- Poruka
- 89.439
Šta je pre toga imao da mu kaže?kako tata kaze haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je pre toga imao da mu kaže?kako tata kaze haha
Pa dobro. Kod ovih je drugačije.Kod Abrahamskih religija prihvate odmah sina ne trebaju dostici nebeski nivo za biti odgovoran.
Dobro ne znam nista o bydi ali na osnovu dedine price da je dete ostavio pa da ga je kasnije prigrlio sebi i postao mu ucitelj a verovatno jer je tata zeleo a ne sin .i samo zakljucujrm da mu je sin bio ko stvar.Šta je pre toga imao da mu kaže?
Majka je tako želela. Rekla je da ide ocu, da mu otac da nasleđeDobro ne znam nista o bydi ali na osnovu dedine price da je dete ostavio pa da ga je kasnije prigrlio sebi i postao mu ucitelj a verovatno jer je tata zeleo a ne sin .i samo zakljucujrm da mu je sin bio ko stvar.
Ima nas svakakvih.Ako je byda nije savrsen.
I da je ovo drugo sto prica deda istina ne osydjujem.Sve je to ljudski.Nismo bogovi.Majka je tako želela. Rekla je da ide ocu, da mu otac da nasleđe
i imetak koji je stekao, želevši time da ponizi Budu.
Mislim da je to dete najbolje nasleđe dobilo.
Pročitaj deko ponovo o Budizmu. Nije lepo lupetatiBuda je kontradiktoran,kod njega je zelja problem treba je ugasiti a na drugu stranu govori o srednjem putu.
I onda se slijepo vjerujuci uhvate gasenja zelja jer ne razumiju srednji put.
A pricekaj druskane, da li nam mozes poslati razglednicu sa planine jel ako si vec na Tibetu da vidimo i mi malo kung fu monahe sa TibetaTradicija kaze da Buda je ostavio zenu i djete i otisao da se pronadje jer nije se pronasao u tome baš.
Poslije stvara doktrinu srednjeg puta.
Pitanje je kako moze se govoriti o srednjem putu bez prihvacanja odgovornosti.
Krivo adresiranoA pricekaj druskane, da li nam mozes poslati razglednicu sa planine jel ako si vec na Tibetu da vidimo i mi malo kung fu monahe sa Tibeta
Ovo je nažalost danas poprilično tačno. Budizam se na istoku u većini zemalja pretvorio u religiju. Ljudi idu hramove i mole se Budi (wtf?!Budizam je cisto idolpoklonstvo "nepogresivog Bude" koji je kvaran ko i svi drugi a tko ga dirne odmah se pretvara u demona osvetnika ,gdje ces ti dirat naseg Budu koji je uvjek budan sam dok mu djete trazi oca...Najlakse je tako.
Po dvadeseti put, nije budni ostavio ženu već Sidarta. Budni je postao kasnije. Jako si zlonameran. Ali očekivano.Pazite ovu prelest,budni ostavi zenu s djetetom i dodje mu obozavaoc da druge religije ocrni kako lose tretiraju zene jer u hram ne mogu uci polugole.
Šta to znači? Da empata kad oseti npr. ubicu treba da se identifikuje sa njim i "podeli" osecanja?Empatija je osecaj identifikacije sa nekim ili necim. To je sposobnost da se identifikujes sa nekim i podelis svoja osecanja sa njim
Kod byde ako ostavi dete da bi meditirao empatija nije postojala.
Ubice me savrsena haha
Da, zanimljivo je to kako je totalni egoizam predstavljen kao vrlina i put u "prosvetljenje" "spas" i neku "nirvanu" od ne znam čega.Pazite ovu prelest,budni ostavi zenu s djetetom i dodje mu obozavaoc da druge religije ocrni kako lose tretiraju zene jer u hram ne mogu uci polugole.
Jes' video?!Da, zanimljivo je to kako je totalni egoizam predstavljen kao vrlina i put u "prosvetljenje" "spas" i neku "nirvanu" od ne znam čega.
Da, ostavi te tata, kaže, sine maneme, da izvineš, koteebe, nisi mi bitan uopšte, ode sinđo tata da prosvetli. A može i mama isto da reši i onda zato iz Indije malo malo neka vest da su našli divljeg dečaka kojeg su odgajili majmuni.Jes' video?!![]()
Eto. Vidiš da je na kraju sve ispalo kako treba. Zamisli da je Sidarta tebe pitao za savet?Da, ostavi te tata, kaže, sine maneme, da izvineš, koteebe, nisi mi bitan uopšte, ode sinđo tata da prosvetli. A može i mama isto da reši i onda zato iz Indije malo malo neka vest da su našli divljeg dečaka kojeg su odgajili majmuni.
Ma kod njih žena nema prava ni da uđe u crkvu. A što će da se zamonaši, tek malo sutra.i dodje mu obozavaoc da druge religije ocrni kako lose tretiraju zene jer u hram ne mogu uci polugole
Koju crkvu?Ma kod njih žena nema prava ni da uđe u crkvu. A što će da se zamonaši, tek malo sutra.
Pa u Budinu crkvu, naravno. Ti kao da ne znaš da tamo ne postoji ženskiKoju crkvu?
Naravno da znam nego proveram da li on zna.Pa u Budinu crkvu, naravno. Ti kao da ne znaš da tamo ne postoji ženski
monaški red i da žene u crkvu ne ulaze.
Bace ih tigrovima, ako se usude.