BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inna 86:
bila sam juce da uplatim za more! I sad,znate kako u cenovniku pise koliko se placa dinarski a koliko u eurima,e ja sam razumela da je to po osobi jer je hotelski smestaj a ne apartmanski.Medjutim ova cura iz agencije mi kaze da je samo dinarski po osobi a da je deo u evrima zajednicki. To mi zvuci neverovatno jer u tabeli pise 1800din + 140e! I onda to za nas dvoje ispada 290e,sve ukupno,a ja sam racunala da bude oko 400e. Nekako mi je neverovatno da je tako jeftino,sad samo cekam da me pozovu i kazu da su se zeznule..

Pa da po osobi je 1800 din. koje platis njima + deo u evrima koje, ja mislim, da placas tamo. Sto te izadje po osobi Nekih 165 evra + put nekih 50 evra. Sto te izadje za dvoje taman koliko si i mislila 415 evra. Nemoguce da je 165 evra za dve osobe u hotelskom smestaju i to jos u S.Bregu

ej,znate sta me jos zanima? Kakva je situacija sa bazenima nocu? Ovaj hotel koji sam uplatila ima svoj bazen! Ajde sad mi kazite da je i tamo zabranjeno kupanje pa da se ubijem...

Inna 86:
nista ne menja,pretpostavljam da je on zavrsio u N.S. ili zna nekoga ko jeste pa zato pita...mozda...

Znam dosta devojaka koje su zavrsile to isto u N.S. pa zato pitam. Mada znam neke i iz Nisa devojke, bas sam ih upoznao u Bugarskoj pre 3 godine......ali nebitno. Sto se tice kupanja u bazenu,ja mislim da ce te moci.Ali bice vam zanimljivije da se kupate u diskoteci LAZUR koja ima bazen u basti i tamo je redovno kupanje oko 2-3 ujutru kada se svi poopijaju.

Pa mozda si mene upoznao pre 3 god.bas sam tada bila tamo... A u Lazuru sam se vec kupala,to nikada necu da zaboravim,20-ak minuta sam pokusavala da izadjem iz tog bazena:) zato i pitam da li je to svuda dozvoljeno!

:grin: Ne verujem da je tolika slucajnost,ali ako si bila sa jos 3-4 drugarice, ako ste upoznali Dejana iz N.S. i ako ti se drugarce zovu Tamara,Marija...(ostalih se ne secam kako se zovu) onda smo se upoznali.Znam samo da Marija trenira odbojku.

Eto ti malo detalja pa ti skontaj da li smo se upoznali. :lol:

