DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Buda i Abraham identicni,zrtvuju djete radi svojih fiks ideja.
Cinjenice su cinjenice.
Cinjenice su cinjenice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta se desilo sa njim u 29 godini.KakvuSvašta na ovom forumu čovek može pročitati.
Meni je ta priča o Sidarti i njegovoj porodici u početku bila baš teško
svarljiva, pa sam je ostavila negde po strani. Kasnije, kroz dugogodišnji
rad, mogla sam makar da naslutim koliko čovek može duboko da bude
potrešen patnjom sa kojom se prvi put sreće. Može li neko uopšte da
zamisli da do 29. godine nikada ne vidiš bolesnog, starog ili umirućeg
čoveka? Neshvatljivo potpuno.
Koliko su to zaista činjenice, a koliko priče za razmišljanje, pitanje je.
Sidartin otac, koji je imao jednog naslednika, strogo ga je čuvao od togaI sta se desilo sa njim u 29 godini.Kakvu
je patnju doziveo.
A nije ili jeste priskocio da pomogne tim bolesnicima.Sidartin otac, koji je imao jednog naslednika, strogo ga je čuvao od toga
da bilo kakvu patnju u životu vidi i da se zapita o smislu života. Navodno
je neki astrolog predvideo da će dete biti veliki vođa, duhovni ili svetovni.
Zato se otac pobrinuo da bude svetovni vođa, tako što u palati gde su
živeli nije smelo da bude bolesnih i starih ljudi i što mu je omogućavao
najrazličitija zadovoljstva.
Krišom od oca sa 29. godina je prvi put izašao iz palate i ugledao starog
čoveka, bolesnog čoveka i sahranu. To mu više nije dalo mira. Život
više nije bio ono što je on u palati živeo, već se morao suočiti sa time
da je i on prolazan, da će i njegovo dete jednog dana ostariti i umreti,
da će se možda i razboleti. I krenuo je u potragu za odgovorom, šta je
uzrok patnje.

Kako da im pomogne?A nije ili jeste priskocio da pomogne tim bolesnicima.
ma jok,buda je posmatrač,ako želiš da otvoriš konzervu,moraš da imaš otvaračA nije ili jeste priskocio da pomogne tim bolesnicima.

Nije poznavao Abrahamske religije.A nije ili jeste priskocio da pomogne tim bolesnicima.
Ima je para ko blataKako da im pomogne?

Zecevi imaju visoko razvijen mozak.buda koristi mozak i time smanjuje agresiju a povecava razumevanje
ovi su imali problem sa znanjem i zloupotrebom,pa se više lišavaju telenih stvari,strahova,potreba i uspeha
ambijent je drukčiji,verovatno i materijal za promišljanje![]()
![]()

Brz ko zec.zercovi
valjda od malena skakuću po granama,pa im lako da se snađu,odmaknu se od gena i ugroženosti,a primaknu višim granama,sa pogledom na širinu egzitencije i uzdisanje vaseljene![]()
Ko je za to da otvorimo temu gde možemo da glasamo za najveće lupetanje na pdf Religija? Mislim da imamo pobednika, ali dajte da se glasa.Buda je personificirani um koji je uvjek budan a to je poremecaj insomnija nespavanje.
Ovde guja kaze da je budna.
gde da beži kad ga bog juriBrz ko zec.
Abraham nije bjezao.

Mnozite se ko zečevi a još brže pobjegnite.Sto ima u CG ?opet mu dođe na štedenje resursa pametnijim menadžmentom![]()
![]()

Da ne lupam.ja.Samo delic ove kratke price od naseg svetitelja .mardarija.Uzmi pricitaj celu ako oces nije dugacko.Kako da im pomogne?
Lep tekst, zaista.Da ne lupam.ja.Samo delic ove kratke price od naseg svetitelja .mardarija.Uzmi pricitaj celu ako oces nije dugacko.
Čizma glavu čuva, šubara je kvari.Budizam kvari omladinu no bitno je da kunu jehove svjedoke kao krivce za sve.