- Poruka
- 25.982
I još kiselo mleko pride. Ako nema može i kisela pavlaka.Meni je palenta top hrana zdrava i lagana iako ubacim 5-6-7 vrsta sira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I još kiselo mleko pride. Ako nema može i kisela pavlaka.Meni je palenta top hrana zdrava i lagana iako ubacim 5-6-7 vrsta sira
ne brine te salmonela???Jaja čuvam.
Zašto ga izbegavati?Šta znam?
Pojedem ponekad, al kažu neki da kukuruz danas treba izbegavati
Zašto ga izbegavati?
Nisam to znala.пун је естрогена
Brine, nego šta, nego brine...ne brine te salmonela???
Ovo danas nije isto kao onaj kukuruz što smo mi jeli kad smo bili mali.Zašto ga izbegavati?
Ništa više nije kao kada smo bili mali. Odeš u selo, nema pranja voća sa drveta ni paradajza kog ubereš.Ovo danas nije isto kao onaj kukuruz što smo mi jeli kad smo bili mali.
Preterano se koristi glifosat u proizvodnji kukuruza.
Meni smeta belo brasno,proja mi je no1 jeloŠta znam?
Pojedem ponekad, al kažu neki da kukuruz danas treba izbegavati
Kod mene u bašti ima.Ništa više nije kao kada smo bili mali. Odeš u selo, nema pranja voća sa drveta ni paradajza kog ubereš.
Volim i ja proju, ali pokadikad.Meni smeta belo brasno,proja mi je no1 jelo
2× sam zavrsio u hitnoj nesto me u grudima steglo nisam mogao da disem,pogodilo se da sam oba puta jeo palacinkeBelo brašno - nešto se čudno događa sa njim. Smeta mi sve što kupim u pekari pa najčešće sama mesim. Juče sam pravila proje od domaćeg brašna.
Dobar je kajmak, ali kao prilog.meni je kajmak br 1![]()
O!2× sam zavrsio u hitnoj nesto me u grudima steglo nisam mogao da disem,pogodilo se da sam oba puta jeo palacinke
Ko ti ih spremao...2× sam zavrsio u hitnoj nesto me u grudima steglo nisam mogao da disem,pogodilo se da sam oba puta jeo palacinke
Može ali uz dobar domaći hleb. Ali on ne može brzo da se spremi.Dobar je kajmak, ali kao prilog.
Ne znam bas da li može da bude brzi ručak?
Aj da pretpostavimo da ga spremaš jednom nedeljno za nedelju dana.Može ali uz dobar domaći hleb. Ali on ne može brzo da se spremi.
Ne, ne za nedelju dana. Za par dana, mi i onako ne jedemo mnogo hleba, evo juče i danas ga nismo uopšte jeli. Juče smo jeli proju umesto hleba.Aj da pretpostavimo da ga spremaš jednom nedeljno za nedelju dana.
Tako su nekad moji stari pekli hleb nedeljom.
Cipovka ko lavor
Testeninu ili gorgonzolu?Tjestenina u umaku od gorgonzole.
Znam čak i ja napraviti.
![]()