Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Жути Диктатор

У малој земљи на брдовитом Балкану
Влада један диктатор са багром својом
Лицемерно нас убија и соли живу рану
Спрда се са народом и државом мојом.

Таквог нико не жели, јел доноси муке
Ни Срби ни Мађари нити Муслимани
Штрајкују глађу, забијају ексере у руке
Јер их тлаче издајице и евроталибани.

Јуче се официр бацио са балкона
У смрт је однео све своје најмилије
А недавно је без страха и пардона
Бранио земљу од НАТО агресије.

У медијима лажи, на све стране
Лицемерне приче, и лаж се шири
Нигде оптимизма, нит имамо хране
Јер отимају зликовци и жути вампири.

На Тв-у приче, са насловима срамним
И обећања од режима, прича само пуста
Турске серије круже медијем тамним
Ко би истину да каже – затворе му уста.

Дођите странци, нек се нико не боји
Призива режим и љуби скуте.
А у позадини речи јасна порука стоји
Тлачите народ а храните нас жуте.

У малој земљи брдовитог Балкана
Мучи нас диктатор са багром својом
Испира нам мозак свакога дана
Иживљава се над народом и државом мојом.

file-1.php

Дачић - НАЈЕВРОПЉАНИН , заслужена титула стечена мукотрпним радом и угледом на претходне носице титуле: Ђинђића, Тадића, Мићуновића, Десимира Тошића...

Zvezdan :lol:
twstars1-1.gif

Жути Диктатор

У малој земљи на брдовитом Балкану
Влада један диктатор са багром својом
Лицемерно нас убија и соли живу рану
Спрда се са народом и државом мојом.

Таквог нико не жели, јел доноси муке
Ни Срби ни Мађари нити Муслимани
Штрајкују глађу, забијају ексере у руке
Јер их тлаче издајице и евроталибани.

Јуче се официр бацио са балкона
У смрт је однео све своје најмилије
А недавно је без страха и пардона
Бранио земљу од НАТО агресије.

У медијима лажи, на све стране
Лицемерне приче, и лаж се шири
Нигде оптимизма, нит имамо хране
Јер отимају зликовци и жути вампири.

На Тв-у приче, са насловима срамним
И обећања од режима, прича само пуста
Турске серије круже медијем тамним
Ко би истину да каже – затворе му уста.

Дођите странци, нек се нико не боји
Призива режим и љуби скуте.
А у позадини речи јасна порука стоји
Тлачите народ а храните нас жуте.

У малој земљи брдовитог Балкана
Мучи нас диктатор са багром својом
Испира нам мозак свакога дана
Иживљава се над народом и државом мојом.
Platice on to sve narodu,Srbima je naneo najvise zla:mrgreen:

Moja Biljka,cestita Srbija se stidi takvog izdajnika i monstruma koji unisti nasu lepu Srbiju.Boris Tadic ce za celu buducnost,uvek biti crna mrlja i sramota Srbije.
A,gospodje sa visokom penzijom,dok deca sirotinje ni decji dodatak ne prima....umesto da se stide sto imaju tolika primanja samo za sebe,jos maltretiraju i prkose....Bagra je to:mrgreen:

Fatice, nista nije vecno, mrznja je osveta kukavica (sad vidim privilegovanih) za strah koji trpe, boje se da ne izgube to sto imaju, mi smo navikli vec na svasta...Decu kojoj drugi otimaju od usta, Bog ne ostavlja njima na milost i nemilost i zivot se postara, polako, samo polako:heart:

Fijasko oproštajne konvencije DS
Dabogda te Dodik podržavao

thumbnail.php

Volim te, Borise, ljubavi moja: Šumski krik ljubavi Mileta Dodika upućen Tadiću (desno, dole)
Photo: Stock

Na polupraznom beogradskom Trgu Republike koalicija okupljena oko Borisa Tadića neslavno je u sredu uveče okončala svoju bizarnu predizbornu kampanju. Na najslabije posećenoj završnoj konvenciji od osnivanja Demokratske stranke, svoje oproštajne govore pred sve izglednije pročišćavanje svojih redova u opozicionom miru, održali su Tadić, Đilas i Jeremić, a smehotresna podrška nije izostala ni od prekodrinskog satrapa Milorada Dodika

files.php

Dok je Mile Dodik uz mene, sve je u redu: Boris Tadić, the man in love
U najbleđoj završnici izborne kampanje koja je do sada viđena na ovim prostorima, koalicija okupljena oko Borisa Tadića oprostila se od malog broja svojih preostalih pristalica. Sudbina je tako htela da posle nekoliko meseci mrcvarenja i jalovog predstavljanja nepostojećih Tadićevih uspeha, Demokratska stranka u samom finišu doživi da izbore dočeka napuštena čak i od svojih vernih sledbenika.

