adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.848
Kakva stokerska tema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gud lak brahZapad.
Ovde je ugovor svetinja.
A imam rock star advokata![]()
na forumu su samo one sto vole puno

al ne zele nas vec ove sto im ne dajuna forumu su samo one sto vole puno![]()

Можда и зато између осталог. Генерално шта тебе заболе патка или шта већ имаш међ ногама за моје разлогеNe bi on pokusao iz nekih svojih razloga. Mozda zato sto si grobina?
Видим да те погађаKakva stokerska tema
Good luck, da mi ni ne zatrebagud lak brah
Žena kojoj nešto što joj nedostaje remeti sreću, je osoba loše samokontrole.Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему
Koja je ovo komedija, ne sećam se naziva?daleko od očiju daleko od srca
kada žena zbog odsustva partnera koji je tamo negde u belom svetu, ostane bez seksa
to ne zna ni gde hoda ni gde se nalazi
da be nabrajam još
sada skoro, u četvrtak, imam koleginicu čiji je muž u nemačkoj, prođe pored mene sva izgubljena i mrmlja
ne znam šta mi je, ne znam šta mi je
krajičkom oka vidim da ulazi u muški toalet, brzo odem de nje i pitam dobro šta je sad
kaže mi
_čekam da neko prvi naiđe , bilo ko
e takva je situacija sa brakom na daljinu
Ne mogu zaspati nocasМожда и зато између осталог. Генерално шта тебе заболе патка или шта већ имаш међ ногама за моје разлоге
Видим да те погађа
)))))))))Ogromna je sansa da ima nekog.Ситуација - жена одвојена од мужа месецима пар година већ (он на другом континенту), виђају се неколико пута годишње углавном за годишњи одмор или ретко између тога. Шта ви мислите колике су шансе у процентима да та жена има неког са стране, а колике да њен муж има неког са стране ?
Тешко је генерализовати, све зависи од појединца али ако бих да направим неку генерализацију ја бих дао 65% шанси да она има неког, а њему 75%. А што се тиче конкретног слуачаја о ком говорим ради се о жени енергичној, хиперактивној, стално је расположена, весела.....и на основу тога по мени постоје бар 90% шансе да она има неког јер ми је немогуће да жена те лепоте и енергије нема никог на некој редовнијој бази, а да је стално расположена, ведра итд. Разлог зашто ме ово копка је тај што то није нека очигледно промискуитетна дама већ прилично затворена, држи до неког стила облачења који је дамски али не и отворено провокативан већ више онако озбиљан, а и она сама као личност ни близу не одаје утисак лаке жене, чак напротив. Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему
Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога)
Не петљам се са заузетим женама, још увек нисам толико очајан, а ако будем можда размислимDa li su ti razlozi nedostatak hromozoma
100 procenata oboje. Zato su i pristali na takav brak.Ситуација - жена одвојена од мужа месецима пар година већ (он на другом континенту), виђају се неколико пута годишње углавном за годишњи одмор или ретко између тога. Шта ви мислите колике су шансе у процентима да та жена има неког са стране, а колике да њен муж има неког са стране ?
Тешко је генерализовати, све зависи од појединца али ако бих да направим неку генерализацију ја бих дао 65% шанси да она има неког, а њему 75%. А што се тиче конкретног слуачаја о ком говорим ради се о жени енергичној, хиперактивној, стално је расположена, весела.....и на основу тога по мени постоје бар 90% шансе да она има неког јер ми је немогуће да жена те лепоте и енергије нема никог на некој редовнијој бази, а да је стално расположена, ведра итд. Разлог зашто ме ово копка је тај што то није нека очигледно промискуитетна дама већ прилично затворена, држи до неког стила облачења који је дамски али не и отворено провокативан већ више онако озбиљан, а и она сама као личност ни близу не одаје утисак лаке жене, чак напротив. Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему
Zaebi, poslednji put kad sam se zagledao u sebe dobio sam nešto poput post-Vijetnamskog sindromaInače, super temilica, još jedna gde forumaši znaju šta se dešava u brakovima i glavama bolje od aktera. Dajte, manite se predrasuda kao da ste iz kamenog doba došli i zagledajte se u sebe, možda budete srećniji i kvalitetniji kao ljudi.