Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Он је сам себи конкуренција, тј. политика коју је водио ових година ....
Mislim da se urušio iznutra.
Ko kule bliznakinje....
Eksploziv je bio nakaradna politika,
koju je magareći tvrdoglavo gurao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Он је сам себи конкуренција, тј. политика коју је водио ових година ....
Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić nema ozbiljnog konkurenta na izborima, a DS je jedina stranka koja za mesto premijera može da ponudi više kvalitetnih ličnosti, smatra potpredsednik te stranke Bojan Pajtić.
Izvor : http://www.***************/home
Види се избија интелигенција из њих.Funny pictures..

Nemoj tako o prvoj gej ikoni demokrata.Pajtic je obicno kljuse,a koliko on zna vidi se po trenutoj ekonomskoj situaciji u Vojvodini.
Што смо ближи изборима, у мени расте неки необјашњив страх.

PAJKOVIĆ da kaže KO JE KOČIO SLOVAČKU INVESTICIJU U BAČKOM PETROVCU, čini mi se da je tamo.Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić nema ozbiljnog konkurenta na izborima, a DS je jedina stranka koja za mesto premijera može da ponudi više kvalitetnih ličnosti, smatra potpredsednik te stranke Bojan Pajtić.
Izvor : http://www.***************/home
Nemoj tako o prvoj gej ikoni demokrata.
Жене ће гласати за Тадића. ’бем ти жене.
Наравно, и Тадију бије глас да је геј.Јесте, и на сваком снимку има разваљена увек мокра уста......а нарочито му цуре бале када гледа у Тадића... само погледајте старе
снимке...
неће, само понека из буџетских, здравство, просвета, муп, царина, а то кад сабереш нема ни 2%, и то неће све. ако рачуна на женске гласове онда се прерачунао. а пајтићеваца и онаквих попут њега има исто толико. тадић ће да доживи дебакл на гласању, реално, ал они су шибицари, биће ту свачега на изборним местима, треба у изборним комисијама да седе бескомпромисни људи од ауторитета, и да отворе, како народ каже, четворо очију. он поштено не може добити изборе.
Ne boj se, umrecemo jednom sigurno![]()

brat mi malopre javio--tadic sedeo u njegovoj basti kafica i tamo davao intervijue...i sad bratu prete da ce mu polupati kafic nocas...mora da dezura...nije verovao da su poslednja 3 dana dolazilo obezbedjenje u proveru kafica...misio da je zezanje...kaze preko 50 gorila je bilo...uzas...

al' moram 
******, onaj DS idiot Vesna Trivan ili kako se vec zove, nije normalna. Pa ta zena je kre-ten! Preti nekim ratovima i kojekavim glupostima a cela porodica joj je lopovska! Mars sto-ko! Nisam simpatizer niti clan SNS. Ne planiram da glasam na ovim izborima osim da predam listic sa velikim... Da dignem cenzus za mala govna. POLITICARI JE-BEM VAM SVIMA MATER!
nemoj se ljutisal' moram
![]()
Не треба да чуди таква реакција обичних људи, јер је кампања коју спроводи 'с флеком у коси'' буквално - лупање шамара народуbrat mi malopre javio--tadic sedeo u njegovoj basti kafica i tamo davao intervijue...i sad bratu prete da ce mu polupati kafic nocas...mora da dezura...nije verovao da su poslednja 3 dana dolazilo obezbedjenje u proveru kafica...misio da je zezanje...kaze preko 50 gorila je bilo...uzas...
Не треба да чуди таква реакција обичних људи, јер је кампања коју спроводи 'с флеком у коси'' буквално - лупање шамара народу
Пропагира посао - а 500.000 људи га изгубило
Пропагира инвестиције - а Србија финансира стране лопове и хохштаплере
Пропагира сигурност - а 400.000 нас је мање за 9 година
Пропагира укидање виза - па где су ти милиони наших туриста што одоше да мало обиђу свет?
Пропагира статус кандидата, Србија је опет поштована у свету - 'ебало кеву
Пропагира реформисану војску - а некадашње војне касарне продају или дају за изградњу стамбено-пословних објеката
Пропагира лаж, лаж, и само лаж
И како да човек не полуди ... а не може да му се приближи од читавог зоо врта горила