Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.207
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje da zamislja nego da ga dozivljai da zamislja komsiju?
Асексуалне жене су друга тема. Овде се ради о женама које имају довољно изражену сексуалност да ступе у везу/брак са неким што неретко укључује интимне односе је ли, па се поставља логично питање на који начин такве особе са иоле израженом сексуалношћу превазилазе периоде апстиненције. Колико њих се одлучи да трпи, а колико се одлучи за неке друге технике.Da li moze biti vedra, puna energije zena bez seksa?Naravno da moze...Nije k.urac jedini izvor srece.
za tebe,za nju nijebolje da zamislja nego da ga dozivlja

oce pare kucu stan kredite otplacuje penziju da se desava nesto tjivot. A posle ce da se razvede od njega kad bude dobila sve to. Fazon: nije bio tu, nezadovoljna.
Provajder. Arbajt.Nahvatala ga na decu.A on? Sto je on sa njom? Da bi pricao da ima porodicu tamo negde u pizdi materini, koju ne vidja?
Provajder. Arbajt.Nahvatala ga na decu.
pa jbga brate, nahvata te na foru ljubav, samo mi ti trebas, bice lepo, dobar seks, romantika, intima, ova zena mene voli haha i td dok se ne rode, kad se rode...Jes, on glup nije znao kako se prave deca
Doduse, ako je glup, onda nek trpi, ko ga iebe![]()
pa jbga brate, nahvata te na foru ljubav, samo mi ti trebas, bice lepo, dobar seks, romantika, intima, ova zena mene voli haha i td dok se ne rode, kad se rode...
Pa biras jeste, samo se pazi svog ega. To je momenat gde se najcesce padne. Kako ja a drugi debili fazon.Nije mi žao te naivne likove.
Svi biramo.
Pa biras jeste, samo se pazi svog ega. To je momenat gde se najcesce padne. Kako ja a drugi debili fazon.
Mislis da prosecna zena ako nema seks nedelju dana, mesec dana pada u histeriju trans, postane neuracunljiva i mora da se mentalno stabilizuje sa komadom mesa?Асексуалне жене су друга тема. Овде се ради о женама које имају довољно изражену сексуалност да ступе у везу/брак са неким што неретко укључује интимне односе је ли, па се поставља логично питање на који начин такве особе са иоле израженом сексуалношћу превазилазе периоде апстиненције. Колико њих се одлучи да трпи, а колико се одлучи за неке друге технике.
Predbracni ugovor mozes macku o rep onog trenutka kada se na sudu pojavi pitanje interesa dece. Kao i vanbracna zajednica i svi ostali navodni egziti.Pa bas treba da sebe posmatras kriticki.
I mene su ko klinca par puta zaiebale, ispao sam majmun, pa naucio.
Sad imam predbracni ugovor![]()
Mislis da prosecna zena ako nema seks nedelju dana, mesec dana pada u histeriju trans, postane neuracunljiva i mora da se mentalno stabilizuje sa komadom mesa?
jos ako si prizetko, bog da te vidiTo vec imas jednu generaciju ovih calaca sto su isli i arbajtovali po rusiji. Poizgradjivali kuce ovde, obezbedili a onda ih i deca i majke ne podsnose. Kao visak su tu. Poput ofucanog kucnog macka: ajde milutine sta ti znas, vidi ga kako jede, ko svinja, idi tamo negde gledaj utakmicu neku. Koji crni seks? vidi ga kaki si.
ne svakaMislis da prosecna zena ako nema seks nedelju dana, mesec dana pada u histeriju trans, postane neuracunljiva i mora da se mentalno stabilizuje sa komadom mesa?
Vecina su prizetko.jos ako si prizetko, bog da te vidi
Pa bas treba da sebe posmatras kriticki.
I mene su ko klinca par puta zaiebale, ispao sam majmun, pa naucio.
Sad imam predbracni ugovor![]()
Predbracni ugovor mozes macku o rep onog trenutka kada se na sudu pojavi pitanje interesa dece. Kao i vanbracna zajednica i svi ostali navodni egziti.
Недељу и месец дана не......али ако то траје годинама, ако партнера виђаш сваки 2-3 месец на пар дана.....велико је питање да ли већина жена то лагано подноси или не....неко сигурно не подноси добро само је питање о ком проценту се ради...... А и не ради се о комаду меса, то можда ти тако доживљаваш али да се ради само о комаду меса дилдо би био довољан....некоме вероватно и јесте...само је питање који је то проценат.....Mislis da prosecna zena ako nema seks nedelju dana, mesec dana pada u histeriju trans, postane neuracunljiva i mora da se mentalno stabilizuje sa komadom mesa?
to je jos gore. Gde si? zapad? rusija?Da u Srbiji.
Nisam u Srbiji![]()
Zapad.to je jos gore. Gde si? zapad? rusija?