Budući događaji iz ugla Biblije.

Kako se sve odigrava reko bih da će biti i ranije.
I meni po odigravanju događaja izgleda kao da će biti ranije. Ali, intenzitet događaja može da zavara. Svašta će da se desi (npr. možda sutra ili prekosutra bude napadnut Njujork, 4. jula možda biološki napad u nekim gradovima SAD, 4/5. jula možda cunami u Japanu, Filipinima, delu SAD i sl.), ali ipak vaznesenje neće biti dok ne budu došli satana i pali anđeli na zemlju kako Otkrivenje 12 kaže. Znači, kad oni dođu onda žena, tj. Crkva - Nevesta beži u pustinju tj. mesto nedostupno za neprijatelje (Nebeski Sion prema Otkr. 14). Mi smo oduvek pisali da je početak poslednje 3,5 godine 16.6.2026. i početak hilj. Carstva 28.2.2030., dan nakon završetka armagedonske bitke (od 25. do 27.2.2030). kao i da će vaznesenje starozavetne Neveste biti 16.6. ili 5/6.9.2026. Znači, grešili smo jedino što smo mislili da je vaznesenje novozavetne Neveste pre starozavetne Neveste, pa time i godinu, mesec i dan vaznesenja novozavetne Neveste (sad vidimo da je oboje istovremeno) i pogrešili smo u datumu vaznesenja starozavetne Neveste (ali ne i godini koja jeste 2026. kako uvek pisasmo) - nije 16.6. ili 5/6.9. nego 24.5.2026.
Tako da, situacija će da se zaoštrava, biće raznih događaja, ali onaj glavni - vaskrsenje i vaznesenje je 24. maja 2026. godine.
Maran ata!

Шта тачно значи да жена тј. Црква-Невеста бежи у пустињу? И шта је Небески Сион? Хвала.
Crkva - Nevesta jeste skup svih (ukupno 144000) vaskrslih preobraženih i svetih krštenih ljudi koji dočekaju Gospoda koji dolazi na oblacima na duple Pedesetnice 24.5.2026. i koji tada beže u pusto, u smislu nedostupno mesto za neprijatelje Božije, a to mesto je Nebeski Sion što se vidi iz Otkr. 14 gde se pominju 144000 na Nebeskom Sionu koji je zapravo Nebeski Jerusalim. Od koga beže? Od satane i palih anđela koji tada dođu na Zemlju i koji će uvesti strahovladu na čelu sa Antihristom (koji je moguće kralj Čarls III). Glavna odlika te vladavine je bezgotovinsko svenadziruće društvo u kome niko neće moći ni kupiti ni prodati osim ko ima žig zveri odnosno QR kod o čemu pričasmo ovde proteklih godina. QR kod se tokom k19 plandemije davao samo onima koji su primili žig zveri u ruku, tj. k19 bocku ili u čelo, tj. PCR test, a treća opcija (oni koji su stekli prirodni imunitet) je bila samo za zavaravanje ljudi da se radi o stvarnoj pandemiji, a u ovoj fazi od 2026. kad zavlada Antihrist biće samo dve opcije - žig u ruku ili čelo kako Pismo i kaže i bez njega niko neće moći ni kupiti ni prodati (Otkr. 13:16-19). Plan je da se to uvede u celom svetu i zato se to sada reklamira tamo gde nije do sad uvedeno:
https://forum.krstarica.com/threads....com&utm_medium=text_link&utm_campaign=notice
Ovde:
jedan ruski advokat lepo objašnjava kakvu opasnost to bezgotovinsko društvo predstavlja. Treba da imamo na umu da Pismo mora da se ispuni, tj. satanisti će imati 42 meseca svoje totalitarne vladavine, (u Pismu - Danilo 12:11,12 se pominje još dodatnih 30+45 tj. 75 dana teškoća) ali posle toga nastupa Hristova večna vladavina (od 28.2.2030. (dan nakon završetka armagedonske bitke), što je 1335 dana od 16.6.2026. - početka Velike Nevolje i zvaničnog početka Antihristove vladavine).

