sasvim sigurna da hocu da idem u Suncev Breg,ali citam sada ove vase poruke i premisljam se! Isla bih sa momkom u taj hotel Kontinental,izgleda mi ok i imacemo sigurno 300e za trosak,e sad jel to malo ili da mi ipak idemo? Ne znam kakve su cene ove god.i uopste iu S.Bregu,pa ako neko zna nesto o tome...

u Sozopol sam bila prosle god.lepo je,mada nekako mi ljudi i nisu bas komunikativni

Pre tri godine bilo je ovako-S.Breg mnogo skuplji nego ta manja mesta gde se obicno letuje.Doduse,mnogo sadrzajnije,ali i skuplje...Za S.Breg treba para kao za letovanje u severnoj Grckoj,a kako su novci u glavnom ono sto ljude opredeljuje za Bugarsku onda se ne isplati.Jedino ta manja mesta se finansijski isplate.U S.Bregu,npr.moras da cekas red kod Djanija da jedes fino za pristojne pare,gde god drugo da sednes-bar za 50%je skuplje.Suncobrani,lezaljke,zezalice na vodi...sve je to poprilicna cifra.Secam se da je Gioros bio 3E na ulici,porcija krofnica 3E(a npr.u Pomorju 1E)...Dakle-ko ide sa manje para nek ide u manja mesta(ne u S.Breg,ne u Z.Pjaske i ne u Albenu),a ko ima vise para-sta ce uopste tamo....

ja sam pretprosle god.bila smestena u Nesebru,mada smo izlazili u S.Bregu i bilo je super,mada stvarno nemam pojma kakve su cene sem u kaficima. Mi smo tekilu prvo drmali kuci pa tek onda izlazili :oops:

tako cemo i ove god.

Ma i dnevno je skoro nedozvoljeno...Spasioci su vrlo budni,stalno ima talasa i oni te opominju cim ti voda predje struk...Deluje bez veze,ali cula sam da ih treba poslusati jer tamo ima opasnih struja.nismo videli da se neko nocu kupa,a i ne bi trebalo,kad vec i danju ima opasnosti...

Inna 86:

Ja ti predlazem da ipak idete u Nesebar,jer je povoljnije i sto se tice klope,a i smestaja. A u S.Breg mozes otici svaki dan autobusom za 1 lev.Sto se tice dzeparca od 300 evra, ja mislim da vam nece bas biti dosta za vas dvoje (ako ce te se hraniti po restoranima, tj. ako nemate uplacenu klopu u hotelu). Za izlaske ce vam biti dosta,odnosno sve zavisi koliko pijete :D i kakve provode volite.Tekila je prosle godine u S.bregu bila 1,5 lev, pivo 1.5 evro do 2,5.Ja sam bio 4 godine unazad u Nesebru i svake godine su neke stvari poskupljivale po malo,ali ne drasticno.Moj predlog vam je Nesebar.

Vesna Ks:
Ma i dnevno je skoro nedozvoljeno...Spasioci su vrlo budni,stalno ima talasa i oni te opominju cim ti voda predje struk...Deluje bez veze,ali cula sam da ih treba poslusati jer tamo ima opasnih struja.nismo videli da se neko nocu kupa,a i ne bi trebalo,kad vec i danju ima opasnosti...

Vesna nije bas tako,mi smo se kupali svako vece (kada je bilo mirno more) kada smo se vracali plazom iz izlaska i nikada nam niko nije nista rekao.Mada kada je bilo malo vecih talasa nije nam bilo do kupanja jer deluje jezivo u mrklom mraku da ulazis u vodu. Ali Inna ako ides sa deckom to morate isprobati :lol:

