- Poruka
- 36.307
Ili isti način pripreme testina(flekice, špagete...) sa tikvicamaflekice s kupusom![]()

Jedina mana mu je što je najukusnije kad je tek pripremljeno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili isti način pripreme testina(flekice, špagete...) sa tikvicamaflekice s kupusom![]()
Danas brzo jelo:
Maslinovo ulje, crni luk isečen na tanke trakice, belo pileće meso, šampinjoni (sitni celi, krupniji sečeni na 2 ili 4 dela), so, biber, beli luk, bosiljak, origano, peršun, crvena mlevena paprika i domaći paradajz sok.
Prilog pirinač sa začinima (so, biber, bosiljak, origano, beli luk).
Ne volim pazuhe
Daješ djetetu da jede kobasice? Nije li to nezdravo za tako malo dijete?Evo, danas sam lenj za kuvanje, a posto spremam samo za dete i mene jer ce zena da jede na poslu - kobasice na rostilju i pire.
Pa nezdravo je, šta znaš šta sve mogu nagurati u to crijevo. Obično naguraju sve što ne prodaju..Što misliš da je nezdravo?
Pa nezdravo je, šta znaš šta sve mogu nagurati u to crijevo. Obično naguraju sve što ne prodaju..
To dijete ne treba da jede taman da si lično pravio kobasicu.Da, kada bismo pricali o kobasicama industrije mesa Matijević.
Ovde su ipak malkice drugaciji standardi.
To dijete ne treba da jede taman da si lično pravio kobasicu.
Скувај за два дана, ако јело сме да се подгрева.Najveci problem mi je sto uglavnom zelim kuhat samo za sebe, to otezava sve ! Jos nisam vidio da neko ima neki kanala ili slicno samo za individue. Smara me to cijepanje porcija i sastojaka jer vecina je za 4 osobe .
Da li imaš friz?Najveci problem mi je sto uglavnom zelim kuhat samo za sebe, to otezava sve ! Jos nisam vidio da neko ima neki kanala ili slicno samo za individue. Smara me to cijepanje porcija i sastojaka jer vecina je za 4 osobe .
Da, lazanju je bolje zamrznuti nepečenu, ako je ispečeš jedeš je 3 dana.Pa da, i radi mjera sta moram pratiti i dijeliti ali i opcenito kolicina hrane. Onda "moram" ostatke nekako konzumirat sto skorasnje. Neke stvari je teze dijelit kao npr lazanje,ono, imas posudi odredjenih gabarita koju triba ispunit![]()
Јела које не можеш направити само за себе не треба ни спремати. Иди у ресторан па једи.Da, lazanju je bolje zamrznuti nepečenu, ako je ispečeš jedeš je 3 dana.
Mada, nije ni to loše, barem meni, jer ipak, znaš kako kažu - Žena je najsrećnija kada ima ručak od juče!![]()
Ne vole svi restoransku hranu, nemaju svi restorane na dohvat ruke, a možda ni mogućnosti.Јела које не можеш направити само за себе не треба ни спремати. Иди у ресторан па једи.
Ja? Navade se pa nemam mira.![]()
Upravo to!ooo da tu si u pravu. Ja sam poklanjala uvijek na plastičnom ili papirnatom tanjuru i naglasila da ga bace jer ne želim da imaju obavezu vraćanja. A oni meni uvijek neki porculanski, stakleni ili kakav god pa onda kad moram vraćati razmišljaj ša da staviš da nije prazno pa se za čas nađeš u nekom tanjur vamo tanjur tamo krugu![]()
Upravo to!
Imam barem 6 tanjira u stanu i ne znam čiji su i odakle mi. Imamo Viber komšijsku grupu pa kada krene razmena fotografija tanjira!