Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić nema ozbiljnog konkurenta na izborima, a DS je jedina stranka koja za mesto premijera može da ponudi više kvalitetnih ličnosti, smatra potpredsednik te stranke Bojan Pajtić.

Izvor : http://www.***************/home

Тачно, НЕМА КОНКУРЕНТА - АЛИ САМО КАДА СУ У ПИТАЊУ ЛАЖИ јер лаже "ки пас".........човек је тежак психопата...

348x443_89-1335120514-IMG_0425.JPG
Дачо ти ли си?

zajecarsko_niskopasterizovano_0.5l.jpg

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić nema ozbiljnog konkurenta na izborima, a DS je jedina stranka koja za mesto premijera može da ponudi više kvalitetnih ličnosti, smatra potpredsednik te stranke Bojan Pajtić.

Izvor : http://www.***************/home
PAJKOVIĆ da kaže KO JE KOČIO SLOVAČKU INVESTICIJU U BAČKOM PETROVCU, čini mi se da je tamo.
AKVA PARK.

Dakle KO?.
Hoćemo li jednom prestati da govorimo neofređeno, "NEKO je kočio investicije", "NEKO je zloupotrebio funkciju, znaće on ko je?".

Жене ће гласати за Тадића. ’бем ти жене.

неће, само понека из буџетских, здравство, просвета, муп, царина, а то кад сабереш нема ни 2%, и то неће све. ако рачуна на женске гласове онда се прерачунао. а пајтићеваца и онаквих попут њега има исто толико. тадић ће да доживи дебакл на гласању, реално, ал они су шибицари, биће ту свачега на изборним местима, треба у изборним комисијама да седе бескомпромисни људи од ауторитета, и да отворе, како народ каже, четворо очију. он поштено не може добити изборе.

Јесте, и на сваком снимку има разваљена увек мокра уста......а нарочито му цуре бале када гледа у Тадића... само погледајте старе
снимке...
Наравно, и Тадију бије глас да је геј.
Уосталом Н. Крстић му је френдили но 1!!!

неће, само понека из буџетских, здравство, просвета, муп, царина, а то кад сабереш нема ни 2%, и то неће све. ако рачуна на женске гласове онда се прерачунао. а пајтићеваца и онаквих попут њега има исто толико. тадић ће да доживи дебакл на гласању, реално, ал они су шибицари, биће ту свачега на изборним местима, треба у изборним комисијама да седе бескомпромисни људи од ауторитета, и да отворе, како народ каже, четворо очију. он поштено не може добити изборе.

ДС у скупштини скоро сигурно неће бити водећа странка, али кад је председничко место у питању – видећемо. Ту је терен доста клизавији, неодређен.

Ne boj se, umrecemo jednom sigurno:mrgreen:

Ма не плашим се смрти, него перипетија до судњег дана. Страх ме је да мој вољени српски народ не препознаје колико је опасно оставити једног политичара на власти дуже време. Поготово ако је евидентно да је тај политичар ментално оболео, а кад ово кажем мислим пре свега на грађанина Бориса.

brat mi malopre javio--tadic sedeo u njegovoj basti kafica i tamo davao intervijue...i sad bratu prete da ce mu polupati kafic nocas...mora da dezura...nije verovao da su poslednja 3 dana dolazilo obezbedjenje u proveru kafica...misio da je zezanje...kaze preko 50 gorila je bilo...uzas...

Bas me zanima hoce li DS praviti miting u Beogradu pred izbore 6 maja i kada? Zanima me ko ce im doci na taj miting i da li Boris Tadic ima muda da se pojavi sam na bini pred okupljenima bez pratnje hiljadu DS komandosa u civilu. Kontam da postoji mogucnost da se okupi vise ljudi koji bi zeleli da mu je-bu ma-ter nego pristalica. Da ne bude zabune, imam skoro trideset godina i dosad sam dvaput glasao za DS i Borisa Tadica. Ruka mi se osusila. Usta ga ..... lazovska. Opet obecava sve isto kao i prosli put. Mada urnebesno mi je sto oni pricaju kao da su do sada bili opozicija. A najludje su njihove reklame protiv Nikolica. :mrgreen: ******, onaj DS idiot Vesna Trivan ili kako se vec zove, nije normalna. Pa ta zena je kre-ten! Preti nekim ratovima i kojekavim glupostima a cela porodica joj je lopovska! Mars sto-ko! Nisam simpatizer niti clan SNS. Ne planiram da glasam na ovim izborima osim da predam listic sa velikim... Da dignem cenzus za mala govna. POLITICARI JE-BEM VAM SVIMA MATER!

P.S. Ako BoTa bude pravio miting docicu da urlam za njega "Tako je gov-naru! TI nemas ALTERNATIVU! TO *****! DOZIVOTNI PREDSEDNICE!"

brat mi malopre javio--tadic sedeo u njegovoj basti kafica i tamo davao intervijue...i sad bratu prete da ce mu polupati kafic nocas...mora da dezura...nije verovao da su poslednja 3 dana dolazilo obezbedjenje u proveru kafica...misio da je zezanje...kaze preko 50 gorila je bilo...uzas...
Не треба да чуди таква реакција обичних људи, јер је кампања коју спроводи 'с флеком у коси'' буквално - лупање шамара народу
Пропагира посао - а 500.000 људи га изгубило
Пропагира инвестиције - а Србија финансира стране лопове и хохштаплере
Пропагира сигурност - а 400.000 нас је мање за 9 година
Пропагира укидање виза - па где су ти милиони наших туриста што одоше да мало обиђу свет?
Пропагира статус кандидата, Србија је опет поштована у свету - 'ебало кеву
Пропагира реформисану војску - а некадашње војне касарне продају или дају за изградњу стамбено-пословних објеката
Пропагира лаж, лаж, и само лаж
И како да човек не полуди ... а не може да му се приближи од читавог зоо врта горила

Не треба да чуди таква реакција обичних људи, јер је кампања коју спроводи 'с флеком у коси'' буквално - лупање шамара народу
Пропагира посао - а 500.000 људи га изгубило
Пропагира инвестиције - а Србија финансира стране лопове и хохштаплере
Пропагира сигурност - а 400.000 нас је мање за 9 година
Пропагира укидање виза - па где су ти милиони наших туриста што одоше да мало обиђу свет?
Пропагира статус кандидата, Србија је опет поштована у свету - 'ебало кеву
Пропагира реформисану војску - а некадашње војне касарне продају или дају за изградњу стамбено-пословних објеката
Пропагира лаж, лаж, и само лаж
И како да човек не полуди ... а не може да му се приближи од читавог зоо врта горила

kaze brat da nije imao sanse da bude blizu da barem vice uuuuuaaaa....nije imao sansu ni niko od naroda..
ja stvarno ne mogu da razumem glasace koji podrzavaju stranke koje su bile na vlasti...a posebno DS glasace...pa nemoguce je da je milion ljudi imalo licnu korist od DS-a...

Predsednički kandidat liste „Izbor za bolji život“ Boris Tadić izjavio je večeras da nakon izbora 6. maja kohabitacija sa političkim protivnicima ne dolazi u obzir i da je neophodno da iz iste političke opcije bude formirana vlada i izabran predsednik. ...

http://www.***************/home

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back