Bred Pit

Alen Delona vecina muskaraca ne podnosi,znam ranije generacije,najvise omrznuti muskarac.Jer je bio kao arogantan,nadmen,narcis,volio muskarce i zene.Nijedan muksarac nije budio toliku zavist kod drugih muskaraca.A bio je i gospodin koji je znao da bude jako opasan ko mu se zamjeri

To su gluposti samo zavist i ljubomora.I mnogo Francuza ga ne voli.A jedan je od rijetkih sa Zapada koji je javno rekao da je bombradovanje Srj zlocin,i da su srbi nevin narod.Iskren
Alen deluje kao slab muškarac, mekušac ali izgled zna jaaako da zavara. Kao osamnaestogodišnjak dobrovoljno se borio u Indokini, Vijetnamu u vreme najtežih borhi i imao je pohvale oficira za hrabrost

Alen deluje kao slab muškarac, mekušac ali izgled zna jaaako da zavara. Kao osamnaestogodišnjak dobrovoljno se borio u Indokini, Vijetnamu u vreme najtežih borhi i imao je pohvale oficira za hrabrost

On je pravi muskarac uvijek bio.Al to sto se nije sisao na celavo nosio lanac oko vrata,isao u teretanu,i vozio bijesno auto sto je balkansko shvatanje opasnosti.Ljudi ne razumiju sta pravi i opasan muskarac i sta je nametljiv,primitivan i iskomplelsiran muskarac.

Delon je i u ratu u Indokini oladio usijane glave.A nikad sto kazes po izgledu i ponasanju to ne bi rekao.Kulturan,prefinjen,njezan.Covjek krije to i ne stidi se toga ali i ne ponosi time.

A kad je htio da glumi mangupa, radio je to tamk gdje treba imati petlje za to.Slupao je vozilo vojske,i za kazu na celavo je osisan i dobro mucen za to

Da samo sto je likvidirao svog telohranitelja Srbina, zbog seks skandala, i veze sa mafijom :>P

Kako dobru ulogu ima 🔥 kako glumi,kakvo osvetljenje,sminka,britanci mafiju predstavljaju prelepo romanticno uz "nesrecnu ljubav" 🔥 kao da ima dvadeset dok je cetrdeset plus u stvarnosti .

Moja zena kaze da je bio sladak :>P
a za Bred Pita kaze: nije po mom ukusu :>P

Pa svaka zena koja je pratila dosta filmova Delona ili je zivjela u vremenu kada je on bio velika zvijezda filma ce ti to reci.Smijesno je bilo ikoga porediti sa njim.U Americi nikada nije bio poznat.Dok je u Rusiji i Japanu zvijezda ogromna i danas.Dok na Balkanu nije zvijezda ni toliko poznat al ima ono ljudi da znaju za njega i zbog emisija na tv o njemu povodom afere.A ovi ostali glumci su samo glumci i to je to neki bolji neki gori od njega al dalje od toga nisu.

Pa nije se dzabe u nasem narodu nekada govorilo lijep kao Alen Delon.Mada to su bile generacije posebnih ljudi posleratne

Ja sam filmofil gledao sam i Mastrojanija glumca, Monti Klifta,Tajron Pauersa,Branda,Desktera onda Cunejt Arkina turski akcioni heroj

A onda i ove danasnje od Nortona,Breda Pita,S Dzeksona,Denzela

Al su svi oni samo glumci i nista vise,Delon je vise od glumca, licnost slozena,lik za romane

Cunejt Arkin ti je preteca onoga sto su Cak Noris,Van Dam itd.Ako je neki glumac kul onda je on taj

Poslednja izmena:
Ljudi danas gledaju ovog glumca sto glumi Toma Selbija irca kao on neki kul lik.

Al samo pogledaj Cunyth Arkina kada ulazi u bar dje su opasni likovi.Definicija kul lika a elegancija i stil neponovljivi.Kultni Arkin

Najharizmaticniji glumac vec sam rekao.Takodje harizmatican glumac i po meni najbolji glumac svih vremena iako ima malo uloga je kultni Italijanski glumac Remo Girone a on je glumio u seriji Hobotnica kultni lik Tana Karidija.

To je najveca uloga koja je ikada odigrana od strane jednog glumca makar po meni.Bukvalno tako slozen,kontradiktoran lik kao Tano u Hobotnici nikada nisam vidio.Tu je Remo odglumio 100 razlicitih likova u okviru jedne uloge koliko je to skozen lik bio Tano Karidi plus Hobotnica kultna serija

Posle te serije i takve uloge genijalne nije bilo smisla nista vise da snimi u karijeri slobodno se mogao povuci iz svijeta filma i serija

Takodje jedna kultna serija koja nikada nije bila popularna u Americi,to samo govori koliko je to povrsna publika i plitka i glupa kao k.r.c.Dok u Evropi je bila 90 ih popularna

Poslednja izmena:
Kod Breda Pita je malo i do toga što je plav. Plavušani izgledaju mlađe.
Ali kod njega se valjda sve nakupilo po malo.
Плавушани тек после 35 заличе на мушкарце. До тада су бебе.

Мој син и његови исто плавооки и светли другари и они тамнији, као 10 година разлике. Ови светли као на одрасло тело да си наврнуо бебећу главу :lol:

Screenshot_20230719-144511_Twitter.jpg

Da, ovaj nas nije znao gde mu je mesto.

Radi se o tome da Delon je htio da im pomogne i makne ih sa ulice i napravi im karijere u filmskoj industriji neki bi dobili sporedne uloge u filmu,nekima bi namjestio da imaju svoje fotografske agencije,on je Miska i drustvo izdrzavao ekonomski dok ne nadje im nesto.Al oni su plemenitost Delona shvatili kao slabost,ajde da se takmice sa njim,da imaju bolje auto da mu zavedu zenu,da budu vece face od njega.A nisu shvatali da treba da budu zahvalni i da Delon od njih zeli da napravi bogate ljude i od koristi nije htio vjecno da ih izdrzava.Jedan poljak je tako bio uz Delona siromah,cijelu karijeru dobijao sporedne uloge u filmu,bukvalno lik odglumi u jednoj sceni i to je to.Lik postao bogatas teski.

On nikakavog Interesa nije imao da pomaze srbe tada,niti mu je trebala ni slava ni bogastvo,on je to vec imao.Oni su bili siromasi sa ulice.Inace pomogao ih je takodje jel Delon kao degolista je jako volio srbe kao narod.A ovi u Bg bili svi politicki nepozeljni.Kakvog je Delon imao interesa od njih nikavog.Plus Delon je bio kao dijete sam bio napusten od svojih roditelja odrastao po internatima, imao je empatiju prema tipovima kao Misko i drustvo .Posebno sto oni nisu bili partizanska djeca,i kao takvi su bili nepozeljni u Yu gledali da pobjegnu.Mnogima su roditelji bili muceni,prognani kao narodni neprijatelji.A degolisti su vaspitavani u fra kao veliki postovaoci srpskog naroda i nisu voljeli Yu,cak i De Gol nije zelio Tita da posjeti.A Delon je bio desnicar kao svi degolisti tada

Jako plemenit je Delon bio

Poslednja izmena:

Back