Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa moji su bili 1999 kada je bombardovan BGD ,Dom vazduhoplovsta je na 50 m.Ja sam bio na granici sa Hrvatskom. Retko ko je od komsija otisao i na selo da se skloni. Stanje na terenu je takvo da 70%stanovnistva ,suniti mrze Asada. A verovatno i sve koji mu pomazu a to su Iran i Rusija,Ameri mudro cekaju sta ce da bude mada im je Erdogan rekao da se opedele izmedju podrske svojim saveznicima Kurdima ili Turskoj ,citaj sunitima.

Ne lupetaj.

Clashes continue around Menagh Airbase #Aleppo

#YPG have taken control of Ajar & its hill south of Menagh Airbase #Aleppo

CaoqGxmVIAAY4Rx.jpg:large

https://twitter.com/sayed_ridha/status/696439755454590976

Zasto civili beze iz Alepa? Pa zar Asad i Rusi nisu oslobodioci? Da li ce da bude masakra i osvete kada Asadova vojska udje u Alepo. Nije to kako mi zamisljamo.

A u kom su to gradu bili masakri civila , makar otkako su Rusi dosli u Siriju ??? Oslobodjena je masa gradova od tada - gde su to izvrseni masakri nad zenama , decom i civilima ??

p.s. El to vec pisu da su Rusi silovali 300 000 ,, opozicionarki ,, ??

Razmisli malo ,pa i Rusima odgovar da se to zavrsi.Taj rat im ne treba da ga vode 20 godina. Sta ce Rusi tamo da rade da oslobadjaju Meku i Medinu iz verskih razloga. Zavrsili su oni sta su hteli tamo.Skrenuli paznju sa Ukrajine,,Moldavije,Gruzije.Formirace Latakiju sa lojalnim Alavitima i ostace im baze na Mediteranu.

Rusima odgovara da se to čim prije završi i to je točno. Zar nisi primjetio bar to da Rusi taj rat zapravo i privode kraju? Nema završetka rata onda kada to Banama poželi jer je on za takvo što propustio prigodu. Novi gazda je na terenu i on se pita o svemu. Pomatrači s sigurne udaljenosti u najboljem razvoju situacije može biti benefit to što će i dalje moći promatrati kako Rusi taj tamo cirkus polako privode svojemu kraju.
Rusima Meka i Medina uistinu nisu potrebni, a nešto nisam siguran da će se itko s tim mjestima posebno usrećiti jer očito dolaze vremena kada će se šije i sunije do kostiju kasapiti za tu njihovu svetinju.
Svi oni tamo skupa, računajući i Tursku, nisu jamac sigurnoga trijumfa naspram ludaka Hamasa i Iranske Revolucionarne Garde. Uobziri i to da je pičvajz u najavi zapravo targetiran na prostoru na kojem su Iranci praktički kao kod kuće.
Rusi tu mogu da se "zabavljaju" barem cijelo ovo stoljeće jer njihova uloga i jeste da svojom prisutnošću i pružanjem logistike odvraćaju NATO-vce (koji tradicionalno otvoreno nasrću samo tamo kamo im je triumf zagarantiran).

Saudi Arabia polako ide ka vremenima u kojma na tom tamo prostoru možemo očekivat bar 5-6 novih plemenskih orijentiranih "državica"!

Razmisli malo ,pa i Rusima odgovar da se to zavrsi.Taj rat im ne treba da ga vode 20 godina. Sta ce Rusi tamo da rade da oslobadjaju Meku i Medinu iz verskih razloga. Zavrsili su oni sta su hteli tamo.Skrenuli paznju sa Ukrajine,,Moldavije,Gruzije.Formirace Latakiju sa lojalnim Alavitima i ostace im baze na Mediteranu.

Вожња без кочница је одавно почела, тако да се безмооди склањају....а тек следи лудило

A u kom su to gradu bili masakri civila , makar otkako su Rusi dosli u Siriju ??? Oslobodjena je masa gradova od tada - gde su to izvrseni masakri nad zenama , decom i civilima ??

p.s. El to vec pisu da su Rusi silovali 300 000 ,, opozicionarki ,, ??
Gradovi pobunjenika mjesecima u blokadi... jedva ima vode za piće... nitko živ se nije opro još od "crko mi sat" vremena i sad baš Rusi drito iz Moskve sve pojurili da yebu epski usmrđele i pod nikabima ušćufrijane žemskinje???
Tamo se sad ne zna dal gore smrdi živi il mrtav, a ne dal se nekome još na takvu digla kita!

Poslednja izmena:
Ali ovo udruženje 34 zemlje koje bi mogle poslati vojsku u Siriju je opasna stvar.
To sve Amerika, Turska i SA testiraju šta će reći Rusija?

Ako se to desi, ja mislim da će se Rusija povući sa tih teritorija i neće ulaziti u rat sa toliko država.
Amerika će na kraju ispasti kao spasitelj i pobjednik.

javljaju da na alepo padaju bombe svakog minuta.uzgred nisam siguran u ovaj podatak da je tamo oko 60.000 rebelsa?verovatno preteruju ali bila je masovna mobilizacija u zadnje vreme
“There are reports that fighters are being sent to Aleppo from Idlib, and Hama, after a call for opposition groups to send any forces they can,” said Hossam Abouzahr, analyst with the Atlantic Council. “Speaking with people in the area, estimates [of the number of rebel fighters in the city] run as high as 60,000, but this is likely an exaggerated number.”

