Ovo ucenje su jezuiti ubacili i neki jedva docekali i sada ga sire.
Nema veze sa Biblijom.
144000 simbolicki broj, se bori sa zveri a ne bezi na nebu.
.
Otkrivenje 15,1 I vidjeh drugi veliki znak na nebu i čudo: sedam anđela koji imahu sedam pošljednjijeh zala, jer se u njima savrši gnjev Božij.
Otkrivenje 15,2 I vidjeh kao stakleno more smiješano s ognjem, i one što pobijediše zvijer i ikonu njezinu, i žig njezin, i broj imena njezina, gdje stoje na moru staklenome i imaju gusle Božije;
Otkrivenje 15,3 I pjevahu pjesmu Mojsija sluge Božijega, i pjesmu jagnjetovu, govoreći: velika su i divna djela tvoja, Gospode Bože svedržitelju, pravedni su i istiniti putovi tvoji, care svetijeh.
Otkrivenje 14,1 I vidjeh, i gle, jagnje stajaše na gori Sionskoj, i s njim sto i četrdeset i četiri hiljade, koji imahu ime oca njegova napisano na čelima svojima.
Otkrivenje 14,2 I čuh glas s neba kao glas voda mnogijeh, i kao glas groma velikoga; i čuh glas gudača koji guđahu u gusle svoje.
Otkrivenje 14,3 I pjevahu kao novu pjesnu pred prijestolom i pred četiri životinje i pred starješinama: i niko ne mogaše naučiti pjesne, osim onijeh sto i četrdeset i četiri hiljade koji su otkupljeni sa zemlje.
To mu znaci da ce najbolji vernici medju njima je i on, otici na nebo i odozgo posmatrati vas malo losije vernike kako se borite sa zveri antihristom i govorice vam odozgo:
Aha, ahaa...zar vam nisam rekao.
Naravno, takvo ucenje ne postoji u Bibliji
Jeuuiti suvto ubacili.
144.000 predstavlja broj onih koji ce biti otkupljeni Bogu sa zemlje na nebo, kao nekad u Starom zavetu ,da bi se ispunile Bozje zelje.
Oni ce biti sukraljevi i susvestenici sa isusom Hristom,tako da to nema smisla da se naziva simbolicnim brojem,prema danasnjem znanju.
I to sto je Bog resio sa njima 144000 podari besmrtni zivot to jeste Bozja volja,bez obzira dal je to po nasem misljenju razumna ili nerazumna njegova odluka.
Ne treba sve shvatiti bukvalno,da idu bas svuda za Isusom Hristom,nismo bukvalisti,ali ako te nesto buni ti javi,pa kad budem imao vremena odgovaram.
Ali obzirom na temu sta se ocekuje u buducnosti,imamo prorocanstva i Isusa Hrista i Danila i mnoge druge.
A evo najkrace
Ocekuje se da UN zamene USA-GB na svetskom tronu i da proglase MIR i SIGURNOST za ceo svet,
i potom krece unistenje Lazne Religije koja je zavadila sve narode,pa tek kad udare na Bogu drage,tek tada u neko vreme Bog ce ovlastiti Isusa Hrista i andjele da izvrse presudu nad svima zlima...
I onda sledi obnova zemlje
Jezekilj 39:. 7 Објавићу своје свето име усред свог народа Израела и више нећу дати да се моје свето име скрнави. Тада ће народи морати да признају да сам ја Јехова, Свети Бог у Израелу.‘ 8 „’То ће се заиста догодити и тако ће бити‘, каже Свевишњи Господ Јехова. ’То је дан о ком сам говорио.9 Становници израелских градова изаћи ће и оружјем ће ложити ватру – малим штитовима, великим штитовима, луковима и стрелама, тољагама и копљима. Њима ће
седам година ложити ватру. ватру. 10 Неће морати да носе грање с поља нити да иду у шуму по дрва, јер ће
оружјем ложити ватру.‘ „’Оплениће оне који су њих пленили, опљачкаће оне који су њих пљачкали‘, каже Свевишњи Господ Јехова. 11 „’Тог дана ћу дати Гогу гроб у Израелу, у долини којом се пролази кад се иде источно од мора, па ће бити препречен пут онима који тамо пролазе. Тамо ће сахранити Гога и све његове хорде, и та долина биће названа Амон-Гог. 12 Израелски народ ће их
сахрањивати седам месеци да би очистио земљу.