Kako su javile DS agenicje, koje indikativno ni jednom jedinom rečju nisu pomenule broj okupljenih, pre početka mitinga, okupljenima su finalisti rijaliti takmičenja Prvi glas Srbije pevali prigodne hitove Eye of the tiger iz filma Rocky, Simply the best, I need a hero, Show must go on. Potom su na binu izašli DS trubači koji su odtrubili Odu radosti, himnu EU čime je označen i početak tog bizarnog skupa.

ALISA U ZEMLJI DS ČUDA

Prema DS biltenima, bivši predsednik i protivustavni predsednički kandidat Boris Tadić panično je poručio svojim pristašama da 6. maja nemaju pravo na komociju i letargiju i da, izlazeći na birališta, moraju da učine napor kako bi državu promenili nabolje. Za razliku od svog pometenog lidera većina potencijalnih DS glasača je ipak shvatila da će najbolje za Srbiju učiniti ukoliko u nedelju u širokom luku budu zaobilazili birališta. "Srbija nakon 6. maja neće biti ista zemlja, jer mi uvek činimo napore menjajući zemlju. Ako oni uspeju da pobede zato što neki od nas nisu izašli na izbore, mi smo krivi i zato svi imate obavezu da pozovete svakoga ko se koleba i ko okleva da izađe na izbore", zavapio je očajni Tadić svojim simpatizerima.

Pokušavajući da ohrabri i na okupu održi očerupano jato svojih saradnika Tadić je izrazio svoje “uverenje” da će izborna lista koju predvodi Demokratska stranka pobediti i na predstojećim izborima, i na izborima 2016. godine, zato što ima tim koji “daje rezultate i koji je poštovan u čitavom svetu”. On je dodao da nema toga što Srbija ne može da ostvari ako ne odustaje, a predstojeći izbori su još jedna prilika da građani pokažu da ne odustaju od bolje budućnosti i evropske Srbije.

files.php

Četiri pilona velike Srbije: Dodik, Đilas, Jeremić i Tadić

U duhu “kampanje kontrasta” i nedostatka rezultata kojima bi se mogao pohvaliti, Tadić je podsetio da u Srbiji ima političara, njegovih oponenata, koji odustaju kada naiđu na prvu veliku teškoću, i da je to suštinska razlika između DS i drugih stranaka. "Razlika je u pristupu, a pristup je mala stvar koja stvara velike razlike među ljudima", rekao je bledunjavi ostatak nekadašnjeg predsednika.

Ističući kao osnovne vrednosti svoje partije istrajnost u borbi, optimizam, vedrinu, pogled u budućnost i posvećenost budućim generacijama, odnosno sve ono što je nedostajalo na završnom skupu “demokrata”, on je zaključio da je to ono što DS čini različitom od stranaka koje se nude kao alternativa. "Nije strategija naše politike određena mišljenjem naših predaka, već je naša ideja Srbije u budućnosti posvećena onima koji će se tek roditi. Zato je naša politika posvećena životu. Mi nismo tradicionalisti, mi smo ljudi okrenuti životu i budućnosti, stvaramo mostove, pružamo ruku pomirenja, gledamo mržnji i opasnosti u oči i nikada ne odustajemo", poručio je Tadić onima koji će se tek roditi i koji će vraćati dugove koje im je ostavio u nasleđe.

files.php

Fingirano veselje: Čelnici Demokratske stranke u šaljivom transu

On je dodao da je Demokratska stranka dokazala da “može da brine o građanima Srbije, ali i o čitavom srpskom narodu, gde god on živi”, što su, po njegovom mišljenju, potvrdili i politički predstavnici Srba iz regiona koji su prisustvovali mitingu. U nedostatku entuzijazma među građanima Srbije, podršku Tadićevoj koaliciji pružili su njegovi sateliti, lideri Srba iz regiona sa kojima je prethodnih godina podrivao okolne zemlje. Na mitingu su se pored neizbežnog Milorada Dodika našli i Nikola Špirić iz BiH, Srđan Milić i Predrag Popović iz Crne Gore, Milorad Pupovac iz Hrvatske, kao i neimenovani predstavnici Srba iz Slovenije, Slovačke, Albanije, Mađarske.

"Možemo brinuti i o našem Kosovu, ali ne tako što ćemo voditi rat i ugrožavati Albance, već ne odustajući kad nas ucenjuju i prete i kada u Srbiji neki žele da nam podmetnu nogu", poručio je bivši predsednik. Odgovarajući onima koji političarima iz DS osporavaju poštenje, Boris Tadić je ponovio da stavlja svoju imovinu na uvid nadležnim državnim DS organima.