Od satane i palih anđela koji tada dođu na Zemlju i koji će uvesti strahovladu na čelu sa Antihristom (koji je moguće kralj Čarls III).
Хвала.
Ја како сам читао је да ће тада када вернике Бог упути по шумама и планинама (ако на то мислиш у посту горенаписаном) да антихрист неће моћи да их нађе јер ће се од молитве њихове образовати фркевенција и овај злоћа антихрист неће моћи да их нађе али ће их пронаћи демони да их искушавају. Сада, гледао сам на Јутубу неког старца Елпидија који каже како "ова мала деца ће доживети долазак антихриста а то даље значи да ће и дочекати Господа јер Господ долази након троипогодишње владавине овога злоће. Сада, то би значило да је остало неких не више од 70 година или 80 али опет то је по овоме старцу Елпидију из Грчке који можда греши јер сваки је човек лажа а и рокове само зна Бог Отац.

Хвала.
Ја како сам читао је да ће тада када вернике Бог упути по шумама и планинама (ако на то мислиш у посту горенаписаном) да антихрист неће моћи да их нађе јер ће се од молитве њихове образовати фркевенција и овај злоћа антихрист неће моћи да их нађе али ће их пронаћи демони да их искушавају. Сада, гледао сам на Јутубу неког старца Елпидија који каже како "ова мала деца ће доживети долазак антихриста а то даље значи да ће и дочекати Господа јер Господ долази након троипогодишње владавине овога злоће. Сада, то би значило да је остало неких не више од 70 година или 80 али опет то је по овоме старцу Елпидију из Грчке који можда греши јер сваки је човек лажа а и рокове само зна Бог Отац.
Ja verujem da će se neki možda i moći sakriti neopaženi u šumama i planinama, ali samo svemoćnom blagodaću Božijom. To će biti retki pojedinci, ali većina će biti uhvaćena i odvedena u zatvore na prinuđavanje na primanje žiga zveri. Mnogi će biti ubijeni (Otkr. 20:4) zbog odbijanja žiga. Dosta njih će pokleknuti i primiti žig i otići u večne muke zbog toga. Zato je bitno otići na Nebo i to je ono o čemu pričam, to je bekstvo u pustinju, bekstvo na Nebo kroz vaznesenje o čemu ovde poslednjih godina pišem. Ali, ko i ne ode, ne treba da očajava, Bog će učiniti da se bol ne oseti ili skoro ne oseti prilikom mučenja. Najvažnije je ne primiti žig zveri, jer on vodi u večno mučenje u jezeru ognjenom.
Rokove zna Bog Otac, a to podrazumeva i Bog Sin i Bog Sveti Duh. Naravno i oni kojima otkrije (Amos 3:7, Otkr. 3:3). Mi smo ispitivali Pismo i utvrdili da Isus dolazi 24.5.2026. da uzme Nevestu na Nebo, onda 16.6.2026. počinje Velika Nevolja, a kad Gospod ponovo dođe 2029/30. godine (verovatno 21.2.2030. ako ne 15.12.2029.) počinje armagedonska bitka (25.2.2030.) i završava pobedom Hristovom koji od 28.2.2030. osniva svoje carstvo gde vlada sa svetima (među njima i onima koji su odbacili žig, ubijeni zbog toga, a onda oživeli 28.2.2030. - Otkr. 20:4).

Не знам руски иначе бих одледао овај видео, да ли ти @CarstvoBožije знаш руски чисто ме занима?
Свако добро.
Znam dobro engleski i da čitam i da pišem, a ruski pomalo znam da pišem, ali uglavnom da čitam, tj. većinom razumem ono što se govori i piše na ruskom.
Svako dobro, takođe!