A siege would aim to weaken and demoralise fighters and the civilians they are living among to force an eventual surrender. Government forces have been using siege tactics throughout the war, and are experienced at setting up sophisticated and deadly blockades.

http://www.theguardian.com/world/20...-pro-assad-forces-cut-opposition-supply-lines

Dobre vesti! :ok:

#NorthernAleppo Militant Activist Confir
ming #Kiffrin #Kafrin now under #SAA #NDF control https://t.co/vslVnNCKUv

Pogledajte prilog 372795

nasi napreduju....

Jos malo i Aleppo je gotov. Kljuc je u severu. Ako se poraze Al Nusra i Ahrar Al Sham na severu zajedno sa Turskom rat je dobijen.

SAA je sada na 17 kilometara od Turske granice sa odlučnošću da na nju izađe.

E. Magnier

P.S jos napretka - jos 15 km

15 KM separating #SAA #Hezbollah #IRGC from reaching the borders with #Turkey Bab al-Hawa crossing, vital to rebels.

Ali ovo udruženje 34 zemlje koje bi mogle poslati vojsku u Siriju je opasna stvar.

Ako se to desi, ja mislim da će se Rusija povući sa tih teritorija i neće ulaziti u rat sa toliko država.

Да су чисте ко суза и без својих унутрашњих срања...ма и онда нема шансе за удруживање. Ово је дебела патка...опипавање...ма ово је гудра за разваљену и натрулу Европу

Poslednja izmena:

Sve ok, al tko te je to slagao da su Rusi ušli u Siriju? Mislim, neozbiljno je ovo do sad nazvati ruskim ulaskom!
Posebna je priča to koliko je svaka od tih 34 s koca i konopca nabacane "države" uistinu spremna upustiti se u avanturu kojoj nitko živ ne vidi ishod. To ti je druže fora jednaka kao i kod NATO... "dok je ok, svi smo tu"..., a kad zagrmi, svak se sjeti svojih prioriteta.
Tko je ozbiljno mislio, taj se već umiješao, a ovi su tu više iz osobnih-kalkulantskih razloga. Sve ti je to ekipa "Samo pošteno pa tko koga zayebe"!

Posebna je tu smijurija pominjanje ovih afričkih bananerosa koji su čovječanstvo zadužili samo kojekakvim virusima i zarazama.

Poslednja izmena:

Normalna stvar ,Svi znamo da Rusi nisu dosli kako bi to vec odavno tamo izgledalo. Jedino sto sprecava ovu koaliciju da ne udju je to sto niko ne voli ISIS .Ali oni su isto suniti, nece dozvoliti da ih ovi iskorene,

Moguce veliko iznenadjenje za sutra! :gace:

Ivan Sidorenko ‏@IvanSidorenko1 16m16 minutes ago
#Syria #Daraa #Dael Citizens Would Raise the Syrian Flag after #Ibtaa according to Maytham Alashkar

#Syria #Daraa Unconfirmed Reports Tomorrow #Abtaa #Ibtaa & #Dael will surrender and Hand Over Arms to #SAA

- - - - - - - - - -

#Syria #Daraa #Dael Citizens Would Raise the Syrian Flag after #Ibtaa according to Maytham Alashkar

#Syria #Daraa Unconfirmed Reports Tomorrow #Abtaa #Ibtaa & #Dael will surrender and Hand Over Arms to #SAA

CapRKLoXEAEy6f5.jpg

SAA Reporter ‏@Syria_Protector 6m6 minutes ago
Acc to Activists: A cease-fire will be held tomorrow in #Dae'el and #Ibta'a
In northern #Daraa CS

Tweets From Aleppo
‏@halabtweets Tweets From Aleppo Retweeted SAA Reporter
Both agreed to raise Real Syria flag (surrender)

US Secretary of State John Kerry told Syrian aid workers, hours after the Geneva peace talks fell apart, that the country should expect another three months of bombing that would “decimate” the opposition.

During a conversation on the sidelines of this week’s Syria donor conference in London, sources say, Kerry blamed the Syrian opposition for leaving the talks and paving the way for a joint offensive by the Syrian government and Russia on Aleppo.

“‘He said, ‘Don’t blame me – go and blame your opposition,’” one of the aid workers, who asked to remain anonymous to protect her organisation, told Middle East Eye.

Kerry told reporters on Friday, as tens of thousands fled the Syrian government and Russian bombardment of Aleppo, that both Russia and Iran, another of Syria's allies, have told him that they are prepared for a ceasefire in Syria.

http://www.middleeasteye.net/news/opposition-blame-syrian-bombing-kerry-tells-aid-workers-1808021537
cisto da se zna da ni oni nisu bas monolitni u podrsci rebelsima

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 372806

In northern #Daraa CS

Eto, to je pravi put za rešenje konflikta. Ovi koji se predaju će biti pošteđeni i imaće prilike da političkim putem učestvuju u obnovi Sirije. Da je sreće pa da su svi muslimanski fanatici ovako pametni...

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 372806

In northern #Daraa CS

Tweets From Aleppo
‏@halabtweets Tweets From Aleppo Retweeted SAA Reporter
Both agreed to raise Real Syria flag (surrender)

Eto, to je pravi put za rešenje konflikta. Ovi koji se predaju će biti pošteđeni i imaće prilike da političkim putem učestvuju u obnovi Sirije. Da je sreće pa da su svi muslimanski fanatici ovako pametni...

Ovo bi bio ogroman dobitak!

1) Dobija se normalna ruta snabdevanja za Daru
2) Izbegavaju se gubici kojih bi sigurno bilo. A bilo bi ih gotovo kao i Seik Miskinu, jer su svi ti gradici slicne velicine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back