A nakon toga sledi
R A J S K A Z E M L J A Pretvaranje Zemlje u raj
Isaija 11:
6 I vuk će boraviti s jagnjetom, i ris će ležati s jaretom, tele i lavić i ugojeno živinče biće zajedno, i malo dete vodiće ih.
7 I krava i medvedica zajedno će pasti, mlad njihova ležaće zajedno, i lav će jesti slamu kao vo.
8 I dete koje sisa igraće se nad rupom aspidinom, i dete odbijeno od sise zavlačiće ruku svoju u rupu zmije vasilinske.
9 Neće uditi ni potirati na svoj svetoj gori mojoj, jer će zemlja biti puna poznanja Gospodnjeg kao more vode što je puno.
Isaija 25:8 Uništiće smrt zauvek, i utrće Gospod Gospod suze sa svakog lica, i sramotu naroda svog ukinuće sa sve zemlje; jer Gospod reče.
Isaija 26:19 Oživeće mrtvi tvoji, i moje će mrtvo telo ustati. Probudite se, i pevajte koji stanujete u prahu; jer je Tvoja rosa rosa na travi, i zemlja će izmetnuti mrtvace.
Isaija 33:24 I niko od stanovnika neće reći: Bolestan sam. Narodu koji živi u njemu oprostiće se bezakonje.
Isaija 35:5 Tada će se otvoriti oči slepima, i uši gluvima otvoriće se.
6 Tada će hromi skakati kao jelen, i jezik nemog pevaće, jer će u pustinji provreti vode i potoci u zemlji sasušenoj.
7 I suvo će mesto postati jezero, i zemlja sasušena izvori vodeni, u stanu zmajevskom, po ložama njihovim, biće trava, trska i sita.
Isaija45:18 Jer ovako veli Gospod, koji je stvorio nebo, Bog, koji je sazdao zemlju i načinio je i utvrdio, i nije je stvorio naprazno, nego je načinio da se na njoj nastava: ja sam Gospod, i nema drugog.
Isaija 46:10 Koji od početka javljam kraj i izdaleka šta još nije bilo; koji kažem: namera moja stoji i učiniću sve što mi je volja.
Isaija 65:
20 Neće više biti onde malog deteta ni starca koji ne bi navršio dana svojih; jer će dete umirati od sto godina, a grešnik od sto godina biće proklet.
21 I oni će graditi kuće i sedeće u njima; i sadiće vinograde i ješće rod njihov.
22 Neće oni graditi a drugi se naseliti, neće saditi a drugi jesti, jer će dani narodu mom biti kao dani drvetu, i izabranicima će mojim ovetšati dela ruku njihovih.
23 Neće raditi uzalud, niti će rađati za strah, jer će biti seme blagoslovenih od Gospoda, i natražje će njihovo biti s njima.
24 I pre nego poviču, ja ću se odazvati; još će govoriti, a ja ću uslišiti.
25 Vuk i jagnje zajedno će pasti, i lav će jesti slamu kao vo; a zmiji će biti hrana prah; neće uditi ni potirati na svoj svetoj gori mojoj, veli Gospod.
Isaija66:14 Videćete i obradovaće se srce vaše i kosti će se vaše pomladiti kao trava, i znaće se ruka Gospodnja na slugama Njegovim i gnev na neprijateljima Njegovim.
Otkrivenje 21:4 Он ће обрисати сваку сузу с њихових очију и више неће бити смрти. Неће више бити ни туге, ни јаука, ни бола...