Crkva - Nevesta jeste skup svih (ukupno 144000) vaskrslih preobraženih i svetih krštenih ljudi koji dočekaju Gospoda koji dolazi na oblacima na duple Pedesetnice 24.5.2026. i koji tada beže u pusto, u smislu nedostupno mesto za neprijatelje Božije, a to mesto je Nebeski Sion što se vidi iz Otkr. 14 gde se pominju 144000 na Nebeskom Sionu koji je zapravo Nebeski Jerusalim. Od koga beže? Od satane i palih anđela koji tada dođu na Zemlju i koji će uvesti strahovladu na čelu sa Antihristom (koji je moguće kralj Čarls III). Glavna odlika te vladavine je bezgotovinsko svenadziruće društvo u kome niko neće moći ni kupiti ni prodati osim ko ima žig zveri odnosno QR kod o čemu pričasmo ovde proteklih godina. QR kod se tokom k19 plandemije davao samo onima koji su primili žig zveri u ruku, tj. k19 bocku ili u čelo, tj. PCR test, a treća opcija (oni koji su stekli prirodni imunitet) je bila samo za zavaravanje ljudi da se radi o stvarnoj pandemiji, a u ovoj fazi od 2026. kad zavlada Antihrist biće samo dve opcije - žig u ruku ili čelo kako Pismo i kaže i bez njega niko neće moći ni kupiti ni prodati (Otkr. 13:16-19). Plan je da se to uvede u celom svetu i zato se to sada reklamira tamo gde nije do sad uvedeno:
https://forum.krstarica.com/threads....com&utm_medium=text_link&utm_campaign=notice
Ovde:
jedan ruski advokat lepo objašnjava kakvu opasnost to bezgotovinsko društvo predstavlja. Treba da imamo na umu da Pismo mora da se ispuni, tj. satanisti će imati 42 meseca svoje totalitarne vladavine, (u Pismu - Danilo 12:11,12 se pominje još dodatnih 30+45 tj. 75 dana teškoća) ali posle toga nastupa Hristova večna vladavina (od 28.2.2030. (dan nakon završetka armagedonske bitke), što je 1335 dana od 16.6.2026. - početka Velike Nevolje i zvaničnog početka Antihristove vladavine).
Ovo ucenje su jezuiti ubacili i neki jedva docekali i sada ga sire.
Nema veze sa Biblijom.
144000 simbolicki broj, se bori sa zveri a ne bezi na nebu.

.
Otkrivenje 15,1 I vidjeh drugi veliki znak na nebu i čudo: sedam anđela koji imahu sedam pošljednjijeh zala, jer se u njima savrši gnjev Božij.
Otkrivenje 15,2 I vidjeh kao stakleno more smiješano s ognjem, i one što pobijediše zvijer i ikonu njezinu, i žig njezin, i broj imena njezina, gdje stoje na moru staklenome i imaju gusle Božije;
Otkrivenje 15,3 I pjevahu pjesmu Mojsija sluge Božijega, i pjesmu jagnjetovu, govoreći: velika su i divna djela tvoja, Gospode Bože svedržitelju, pravedni su i istiniti putovi tvoji, care svetijeh.

Otkrivenje 14,1 I vidjeh, i gle, jagnje stajaše na gori Sionskoj, i s njim sto i četrdeset i četiri hiljade, koji imahu ime oca njegova napisano na čelima svojima.
Otkrivenje 14,2 I čuh glas s neba kao glas voda mnogijeh, i kao glas groma velikoga; i čuh glas gudača koji guđahu u gusle svoje.
Otkrivenje 14,3 I pjevahu kao novu pjesnu pred prijestolom i pred četiri životinje i pred starješinama: i niko ne mogaše naučiti pjesne, osim onijeh sto i četrdeset i četiri hiljade koji su otkupljeni sa zemlje.
Шта тачно значи да жена тј. Црква-Невеста бежи у пустињу? И шта је Небески Сион? Хвала.

To mu znaci da ce najbolji vernici medju njima je i on, otici na nebo i odozgo posmatrati vas malo losije vernike kako se borite sa zveri antihristom i govorice vam odozgo:
Aha, ahaa...zar vam nisam rekao.
Naravno, takvo ucenje ne postoji u Bibliji
Jeuuiti suvto ubacili.

Nema veze sa Biblijom.

.
Otkrivenje 15,1 I vidjeh drugi veliki znak na nebu i čudo: sedam anđela koji imahu sedam pošljednjijeh zala, jer se u njima savrši gnjev Božij.
Otkrivenje 15,2 I vidjeh kao stakleno more smiješano s ognjem, i one što pobijediše zvijer i ikonu njezinu, i žig njezin, i broj imena njezina, gdje stoje na moru staklenome i imaju gusle Božije;
Otkrivenje 15,3 I pjevahu pjesmu Mojsija sluge Božijega, i pjesmu jagnjetovu, govoreći: velika su i divna djela tvoja, Gospode Bože svedržitelju, pravedni su i istiniti putovi tvoji, care svetijeh.

