Nisam u zivotu kucao postove po forumima, smatrao sam da je to gubljenje vremena i ubedjivanje sa raznoraznim ljudima od kojih svako ima svoje misljenje... I sada smatram to isto, ali, razlog sto cu ovo napisati je pitanje mnogih ljudi za misljenje o Bugarskoj i letovalistima (a to se pre svega odnosi na Inny 86 ako nije otputovala).
E pa ovako...
Bio sam 2004 godine u Zlatnim Pjascima, bilo je ekstra dobro... Bio sam mladji 3 godine, imao oko 25, nisam ni o cemu razmisljao samo trosio i proveo sam se odlicno. Potrosio sam oko 300 evra kesa, + uplate smestaja. Za te pare u Bugarskoj si tada bar mogao da zivis ko car 10 dana.
2005.godine sam bio u Suncevom Bregu , da bih video i to mesto, i potrosio sam isto toliko para otprilike kao u Zlatnim Pjascima.
Suncev Breg je jako lep, pogotovo ljudima do 25 godina, jer je provod odlican. Za one koji znaju da zive i umeju da se provode je super. Zlatni pjasci su takodje ekstra sa provodom, ali je za nijansu manje nasih ljudi jer su malo skuplji pa ima vise rusa i stranaca.
Sto se tice poredjenja, oboje su letovalista, i jako su slicni po nocnom zivotu , s tim da je pored Suncevog brega Nesebar koji otvara svoje mogucnosti za nocni zivot, mada ne nesto posebno. Uglavnom, za muskarce, koji idu da navataju neke devojcice, bolji je Suncev Breg, vise je nasih, i opustenije je. Sto se devojcica tice, njima je takodje interesantniji S.B. samo najgore je sto se nase devojke odavde hvataju sa Bugarima, bez imalo blama, a ko ode videce to...pa mi se to zgadilo pomalo. Bugari,oni najjadniji sankeri i konobari celo leto utrose kresuci naivne klinke koje dodju iz Srbije i naloze se na njihovu bezveznu pricu... Nebitno, u svakom slucaju, za menjacnice i kradje ne znam, jer sam decko sa beogradskih ulica, tako da me niko nije ni pomislio ispali na bilo koji nacin. Proveo sam se jako dobro, a pice je bagatela jeftino tako da smatram da je Suncev Breg, za mlade ljude PUN POGODAK. Hrana je jeftina i okej, piletina uglavnom.
Eto toliko... i molba za nase devojcice... sve sto radite, radite sa nasima... Bugari su ipak bugari... Sto se novca tice, za momka i devojku , dosta je ukupno 300 eura, a za par ortaka, malo je po 300...kao sto je nama bilo

...
PS...ne vole nas toliko koliko se prica... konkurencija smo im u mnogim stvarima..kao i crnogorcima na moru.. mada u letovalistima nema toliko Bugara koji su tu da bi letovali, uglavnom rade...
Pozdrav...Ina uzivaj, provesces se vrh, taj hotel je sasvim dobar , i pristojan, bices zadovoljna.