BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам у Новом Саду. Код нас лепо узмеш број из аутомата и чекаш да дођеш на ред. А мени је аутомат избацио:

РЕД ЈЕ ПУН
данас нисмо у могућности да Вас услужимо
ХВАЛА НА РАЗУМЕВАЊУ.

Ето. То је било у подне, а раде до 19.

storm cloud:
Ја сам у Новом Саду. Код нас лепо узмеш број из аутомата и чекаш да дођеш на ред. А мени је аутомат избацио:

РЕД ЈЕ ПУН
данас нисмо у могућности да Вас услужимо
ХВАЛА НА РАЗУМЕВАЊУ.

Ето. То је било у подне, а раде до 19.
Kakva mafija ? Predaja dokumentacije sa pregledom iste traje 20-30 sekundi !

@storm cloud

mozda je trebalo prvi put kad si bila u bugarskom konzulatu u pasosu da zaboravis 10 - 20 evr. , onako slucajno i da da zamolis da ti izda vizu ..... vole bugari pokloncic a i ako je bio brkati na salteu ( nisam skoro bio, mozda se nesto promenilo u konzulatu , mada sumnjam) ....iiiiiii...! kad covek LEPO zamoli , sve moze.

Нисам никада била у конзулату.

Што се пасоша тиче, процедура је следећа: апарат избацује бројве од 1 до 200. Кад се направи разлика већа од 199 (између броја који је на реду на шалтеру и броја на цедуљици), он почне да избацује цедуљице са обавештењем да је ред за тај дан попуњен (да се не би понављали бројеви). Али кад се поново разлика смањи, наставља се издавање бројева. Тако да та порука да је ред за тај дан попуњен не значи ништа, јер после пар минута можеш доћи поново и добити број, само што ти нико не гарантује да ћеш доћи на ред. Ако не стигнеш, следећег дана поново узимаш број, никога није брига што си већ чекао. Ужас!

Tamara_L:
Ma sta ces u Bugarskoj.....;)

Stvarno šta ćeš u Bugarsku, kad imaš Rio, Papite, Pataju, Sus, Mikonos, San Diego, Soči, Koh Samui, Waikiki, Ibicu, Đebru, Hurgadu, Alanju, Dominikanu, Akapulko, Adelaidu, Tuvanu, Nauru, San Huan, Bali, Dubai, Limasol, Zanzibar. Tenerife, Kanare, Monako, Nicu, Sen Trope ... :D

Tamara_L:
Ma sta ces u Bugarskoj.....;)

Искрено, уопште немам жељу да идем тамо поново. Али нуди ми се бесплатно летовање, па нисам луда да одбијем. А свакако морам да вадим визу, јер сам планирала у Турску.

storm cloud:
Искрено, уопште немам жељу да идем тамо поново. Али нуди ми се бесплатно летовање, па нисам луда да одбијем. А свакако морам да вадим визу, јер сам планирала у Турску.
Pa ako je besplatno..onda se ne odbija:)

Imam informaciju iz agencije, koja ce mi odraditi individualne vize, da bugarski konzulat pasose prima 10-ak dana pre putovanja i da ne moze sad da se izvadi viza za avgust nego krajem jula!?

Da li neko zna nesto o ovome i da li je neko vec dobio individualnu vizu, znaci putovanje u sopstvenoj reziji?

Back