Nisam u zivotu kucao postove po forumima, smatrao sam da je to gubljenje vremena i ubedjivanje sa raznoraznim ljudima od kojih svako ima svoje misljenje... I sada smatram to isto, ali, razlog sto cu ovo napisati je pitanje mnogih ljudi za misljenje o Bugarskoj i letovalistima (a to se pre svega odnosi na Inny 86 ako nije otputovala).
E pa ovako...
Bio sam 2004 godine u Zlatnim Pjascima, bilo je ekstra dobro... Bio sam mladji 3 godine, imao oko 25, nisam ni o cemu razmisljao samo trosio i proveo sam se odlicno. Potrosio sam oko 300 evra kesa, + uplate smestaja. Za te pare u Bugarskoj si tada bar mogao da zivis ko car 10 dana.
2005.godine sam bio u Suncevom Bregu , da bih video i to mesto, i potrosio sam isto toliko para otprilike kao u Zlatnim Pjascima.
Suncev Breg je jako lep, pogotovo ljudima do 25 godina, jer je provod odlican. Za one koji znaju da zive i umeju da se provode je super. Zlatni pjasci su takodje ekstra sa provodom, ali je za nijansu manje nasih ljudi jer su malo skuplji pa ima vise rusa i stranaca.
Sto se tice poredjenja, oboje su letovalista, i jako su slicni po nocnom zivotu , s tim da je pored Suncevog brega Nesebar koji otvara svoje mogucnosti za nocni zivot, mada ne nesto posebno. Uglavnom, za muskarce, koji idu da navataju neke devojcice, bolji je Suncev Breg, vise je nasih, i opustenije je. Sto se devojcica tice, njima je takodje interesantniji S.B. samo najgore je sto se nase devojke odavde hvataju sa Bugarima, bez imalo blama, a ko ode videce to...pa mi se to zgadilo pomalo. Bugari,oni najjadniji sankeri i konobari celo leto utrose kresuci naivne klinke koje dodju iz Srbije i naloze se na njihovu bezveznu pricu... Nebitno, u svakom slucaju, za menjacnice i kradje ne znam, jer sam decko sa beogradskih ulica, tako da me niko nije ni pomislio ispali na bilo koji nacin. Proveo sam se jako dobro, a pice je bagatela jeftino tako da smatram da je Suncev Breg, za mlade ljude PUN POGODAK. Hrana je jeftina i okej, piletina uglavnom.
Eto toliko... i molba za nase devojcice... sve sto radite, radite sa nasima... Bugari su ipak bugari... Sto se novca tice, za momka i devojku , dosta je ukupno 300 eura, a za par ortaka, malo je po 300...kao sto je nama bilo:)...
PS...ne vole nas toliko koliko se prica... konkurencija smo im u mnogim stvarima..kao i crnogorcima na moru.. mada u letovalistima nema toliko Bugara koji su tu da bi letovali, uglavnom rade...
Pozdrav...Ina uzivaj, provesces se vrh, taj hotel je sasvim dobar , i pristojan, bices zadovoljna.

e pa ovo je najpotpunija informacija koju sam dobila:)
Hvala
Ja se iskreno nadam da ce 300 i nesto evra biti dovoljno,jeste da idem sa momkom ali da ti iskreno kazem,nas dvoje kad sednemo da pijemo...to je strasno:)

Drago mi je da sam ti pomogao...

Sto se tice 300 E , bice ti sasvim dovoljno sa deckom, a to ti kaze neko ko je toliko potrosio na gomilu devojaka i nebitnih likova uz raznorazna cascavanja u Bugarskoj... Da sam bio sa devojkom, za te pare bih se proveo stvarno ekstra, bez ustezanja.

Uzgred,
ako mozes napisi mi koliko ti sada placas taj hotel ukupno, sa prevozom, i doruckom...Ne pratim cene, zanima me bas sada koliko kosta,preko koje agencije i za koji datum... ako ti nije problem..
Pozdrav..

Ovako: Agencija preko koje idem je "Jovic Travel"ali nije njihov aranzman vec je to organizacija agencije "Nitravel"
Rezervisala sam za 10.07. i sve ukupno(racunajuci i vizu,osiguranje,taksu i sve te gluposti koje istripovani Bugari sada traze)kosta 220e-po osobi!
Doduse,za te pare sam mogla da odem u Tursku...ali ajde,dopao mi se S.Breg,pa eto...

Ma opusteno, videces, za tebe i decka je suncev breg sasvim dobro mesto , uvece su kafici i klubovi puni i ekstra ces se provesti. I nemoj da te plase sa kradjama i tim forama, pa dzeparosa ima u beogradu koliko hoces...
Daj mi sajt neke od tih agencija da pogledam ponudu ove godine.
(ako nije prob).

pa i ja sam tako isla do sada ali sada kad su uveli vize mislim da to ne moze,jer ti za vizu treba vaucer ili poziv nekoga iz Bugarske,znaci moras da garantujes gde ides...
E sad se ti raspitaj jos malo ali ja sam saznala da moze samo tako

Ma cuo sam da to rade neke agencije is Kraljeva za nekih 200-300 din. ali jos nisam doso do nekog broja tel. Mada imam jos jednu informaciju ali nezvanicnu da ce privremeno i da ukinu vize, prema Srbiji, zbog opadanja broja turista, ali nista tacno

Back