Otkrivenje 14,1 I vidjeh, i gle, jagnje stajaše na gori Sionskoj, i s njim sto i četrdeset i četiri hiljade, koji imahu ime oca njegova napisano na čelima svojima.
Otkrivenje 14,2 I čuh glas s neba kao glas voda mnogijeh, i kao glas groma velikoga; i čuh glas gudača koji guđahu u gusle svoje.
Otkrivenje 14,3 I pjevahu kao novu pjesnu pred prijestolom i pred četiri životinje i pred starješinama: i niko ne mogaše naučiti pjesne, osim onijeh sto i četrdeset i četiri hiljade koji su otkupljeni sa zemlje.

To mu znaci da ce najbolji vernici medju njima je i on, otici na nebo i odozgo posmatrati vas malo losije vernike kako se borite sa zveri antihristom i govorice vam odozgo:
Jeuuiti suvto ubacili.
Nisu ubacili Jezuiti nego to uči Pismo. To što i oni u Otk. 14 i oni u Otkr. 15 pevaju pesmu na Nebu ne znači da je reč o istoj grupi. Ovi u Otkr. 14 su prvenci Jagnjetovi, oni odlaze na Nebo 24.5.2026., a ovi iz Otkr. 15 su oni koji pobediše zver i ikonu njenu i žig i broj imena zveri. To je ono mnoštvo koje izađe iz velike nevolje, kako kaže Pismo i od kojih će mnogi biti i mučenici zbog neprimanja žiga (Otkr. 20:4). A naravno da obe grupe pevaju pesme na Nebu jer su obe spasene, samo svako na svoj način i u svom redu. Ovi iz Otkr. 14 vaskrsavaju i preobražavaju se 24.05.2026., a ovi iz Otkr. 15 28.02.2030.

Nisu ubacili Jezuiti nego to uči Pismo. To što i oni u Otk. 14 i oni u Otkr. 15 pevaju pesmu na Nebu ne znači da je reč o istoj grupi. Ovi u Otkr. 14 su prvenci Jagnjetovi, oni odlaze na Nebo 24.5.2026., a ovi iz Otkr. 15 su oni koji pobediše zver i ikonu njenu i žig i broj imena zveri. To je ono mnoštvo koje izađe iz velike nevolje, kako kaže Pismo i od kojih će mnogi biti i mučenici zbog neprimanja žiga (Otkr. 20:4). A naravno da obe grupe pevaju pesme na Nebu jer su obe spasene, samo svako na svoj način i u svom redu. Ovi iz Otkr. 14 vaskrsavaju i preobražavaju se 24.05.2026., a ovi iz Otkr. 15 28.02.2030.
Na postoje obe grupe koje idu na nebo u Bibliji.
Postoji samo jedna grupa.
A to o obe grupa je jezuitska izmisljotina koju si pokupio.
Tako mesto da se spremas za antihrista i prepozbas zbake.
Ti si svevzapostavio i sanjas o nebu kako ces se navodno odozgo nasladjivati mukama ovih dole saantihristom.

Pogledajmo.
.
1. Solunjanima 4,15 Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
1. Solunjanima 4,16 Jer će sam Gospod sa zapoviješću, sa glasom arhanđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
1. Solunjanima 4,17 A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.

Na postoje obe grupe koje idu na nebo u Bibliji.
Postoji samo jedna grupa.
A to o obe grupa je jezuitska izmisljotina koju si pokupio.
Tako mesto da se spremas za antihrista i prepozbas zbake.
Ti si svevzapostavio i sanjas o nebu kako ces se navodno odozgo nasladjivati mukama ovih dole saantihristom.

