JustSimple
Početnik
- Poruka
- 28
Primetila sam da se jedan dobar deo brakova završi posle 2-3 godine. Šta mislite da je razlog, šta se to promeni tako brzo ako se ljudi vole , dobiju dete , dete je još malo a oni se već razvode?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak je posle 1 godine,razlog je nezrelost i emancipacijaPrimetila sam da se jedan dobar deo brakova završi posle 2-3 godine. Šta mislite da je razlog, šta se to promeni tako brzo ako se ljudi vole , dobiju dete , dete je još malo a oni se već razvode?
a da bi se potomstvo dobilo mora isljucivo da se zakonski sklopi brak i zivot pod istim krovom.meni liči na one brakove samo zbog potomstva
Како су ушли у брак. Млада затруднела ?Primetila sam da se jedan dobar deo brakova završi posle 2-3 godine. Šta mislite da je razlog, šta se to promeni tako brzo ako se ljudi vole , dobiju dete , dete je još malo a oni se već razvode?
Не мора. Држава признаје ванбрачну заједницу.a da bi se potomstvo dobilo mora isljucivo da se zakonski sklopi brak i zivot pod istim krovom.
Zasto bi se plasili razvoda? Posle nekoliko godina i vanbracna zajednica se izjednacava sa bracnom.Како су ушли у брак. Млада затруднела ?
Или ако није то, просто данас људи не воле да трпе ништа.
Свако гледа себе. Мало смо постали себични. То је проблем.
Ту си док играју лептирићи у стомаку.
Кад дође мука - е онда не могу више.
Не мора. Држава признаје ванбрачну заједницу.
Проблем је што људи неће да ступе у брак јер се плаше развода па живе без папира.
ne mora, al za dete je zdravije da zivi s oba roditelja, a roditelji se uzeli jer im je vreme, plus malo tradicionalizam i bude sta budea da bi se potomstvo dobilo mora isljucivo da se zakonski sklopi brak i zivot pod istim krovom.
Формално правно - не изједначава се.Zasto bi se plasili razvoda? Posle nekoliko godina i vanbracna zajednica se izjednacava sa bracnom.
ako odnos nije dobar zdravije je da zive odvojeno.ne mora, al za dete je zdravije da zivi s oba roditelja, a roditelji se uzeli jer im je vreme, plus malo tradicionalizam i bude sta bude
slazem se, zdravije je, ali verovatno su isprva u fazonu aj da probamo zajednoako odnos nije dobar zdravije je da zive odvojeno.
Emancipacija je najopasnija.Ipak je posle 1 godine,razlog je nezrelost i emancipacija
Kratkog su uma pa su im zato i brakovi kratki. Osim toga, kako da udjemo u EU ako su nam brakovi trajni? Jedan od najvaznijih uslova za EU je da se iskoreni porodica. Svaka osoba sama za sebe i jedino moze biti u nekakvoj zajednici sa poslodavcem i bankom.Primetila sam da se jedan dobar deo brakova završi posle 2-3 godine. Šta mislite da je razlog, šta se to promeni tako brzo ako se ljudi vole , dobiju dete , dete je još malo a oni se već razvode?
Primetila sam da se jedan dobar deo brakova završi posle 2-3 godine. Šta mislite da je razlog, šta se to promeni tako brzo ako se ljudi vole , dobiju dete , dete je još malo a oni se već razvode?
пуцају бракови као женски шав на чарапиPrimetila sam da se jedan dobar deo brakova završi posle 2-3 godine. Šta mislite da je razlog, šta se to promeni tako brzo ako se ljudi vole , dobiju dete , dete je još malo a oni se već razvode?
чим проблеми закуцају ај здравоTi razlozi me bas i zanimaju, šta se to tako naglo promeni pa se razvedu