bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Kada si slavan, druga je prica. Jer onda retko koja ne bi bila sa tobom....Bred Pit nikada nije tugovao zbog zena,vladar svog zivota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada si slavan, druga je prica. Jer onda retko koja ne bi bila sa tobom....Bred Pit nikada nije tugovao zbog zena,vladar svog zivota
Alen deluje kao slab muškarac, mekušac ali izgled zna jaaako da zavara. Kao osamnaestogodišnjak dobrovoljno se borio u Indokini, Vijetnamu u vreme najtežih borhi i imao je pohvale oficira za hrabrostAlen Delona vecina muskaraca ne podnosi,znam ranije generacije,najvise omrznuti muskarac.Jer je bio kao arogantan,nadmen,narcis,volio muskarce i zene.Nijedan muksarac nije budio toliku zavist kod drugih muskaraca.A bio je i gospodin koji je znao da bude jako opasan ko mu se zamjeri
To su gluposti samo zavist i ljubomora.I mnogo Francuza ga ne voli.A jedan je od rijetkih sa Zapada koji je javno rekao da je bombradovanje Srj zlocin,i da su srbi nevin narod.Iskren
Alen deluje kao slab muškarac, mekušac ali izgled zna jaaako da zavara. Kao osamnaestogodišnjak dobrovoljno se borio u Indokini, Vijetnamu u vreme najtežih borhi i imao je pohvale oficira za hrabrost
Da samo sto je likvidirao svog telohranitelja Srbina, zbog seks skandala, i veze sa mafijom :>PAlen deluje kao slab muškarac, mekušac ali izgled zna jaaako da zavara. Kao osamnaestogodišnjak dobrovoljno se borio u Indokini, Vijetnamu u vreme najtežih borhi i imao je pohvale oficira za hrabrost
Da samo sto je likvidirao svog telohranitelja Srbina, zbog seks skandala, i veze sa mafijom :>P
Moja zena kaze da je bio sladak :>PNetacno,on je bas htio to da sprijeci al afera je otisla predaleko
Moja zena kaze da je bio sladak :>P
Moja zena kaze da je bio sladak :>P
a za Bred Pita kaze: nije po mom ukusu :>P
Плавушани тек после 35 заличе на мушкарце. До тада су бебе.Kod Breda Pita je malo i do toga što je plav. Plavušani izgledaju mlađe.
Ali kod njega se valjda sve nakupilo po malo.

I da jeste tačno, on mu je sve dao a ovaj ga zaebavao i izdao. Ako je završio u plastičnoj kesiDa samo sto je likvidirao svog telohranitelja Srbina, zbog seks skandala, i veze sa mafijom :>P
Da, ovaj nas nije znao gde mu je mesto.I da jeste tačno, on mu je sve dao a ovaj ga zaebavao i izdao. Ako je završio u plastičnoj kesi
Pusti Brex Pita , pričaj nam malo o Alen DelonuZamislite Breda Pita da place pred Andjelinom,kaze joj nemoj me ostaviti volim te,ucinicu cu sve sto hoces,bez tebe moj zivot nema smisla, sto bi uradio muskarac papucar i rob svoje zene
Bred Pit nikada nije tugovao zbog zena,vladar svog zivota
Pusti Brex Pita , pričaj nam malo o Alen Delonu
Da, ovaj nas nije znao gde mu je mesto.
Када се мушкарци поџапају око мушкараца![]()

i ja se sve chudim chudom
![]()