Pogledajmo.
.
1. Solunjanima 4,15 Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
1. Solunjanima 4,16 Jer će sam Gospod sa zapoviješću, sa glasom arhanđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
1. Solunjanima 4,17 A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Nigde ja ne kažem da ću se na Nebu naslađivati mukama onih koji ostanu na Zemlji. Ja uvek kažem da se molim i za sebe da se udostojim uteći od svega što se ima zbiti (Luka 21:36), a drugo, ja baš žalim svakoga ko ostane, voleo bih kao i Bog svi da se spasu, da niko ne pati, ali šta da se radi kad ljudi izabraše po slobodnoj volji da se ogluše o Božija upozorenja,
Dalje, opet mešaš babe i žabe, kao i ranije - naravno da će živi zajedno sa mrtvima biti uzeti na Nebo, o tome uvek i pišem, ali to nisu te dve grupe o kojima govorim. Dve grupe o kojima govorim su:
1. grupa - mrtvi i živi koji zajedno odlaze na Nebo 24.5.2026.(Otkr. 7:1-8, Otkr. 12, Otkr. 14:1-5) - 144000
2. grupa - mučenici nevolje (mnoštvo koje niko nije mogao izbrojati) zbog neprimanja žiga (Otkr. 7:9-17, Otkr. 20:4) koji oživljavaju 28.2.2030. i vladaju sa Hristom i svetima koji su vaskrsli i vazneseni u pustinju (Otkr. 12), tj. neprijateljima nedostupno mesto - Nebeski Sion (Otkr. 14) već 24.5.2026. pa došli na Megido radi armagedonske bitke (od 25. do 27.2.2030.)
Dakle, nije jezuitska izmišljotina nego reči Pisma.

Nigde ja ne kažem da ću se na Nebu naslađivati mukama onih koji ostanu na Zemlji. Ja uvek kažem da se molim i za sebe da se udostojim uteći od svega što se ima zbiti (Luka 21:36), a drugo, ja baš žalim svakoga ko ostane, voleo bih kao i Bog svi da se spasu, da niko ne pati, ali šta da se radi kad ljudi izabraše po slobodnoj volji da se ogluše o Božija upozorenja,
Dalje, opet mešaš babe i žabe, kao i ranije - naravno da će živi zajedno sa mrtvima biti uzeti na Nebo, o tome uvek i pišem, ali to nisu te dve grupe o kojima govorim. Dve grupe o kojima govorim su:
1. grupa - mrtvi i živi koji zajedno odlaze na Nebo 24.5.2026.(Otkr. 7:1-8, Otkr. 12, Otkr. 14:1-5) - 144000
2. grupa - mučenici nevolje (mnoštvo koje niko nije mogao izbrojati) zbog neprimanja žiga (Otkr. 7:9-17, Otkr. 20:4) koji oživljavaju 28.2.2030. i vladaju sa Hristom i svetima koji su vaskrsli i vazneseni u pustinju (Otkr. 12), tj. neprijateljima nedostupno mesto - Nebeski Sion (Otkr. 14) već 24.5.2026. pa došli na Megido radi armagedonske bitke (od 25. do 27.2.2030.)
Dakle, nije jezuitska izmišljotina nego reči Pisma.
Nema tu nikoga ko ce pretici na nebo niti tekst koji si kovajagi postavio to kaze.
Vec apostoli jasno kazu da niko nikog nece preteci, vec svi zajedno.
A po tebi ce preteci.
Dakle ti propovedas lazno jevandjelje.
To je to.
A to o nasladjivanju si vec zabiravio

Nema tu nikoga ko ce pretici na nebo niti tekst koji si kovajagi postavio to kaze.
Vec apostoli jasno kazu da niko nikog nece preteci, vec svi zajedno.
A po tebi ce preteci.
Dakle ti propovedas lazno jevandjelje.
To je to.
A to o nasladjivanju si vec zabiravio
Nigde nisam rekao da ću se naslađivati tuđim mukama, pa tako ne mogu ni zaboraviti to što nisam rekao. Ti po običaju klevećeš, a po rečima Isusovim: "klevetnici neće ući u Carstvo Božije".
A to o preticanju lepo objasnih i u prethodnom postu gde sam govorio o dve grupe i ranije, ali ti nastavljaš da ignorišeš Pismo u kojem to piše i govoriš kako to nigde ne piše. To da živi neće preteći mrtve to i ja govorim godinama, a ti imputiraš da ne govorim, ali pored toga citiram Pismo koje govori o dve grupe - mrtvi i živi (koji neće preteći mrtve) tj. vaskrsenje, preobraženje i vaznesenje 144000 pre Velike nevolje i druga grupa - mnoštvo iz Velike nevolje koje vaskrsava na kraju te nevolje. Nije zalud takve kao ti Gospod nazivao svinjama, lisicama, psima i zmijama, jer ti non stop sikćeš na istinska čeda Crkve Hristove, riješ po blatu kao svinja i kao pas se vraćaš na bljuvotinu svojih kleveta, lukavo kao lisica izvrćeš i podmećeš i sl. Ali, zato je Jovan Krsitelj čije rođenje juče proslavismo rekao za takve kao ti da vas gotova sekira čeka da vas poseče i baci u oganj večni. I to će biti vrlo skoro ako se ne pokaješ ti i tebi slični.
Slava Bogu za sve!
Aliluja!

