Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.089
Што смо ближи изборима, у мени расте неки необјашњив страх.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logicnije je da raste revoltШто смо ближи изборима, у мени расте неки необјашњив страх.
... ja sam za to da se on vec ove godine nadje na robiji...ekspresno, odma posle izbora zajedno sa celim DS-om.4. KORUPCIJA
Četvrta tačka Tadićevog plana podrazumeva završetak borbe protiv organizovanog kriminala i sprovođenje sistemskih mera za iskorenjivanje korupcije, koja između ostalog podrazumeva da sve afere i pravni postupci iz prošlosti budu rešeni, kao i da proces vlasničke transformacije bude okončan i da sve privatizacije budu ispitane do 2017.

Да ли је неко гледао Тадића на Пинку пре пет минута? Немогуће да је онај човек психички здрав.
А ко је финансирао одлазак Б.Т. у Хановер?
Bas vala. Narod je sve njih birao, od 90te do danas.Sta reci tek za narod, glasao ga dva puta nije imao pameti da mu kaze odlazi!
Pogledajte prilog 235214

Jel Vas vata strah od treceg mandata![]()

Jel Vas vata strah od treceg mandata![]()
Jašta ! Al' me strah i od nečijeg prvog![]()

Веома.
Covek pretrca 5 iljada metara i nijedan gradjanin da mu pridje i da mu kaze u lice svasta, sramota.
Covek pretrca 5 iljada metara i nijedan gradjanin da mu pridje i da mu kaze u lice svasta, sramota.

Па ко је могао тамо да га очекује? Право да ти кажем кад га погледам жао ми је више и да га критикујем јер ме његово здравствено стање искрено и заиста најискреније брине.
Pa da se provede kao onaj nesrećnik u Guči![]()

Па како да му приђу од горила? Сећам се његовог митинга на Тргу републике 2008. Пролазио сам кроз подземни пролаз код палате Албанија и имао блиски сусрет са његовим обезбеђењем које ме је са леђа само одгурнуло у страну као да сам џак перја.
Narod kad se skupi i pocne da negoduje gorile odose po banane . Dovoljno je bilo jedno UAAAA TADICU UAAAA ali nista.Koje gorile ? Gorile i trcanjeNarod kad se skupi i pocne da negoduje gorile odose po banane . Dovoljno je bilo jedno UAAAA TADICU UAAAA ali nista.