"Mnogo je blata bačeno u lice političkim oponentima, neki kažu da su pošteni, a da mi nismo. Moj predlog je ne da se pođe od drugih, nego da se pođe od mene. Neka tela koja smo formirali provere da li sam ikada ostvario profit preko onoga što sam zarađivao", rekao je Tadić, ali i upozorio da bi tom testu trebalo da se podvrgnu i politički oponenti. On, međutim, nije precizirao da li i njihovu imovinu treba da proveravaju tela koja je on formirao ili bi za tu priliku njegovi oponenti mogli dapredlože i sopstvena kadrovska rešenja. "Mi sa kriminalcima ne sarađujemo, mi kriminalce hapsimo i stavljamo u zatvor. Ako i među nama bude onih koji su grešili, ja sa njima neću da radim, jer neću da radim ni sa kim ko nije čestit, ali neću dozvoliti da iko kleveće ljude koji rade za ovu zemlju i žrtvuju se da bi svačija deca imala budućnost - odbijte od DS", poručio je Tadić neuračunljivo dosledan u odbrani DS legla kriminala i korupcije.

files.php

Beton, moja cement vodilja: Dragan Đilas, ljubitelj zelenila i parking mesta

DRVOSEKOVA ODA PLATANIMA

Vidno razočaran malim brojem okupljenih, Tadićev stranački zamenik i odlazeći gradonačelnik Beograda Dragan Drvosek Đilas pozvao je građane da njihova podrška ne bude "naša mala tajna", već da je javno na izborima 6. maja pokažu i glasaju za politiku koja je od Beograda napravila “prestonicu ovog dela Evrope, a Srbiju zemljom Fiata, Boša, Panasonika, Svarovskog”.
Drvosek je istakao da nije prodavac lažnih obećanja i mitova, već da sebe smatra realistom i da zato građanima neće obećavati “lak život i laka rešenja niti besplatan silazak na reku". Potom je otvorio dušu: "U politiku sam ušao zbog Borisa Tadića i sve što smo uradili u Beogradu smatram delom te politike", rekao je Đilas navodeći da je Boris Tadić imao ogromnu hrabrost da kaže kuda je Srbija pošla, gde će doći, da kaže koja je cena toga, i da ta cena ne može biti izdaja nacionalnih interesa. Slučajno ili ne, Đilas je ipak propustio priliku da svog lidera upita jedino što nije naveo - dokle je Srbija pod njegovim vođstvom došla.

Drvosek je istakao da je u Beogradu vođena “dobra politika koja je rezultirala novim mostovima, školama, odbaništima, pomoći trudnicama i najstarijima, za razliku od loše politike protivnika koja je bazirana na obećanjima, lažima, promenama političkih stavova, vređanju i omalovažavanju protivnika”. Nedorečen kao i uvek, Drvosek ni ovoga puta nije obratio na drugu stranu medalje – dugove i leglo korupcije koje je ostavio za sobom. "Nije sramota nemati diplomu, ali je sramota kandidovati se za predsednika i kupiti diplomu. Sramota je da promene u Srbiji nude propali političari, Karić, Ilić i Nikolić", rekao je Đilas i upitao: "Zar iko danas veruje da će poštenu Srbiju napraviti Karić, a radna mesta otvoriti oni koji su za dvadeset godina otvorili samo svoje radno mesto?". Ostalo je, međutim, nejasno da li je mislio na sebe ili pak svoje stranačke kolege iz republičke Vlade.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Митинг ДС у Нишу

ds-miting-nis-27.04.jpg

Митинг ДС у Београду

file.php

Tan2012-5-2_1839621_81.jpg

Beograd-2.jpg

240337_ds-miting5-foto-rajko-ristic_f.jpg

240333_ds-miting1-foto-rajko-ristic_f.jpg

Почетак краја Тадића и његовог жутог режима
Пинк најавио директан пренос са Трга Републике ... па пустио серију ... срамота да приказују ову шаку јада и беде
А и ови камермани РТС се својски трудили. Никако да сниме одозго, из птичје перспективе, већ снимају одоздо како би се добио привид веће гомиле

Boris-Tadi%C4%87-izgubljen-slu%C4%8Daj.jpg

Tadazdaja.jpg

Sad ga vidim na vestima na otvaranju zgrade pored Bajrakli džamije koja je podignuta uz pomoć Azerbejdžana. Tamo i patrijarh i muftija i potpredsednik vlade Azerbejdžana ali šta Tadić tamo traži...Molio bih da obavestite Borisa Tadića da nije više predsednik Srbije i da nemora da gura nos u državne stvari zemlje.Hvala.

Митинг ДС у Нишу

ds-miting-nis-27.04.jpg

Митинг ДС у Београду

file.php

Tan2012-5-2_1839621_81.jpg

Beograd-2.jpg

240337_ds-miting5-foto-rajko-ristic_f.jpg

240333_ds-miting1-foto-rajko-ristic_f.jpg

Почетак краја Тадића и његовог жутог режима
Пинк најавио директан пренос са Трга Републике ... па пустио серију ... срамота да приказују ову шаку јада и беде
А и ови камермани РТС се својски трудили. Никако да сниме одозго, из птичје перспективе, већ снимају одоздо како би се добио привид веће гомиле

Boris-Tadi%C4%87-izgubljen-slu%C4%8Daj.jpg

Tadazdaja.jpg

ovaj ima pristalica kao causeku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back