BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ove godine cemo prvi put u Bugarsku na more i to u Pomorie. Pregledala sam ovu temu i nema bas puno o tom mestu. Ako neko moze nesto da mi kaze dobro bi doslo. Idemo od 1. jula sa dvoje dece.
Cula sam da su noci jako hladne. Da li je stvarno tako?

trejsi:
Ove godine cemo prvi put u Bugarsku na more i to u Pomorie. Pregledala sam ovu temu i nema bas puno o tom mestu. Ako neko moze nesto da mi kaze dobro bi doslo. Idemo od 1. jula sa dvoje dece.
Cula sam da su noci jako hladne. Da li je stvarno tako?

Jesu i te kako (ako ides zimi) :mrgreen:

Pomorje, to mi nekako i jeste za ljude sa decom.......Mladi tamo-NEEEEE!Ili cete svaki dan busom u Nesebar
Kada sam ja bila dosta se gradilo, pa pretpostavljam da ce da bude lepo za jedno 5 godina.
Nikako ici preko neke sumnjive agencije, koja nudi jeftin privatni smestaj:)
Kuku kad se setim
Meni u Bugarskoj sve nekako cudno mirise, da ne kazem nesto drugo, ali ozbiljno
Nisu noci nesto neobicno hladne
Meni Bugarska.....nije to to.....more mi gadno....ali volim talase....i na svakom cosku leskovacki rostilj....i sami Srbi......dobro ima i zapadnjaka....bilo lepo al ja ne bih ponovo

"Meni u Bugarskoj sve nekako cudno mirise, da ne kazem nesto drugo, ali ozbiljno"

"Mirise" more zato sto cveta tj smrde algetine.

ali ne samo alge , kako se sve zidalo "navratnanos" tako je i kanalizacioni sistem napravljen perfektno. Desava se da mnogi apartmani nemaju provetrenu kanalizacionu instalaciju te se od vreme do vreme vracaju opojni mirisi nazad u kupatlo \ wc .

Ako je rec o javnom sektoru, mirisi su zato sto su kapaciteti za mnogo manje gostiju nego sto se koriste.

Bila sam....u Pomorju, Nesebru i Zlatnim Pjascima, i ne bih ponovo. Jeste da je super zezanje ali sve ostalo je lose.....za mene ...a nisam neko zanovetalo, veruj mi Jerotije:)

Tamara_L:
Bila sam....u Pomorju, Nesebru i Zlatnim Pjascima, i ne bih ponovo. Jeste da je super zezanje ali sve ostalo je lose.....za mene ...a nisam neko zanovetalo, veruj mi Jerotije:)
Nerazumem te lutkice ? Da je lose zasto bi ti obilazila sva ta mesta ? Videla bi da ti neodgovara i nebi vise isla. Neidem ni ja ove godine u Bugarsku ali nekazem da nebih. Mozda sledece god.......za mene je Bugarska ok. Pozz

Ha ha...bila sam 1 u Bugarskoj...u Pomorju...pa smo se smorili pa smo putovali da se kupamo u Nesebar....a izlazili smo u Zlatne Pjasce........ja bih sad u neke lepse krajeve...

Back