Corvus
Iskusan
- Poruka
- 5.528
Jašta.svaki brak je posle nekog vremena na daljinu
I sve je naša projekcija?
Ono čime smo zadovoljni, i ono što nas žulja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jašta.svaki brak je posle nekog vremena na daljinu
cim ti zena postane ko sestra, a ti njoj ujutru krmeljivoj ko neki stranac, oma razlaz...znaci 7 god maks.Jašta.
I sve je naša projekcija?
Ono čime smo zadovoljni, i ono što nas žulja?
Zar to nije poenta?cim ti zena postane ko sestra, a ti njoj ujutru krmeljivoj ko neki stranac, oma razlaz...znaci 7 god maks.
da sm teo da se orodim sa njom sekli bi vene pa ruka na ruku da menjamo krvne grupe i rh faktorZar to nije poenta?
Gde ćeš više, ako ti je kao sestra?
Žulja navika?
Tako ie, ako ti to kažeš?da sm teo da se orodim sa njom sekli bi vene pa ruka na ruku da menjamo krvne grupe i rh faktor
zena mora da ti bude enigma ako os da budes vatren, a ne ko bracno podgrejan les, naliven i najeden i izvaljen ko grof cana na krevetu di cekas njen prilaz i zrikavis ukrsteno kako skida velove svojih misterija
imaju one engleske reklame kad riba satro pere sudove i kaze my dishes with !#"$#% sparkle and shine...a glas iz offa kaze shineeeee...ti mi delujes ko iz tih reklamaTako ie, ako ti to kažeš?
Super.imaju one engleske reklame kad riba satro pere sudove i kaze my dishes with !#"$#% sparkle and shine...a glas iz offa kaze shineeeee...ti mi delujes ko iz tih reklama
3 puta?kakog sveta ima ovde da se prekrstim ko Jabba il' Wacko
Jethro, i have no expectations especially when i talk to EseSuper.
Možda si sebi smešan - ali ja te ništa je kontam?
Tako je u svim odnosima, živac? Očekivanje i nerazumevanje?
Dreimal, schule aber sicher3 puta?
Jašta, ali pre podne?Dreimal schule aber sicher
Bedan si?I speak to dead people
Bilo bi super da pričaš Srpski?Sorry m8 I have big breasted chick on second line
Eto prilike da ti se ispuni željaOduvek sam želela da živim s nekim ko nije tu
Kako sam mogla da izostavim da mi je želja pored toga da živim s nekim ko nije tu, još i da imam decu s tom osobom. San snova svake žene.Eto prilike da ti se ispuni želja
Možemo jedino da se sastajemo radi pravljenja dece
Otvaraš privatan vrtić?Idealno bi bilo 2-4 prirodnim putem, a ne aplikativno