Ja sam to za iskrcavanje Kine i Rusije u Ameriku izneo kao neko svoje razmatranje i naglasio da može, a i ne mora da bude tačno. I za 3 dana tame sam objasnio, pa opet isto pitaš. Tako ljudi u nemoći da dokažu svoje neistinite tvrdnje (poput ove da ne treba računati iako je Bog u Pismu ostavio vremenske odrednice za računanje) samo vrte u krug isto sa ciljem da "podbodu". Ako te sad to toliko muči, koliko će tek u večnosti...Pokaj se, dok još ima vremena. A Gospod samo što nije došao...
Tvoj odgovor ovde gore na moj post ovde:

Glasnik: Pa celo vreme to radis.
Zar nije trebalo jos 22 da Kina i Usija uniste Meriku a ti odozgo sa thojim kolegama moderas i upravljas unistenjem trecine ljudi na zemlji a pigotovo onih koji ti nisu verovali?
A 3 dana mrak gde ce se svasta desiti itd.

Dakle ni slovo negiranja sto pokazuje da to ocekujes.

Nigde nisam rekao da ću se naslađivati tuđim mukama, pa tako ne mogu ni zaboraviti to što nisam rekao. Ti po običaju klevećeš, a po rečima Isusovim: "klevetnici neće ući u Carstvo Božije".
A to o preticanju lepo objasnih i u prethodnom postu gde sam govorio o dve grupe i ranije, ali ti nastavljaš da ignorišeš Pismo u kojem to piše i govoriš kako to nigde ne piše. To da živi neće preteći mrtve to i ja govorim godinama, a ti imputiraš da ne govorim, ali pored toga citiram Pismo koje govori o dve grupe - mrtvi i živi (koji neće preteći mrtve) tj. vaskrsenje, preobraženje i vaznesenje 144000 pre Velike nevolje i druga grupa - mnoštvo iz Velike nevolje koje vaskrsava na kraju te nevolje. Nije zalud takve kao ti Gospod nazivao svinjama, lisicama, psima i zmijama, jer ti non stop sikćeš na istinska čeda Crkve Hristove, riješ po blatu kao svinja i kao pas se vraćaš na bljuvotinu svojih kleveta, lukavo kao lisica izvrćeš i podmećeš i sl. Ali, zato je Jovan Krsitelj čije rođenje juče proslavismo rekao za takve kao ti da vas gotova sekira čeka da vas poseče i baci u oganj večni. I to će biti vrlo skoro ako se ne pokaješ ti i tebi slični.
Slava Bogu za sve!
Aliluja!

Prilozi

• Screenshot_20250708-124936~2.png
    Screenshot_20250708-124936~2.png
    230,8 KB · Pregleda: 11
Slava Bogu za sve!
Aliluja!
CarstvoBozje: Ali, zato je Jovan Krsitelj čije rođenje juče proslavismo rekao za takve kao ti da vas gotova sekira čeka da vas poseče i baci u oganj večni. I to će biti vrlo skoro ako se ne pokaješ ti i tebi slični.
Slava Bogu za sve!
Aliluja!

Trenutno stanje.

Imali smo demokratiju na zapadu

Medjutim kada su preuzeli levi i djibitisti vidimo kako upropastise svet.

Medjutim postoji nesto gore od njih.
To je svet zaboravio.
A to je spoj crkve i drzave.
A to Biblija najavljuje.
T..amp zeli to da sprovede.
Vec je ulozio tuzbu i radi na tome.
A dotle je uveo prvi put, verski biro u Eloj kuci.
Tako da crkva na neki nacin vec ima polako uticaj na drzavu.

Ikona zveri ce biti kada se ponovo uspostavi vlast crkve i drzave.
To ce se prvo desiti u Merici a onda ce oni traziti da to sprovedu sve zemlje.
Po slici i prilici Atikana

Da li ce Amp uspeti u tome, videcemo.
Ali posmatrajte to.