Slazem se da je Nesebar u tom slucaju bolji. On je spojen sa Suncevim bregom tako da je i peske blizu, a samo 2 autobuske stanice.
U Nesebru je sve povoljnije, od lezaljki na plazama, ulicne hrane...
Severna plaza u Nesebru se nastavlja u plazu Suncevog brega. Tu je ok za kupanje, mada se meni licno prosle god svidela juzna plaza u Nesebru.
Od centra Nesebra sve ti je blizu...Suncev breg, plaze, stari grad - slatko poluostrvce.
Prosle god mi smo bili u apartmanu, jeli smo i po restoranima a i iz prodavnice. U supermarketu je sve smesno jeftino. Uvek nam je bio pun frizider - sirevi, sunke, masline, namazi..stvarno je bilo sve skoro duplo jeftinje ili nesto manje nego ovde.
Def ti predlazem Nesebar, puno prodavnicica, stari grad sa puno kafica, restorana (i tu imas neke plazice na poluostrvu), blizina Suncevog brega (mozes i vozicem).

Ako te jos nesto zanima pitaj..
Poz!

Inna 86:

hvala svima na informacijama! Nedebar sam vec posetila i sve to vec znam,ali Breg me je stvarno odusevio pa bih volela da tamo provedem malo vise vremena! A sto se love tice...pa sad,kako bude...mozda se mi i vratimo posle par dana!

A to koliko pijemo...to je vec diskutabilno:)

bila sam juce da uplatim za more! I sad,znate kako u cenovniku pise koliko se placa dinarski a koliko u eurima,e ja sam razumela da je to po osobi jer je hotelski smestaj a ne apartmanski.Medjutim ova cura iz agencije mi kaze da je samo dinarski po osobi a da je deo u evrima zajednicki. To mi zvuci neverovatno jer u tabeli pise 1800din + 140e! I onda to za nas dvoje ispada 290e,sve ukupno,a ja sam racunala da bude oko 400e. Nekako mi je neverovatno da je tako jeftino,sad samo cekam da me pozovu i kazu da su se zeznule..

Inna 86:
ej ljudi,koliko je prosle god.bilo iznajmljivanje suncobrana u S.Bregu? Lezaljke nikad ne iznajmljujem,to ne volim,tako da mi to nije bitno!

Pre 3 godine sam bila sa deckom u S. Bregu i mi smo imali svoj suncobran. Mnogo je prakticnije (i jeftinije). Mi smo isli ujutru na plazu, pa onda odemo na kafu, rucak pa opet plaza tako da nam se bas ne bi isplatilo da smo isli bez.

U S.Bregu mozete kupiti suncobran za 6-10 leva.Ako hocete da iznajmljujete evo saveta-na samoj plazi,blizu Mc.Donalda imate Paradiso centar-bazeni,restorani,kafei,masaze...tu je iznajmljivanje suncobrana i lezaljki iste cene kao i na plazi,ali ovako koristite i bazene...pa kad se zazelite mora bucnete se tamo,kad hocete u bazen opet je tu...Na bazenima su i dva tobogana,koriscenje je za goste besplatno...

Inna 86:
bila sam juce da uplatim za more! I sad,znate kako u cenovniku pise koliko se placa dinarski a koliko u eurima,e ja sam razumela da je to po osobi jer je hotelski smestaj a ne apartmanski.Medjutim ova cura iz agencije mi kaze da je samo dinarski po osobi a da je deo u evrima zajednicki. To mi zvuci neverovatno jer u tabeli pise 1800din + 140e! I onda to za nas dvoje ispada 290e,sve ukupno,a ja sam racunala da bude oko 400e. Nekako mi je neverovatno da je tako jeftino,sad samo cekam da me pozovu i kazu da su se zeznule..
Neboj se, nisu se oni zeznuli. To su cene za Bugarsku :razz: :razz: :razz:

Inna 86:

Koji hotel si uplatia?

uplatila sam neki kontinental,delovao mi je ok. A za suncobrane pitam,cisto da znam,i ja sam Prosle god u Sozopolu neki put olacala a nekada smo donosili nas,mada ne znam kakve su plaze u Bregu,mislila sam da je mozda sve nesto privatno i da je iznajmljivanje obavezno,ali ako moze da se donosi svoj...to je super!

Back