Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 5.548
nedelju dana me tresla groznica, imao sam halucinacije i pio čajeve
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti, Mićo, onda preskoči to i donesi opravdanje od dr.Zaebi, poslednji put kad sam se zagledao u sebe dobio sam nešto poput post-Vijetnamskog sindroma
ne valjaju ni razvedene, mislio da to nes vredi a ono budibogsnamaTrazi bolje slobodne ako ih ima, ne petljati sa udatim ili zauzetim zenama.
promasen zivot. Odricu se najlepsih psiho-fizickih trenutaka u zivotu. Naravno, ako su verni jedno drugom.Ситуација - жена одвојена од мужа месецима пар година већ (он на другом континенту), виђају се неколико пута годишње углавном за годишњи одмор или ретко између тога. Шта ви мислите колике су шансе у процентима да та жена има неког са стране, а колике да њен муж има неког са стране ?
Тешко је генерализовати, све зависи од појединца али ако бих да направим неку генерализацију ја бих дао 65% шанси да она има неког, а њему 75%. А што се тиче конкретног слуачаја о ком говорим ради се о жени енергичној, хиперактивној, стално је расположена, весела.....и на основу тога по мени постоје бар 90% шансе да она има неког јер ми је немогуће да жена те лепоте и енергије нема никог на некој редовнијој бази, а да је стално расположена, ведра итд. Разлог зашто ме ово копка је тај што то није нека очигледно промискуитетна дама већ прилично затворена, држи до неког стила облачења који је дамски али не и отворено провокативан већ више онако озбиљан, а и она сама као личност ни близу не одаје утисак лаке жене, чак напротив. Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему
Ситуација - жена одвојена од мужа месецима пар година већ (он на другом континенту), виђају се неколико пута годишње углавном за годишњи одмор или ретко између тога. Шта ви мислите колике су шансе у процентима да та жена има неког са стране, а колике да њен муж има неког са стране ?
Тешко је генерализовати, све зависи од појединца али ако бих да направим неку генерализацију ја бих дао 65% шанси да она има неког, а њему 75%. А што се тиче конкретног слуачаја о ком говорим ради се о жени енергичној, хиперактивној, стално је расположена, весела.....и на основу тога по мени постоје бар 90% шансе да она има неког јер ми је немогуће да жена те лепоте и енергије нема никог на некој редовнијој бази, а да је стално расположена, ведра итд. Разлог зашто ме ово копка је тај што то није нека очигледно промискуитетна дама већ прилично затворена, држи до неког стила облачења који је дамски али не и отворено провокативан већ више онако озбиљан, а и она сама као личност ни близу не одаје утисак лаке жене, чак напротив. Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему
misliš da će da se jave vanzemaljciSvega ima na ovome svetu, ako im odgovara samo napred.
Što se pitanja tiče, nije seks jedini izvor radosti u životu. To što su razdvojeni mesecima ne znači da varaju po difoltu. Ko hoće da prevari, prevariće dok je ovaj drugi u supermarketu.
Meni je lično taj koncept besmislen ako je na duže staze. Ok, imaš slučajeva da supružnik poslom ode i na koju godinu u inostranstvo, ali ako se ne vraća čemu? Šta će mi partner ako nije pored mene? Zato ne volim ni "vezu bez obaveza".
Odlično se slažu ako ne žive zajedno. Uopšte se ne svađajuNije bitno da li su ljudi zajedno ili udaljeni ako se dobro slažu. Čak i ako imaju decu, u tom slučaju to može dobro da funkcioniše.
Mogli bismo da probamo tu varijantuOdlično se slažu ako ne žive zajedno. Uopšte se ne svađaju
za palmoticevu oboje kad se nadju jednom godisinje.Ситуација - жена одвојена од мужа месецима пар година већ (он на другом континенту), виђају се неколико пута годишње углавном за годишњи одмор или ретко између тога. Шта ви мислите колике су шансе у процентима да та жена има неког са стране, а колике да њен муж има неког са стране ?
Oduvek sam želela da živim s nekim ko nije tuMogli bismo da probamo tu varijantu
svaki brak je posle nekog vremena na daljinuSpreman sam da potpišem da bi 100% svih ovde koji su u brakovima pristali na brak na daljinu