Znate šta ja mislim, to u bibliji što kažu da piše da će 144000 uskrsnuti i živeti, možda se i desi ali zahvaljujući nauci i biće čista koincidencija sa biblijom. Evo kako to vidim- znate da imate krionisane ljude, duboko zamrznute jer se nadaju kada medicina bude uznapredovala da će ih probuditi i da će da nastave svoj život.
Verovatno za 1000 godina će krionizovanih biti tako oko 140000 a nauka će napredovati i oni će biti probuđeni tj oživljeni. Tada će gospoda biblijaši da kažu E to je pisalo u bibliji

Nema veze sa Biblijom.

.

Jeuuiti suvto ubacili.
144.000 predstavlja broj onih koji ce biti otkupljeni Bogu sa zemlje na nebo, kao nekad u Starom zavetu ,da bi se ispunile Bozje zelje.
Oni ce biti sukraljevi i susvestenici sa isusom Hristom,tako da to nema smisla da se naziva simbolicnim brojem,prema danasnjem znanju.
I to sto je Bog resio sa njima 144000 podari besmrtni zivot to jeste Bozja volja,bez obzira dal je to po nasem misljenju razumna ili nerazumna njegova odluka.
Ne treba sve shvatiti bukvalno,da idu bas svuda za Isusom Hristom,nismo bukvalisti,ali ako te nesto buni ti javi,pa kad budem imao vremena odgovaram.

Ali obzirom na temu sta se ocekuje u buducnosti,imamo prorocanstva i Isusa Hrista i Danila i mnoge druge.
A evo najkrace
Ocekuje se da UN zamene USA-GB na svetskom tronu i da proglase MIR i SIGURNOST za ceo svet,
i potom krece unistenje Lazne Religije koja je zavadila sve narode,pa tek kad udare na Bogu drage,tek tada u neko vreme Bog ce ovlastiti Isusa Hrista i andjele da izvrse presudu nad svima zlima...
I onda sledi obnova zemlje
Jezekilj 39:. 7 Објавићу своје свето име усред свог народа Израела и више нећу дати да се моје свето име скрнави. Тада ће народи морати да признају да сам ја Јехова, Свети Бог у Израелу.‘ 8 „’То ће се заиста догодити и тако ће бити‘, каже Свевишњи Господ Јехова. ’То је дан о ком сам говорио.9 Становници израелских градова изаћи ће и оружјем ће ложити ватру – малим штитовима, великим штитовима, луковима и стрелама, тољагама и копљима. Њима ће седам година ложити ватру. ватру. 10 Неће морати да носе грање с поља нити да иду у шуму по дрва, јер ће оружјем ложити ватру.‘ „’Оплениће оне који су њих пленили, опљачкаће оне који су њих пљачкали‘, каже Свевишњи Господ Јехова. 11 „’Тог дана ћу дати Гогу гроб у Израелу, у долини којом се пролази кад се иде источно од мора, па ће бити препречен пут онима који тамо пролазе. Тамо ће сахранити Гога и све његове хорде, и та долина биће названа Амон-Гог. 12 Израелски народ ће их сахрањивати седам месеци да би очистио земљу.
A nakon toga sledi
R A J S K A Z E M L J A Pretvaranje Zemlje u raj
Isaija 11:
6 I vuk će boraviti s jagnjetom, i ris će ležati s jaretom, tele i lavić i ugojeno živinče biće zajedno, i malo dete vodiće ih.
7 I krava i medvedica zajedno će pasti, mlad njihova ležaće zajedno, i lav će jesti slamu kao vo.
8 I dete koje sisa igraće se nad rupom aspidinom, i dete odbijeno od sise zavlačiće ruku svoju u rupu zmije vasilinske.
9 Neće uditi ni potirati na svoj svetoj gori mojoj, jer će zemlja biti puna poznanja Gospodnjeg kao more vode što je puno.

Isaija 25:8 Uništiće smrt zauvek, i utrće Gospod Gospod suze sa svakog lica, i sramotu naroda svog ukinuće sa sve zemlje; jer Gospod reče.

Isaija 26:19 Oživeće mrtvi tvoji, i moje će mrtvo telo ustati. Probudite se, i pevajte koji stanujete u prahu; jer je Tvoja rosa rosa na travi, i zemlja će izmetnuti mrtvace.

Isaija 33:24 I niko od stanovnika neće reći: Bolestan sam. Narodu koji živi u njemu oprostiće se bezakonje.

Isaija 35:5 Tada će se otvoriti oči slepima, i uši gluvima otvoriće se.
6 Tada će hromi skakati kao jelen, i jezik nemog pevaće, jer će u pustinji provreti vode i potoci u zemlji sasušenoj.
7 I suvo će mesto postati jezero, i zemlja sasušena izvori vodeni, u stanu zmajevskom, po ložama njihovim, biće trava, trska i sita.

Isaija45:18 Jer ovako veli Gospod, koji je stvorio nebo, Bog, koji je sazdao zemlju i načinio je i utvrdio, i nije je stvorio naprazno, nego je načinio da se na njoj nastava: ja sam Gospod, i nema drugog.

Isaija 46:10 Koji od početka javljam kraj i izdaleka šta još nije bilo; koji kažem: namera moja stoji i učiniću sve što mi je volja.

Isaija 65:
20 Neće više biti onde malog deteta ni starca koji ne bi navršio dana svojih; jer će dete umirati od sto godina, a grešnik od sto godina biće proklet.
21 I oni će graditi kuće i sedeće u njima; i sadiće vinograde i ješće rod njihov.
22 Neće oni graditi a drugi se naseliti, neće saditi a drugi jesti, jer će dani narodu mom biti kao dani drvetu, i izabranicima će mojim ovetšati dela ruku njihovih.
23 Neće raditi uzalud, niti će rađati za strah, jer će biti seme blagoslovenih od Gospoda, i natražje će njihovo biti s njima.
24 I pre nego poviču, ja ću se odazvati; još će govoriti, a ja ću uslišiti.
25 Vuk i jagnje zajedno će pasti, i lav će jesti slamu kao vo; a zmiji će biti hrana prah; neće uditi ni potirati na svoj svetoj gori mojoj, veli Gospod.

Isaija66:14 Videćete i obradovaće se srce vaše i kosti će se vaše pomladiti kao trava, i znaće se ruka Gospodnja na slugama Njegovim i gnev na neprijateljima Njegovim.

Otkrivenje 21:4 Он ће обрисати сваку сузу с њихових очију и више неће бити смрти. Неће више бити ни туге, ни јаука, ни бола...

Хвала.
Kada razmišljamo o pustinji onda treba da imamo na umu da je to mesto na kojem nema hrane. I budući da mi nismo tela da bi mislili o telesnoj hrani, već umovi koji žive u telu to o pustinji možemo misliti kao o mestu gde nema duhovne hrane. Hrana za um je informacija, tako je pustinja tamo gde nema informacija. Mi kao umovi živimo tamo gde smo svojom pažnjom. pa ako je naša pažnja posvećena lošim mislima koje osuđuju bližnje, koje donose, brige strahove i nezadovoljstvo: to se mi svojom pažnjom nalazimo u paklu. A kada smo svojom pažnjom tamo gde su lepe misli pune milosti i ljubavi onda smo u raju.
Kada svoju pažnju posvećujemo raznim sadržajima na jutubu, televiziji, tiktoku, Mi kroz pažnju hranimo svoj um a on posle u dokolici prežvakava te informacije i tako mi nahranimo našu dušu lošom hranom.
Skloniti se u pustinju znači skloniti se od pogrešnih informacija kojima zmija hrani naš um i tera nas da sudimo pogrešno unoseći u naš život gnev, bes, jad, strahove.
Prava hrana za jedan um je informacija koja se nalazi u Bibliji, bežeći u pustinju narod božiji će se hraniti nebeskom hranom, manom sa neba koju će im kroz otkrovenja davati sam Bog.
Ko ima uši da čuje nek čuje

Samo da dodam, govorio sam o vaznesenju 24.5.2026. Ono što uočih juče je da je pravoslavni Spasovdan 21.5.2026. Tako da Isus dolazi na pravoslavni Spasovdan 21.5.2026. da vaskrsne i preobrazi mrtve, a na biblijski Spasovdan i Pedesetnice (kao i na rimokatoličke Pedesetnice) 24.5.2026. ih uznosi na Nebo.
Maran ata!

Back