Bojkotujte KRZNO !!!

Pozdrav,

Zeleo bih da pokrenem peticiju za se zaustavi okrutnost i ubijanje ovih malih divnih životinja zbog krzna ! ! !
Ako neko moze da mi kaze kako mogu to pstići i da me posavetuje, bio bih mu jako zahvalan !

Evo nekoliko slika mojih mališana
SANY0055-1.jpg

IMG_1072-1.jpg

IMG_1042-1.jpg

Unapred hvala
Robert

imas na netu razne sajtove za peticije, ako si na online peticiju mislio, npr: care2, thepetitionsite.com,... pa pogledaj, verujem da je lako x)
vec postoji nekoliko peticija protiv krzna uopste, ali to nista nece pomoci dok kompleksasice ne prestanu da nose prirodno krzno i dok njihovi sponzori ne prestanu to da im kupuju...

Ovolakto?!! Pa, ti jedes mrtve pilice! To je za mene abortus. Ne daj, Boze! Prestani da jedes jaja, ona nisu zdrava. :bljak:
Prvo i prvo,Moderna Pevačice ovo uopste nije tacno.Ja znam da si pametna ali u ovom slucaju i neobaveštena!Vidiš,kokoske mogu da snesu jaja i bez petla i ta jaja su neoploćena.Ona se koriste u ishrhani čoveka,a oploćena jaja se,naravno,ne koriste.
Onda,grozno je to sto ubijaju životinje zarad MODE!:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2: To je zaista STRASNO!

imas na netu razne sajtove za peticije, ako si na online peticiju mislio, npr: care2, thepetitionsite.com,... pa pogledaj, verujem da je lako x)
vec postoji nekoliko peticija protiv krzna uopste, ali to nista nece pomoci dok kompleksasice ne prestanu da nose prirodno krzno i dok njihovi sponzori ne prestanu to da im kupuju...

Hvala na odgovoru, i potpuno se slazem !
Nisam bas ciljan na online peticiju, ali moze i to da mi pomogne !
A da li postoji jos da se na primer ide gradom i skupljaju potpisi ili na takav neki slican nacin?

Hvala
Robert

naravno da moze i to, ali pozeljno bi bilo da napravis neki formular sa poljima za potpis, adresu i br.licne karte i onda u akciju... mozes ti da napravis kao neki mali stand da skupljas potpise (kao sto to rade stranke koje hoce da ucestvuju na izborima x)) ). e sad, ne znam tacno kome bi trebalo da takvu peticiju predas i da li bi iko od ovih nasih "odozgo" obratio paznju na to, tj.uradio nesto po tom pitanju, bez obzira na broj potpisa koje bi skupio.
u svakom slucaju, podrzavam tvoju ideju i drago mi je da vidim da neko zeli da se angazuje da se nesto promeni na bolje, ali edukacija je najbitnija u celoj prici. kad bi malo vise ljudi pogledalo one snimke, ili slike sa tim zivotinjicama, kad bi videli kako su divne dok su zive, a kako zavrsavaju i zbog cega, verujem da bi dosta njih prestalo da kupuje krzno, ali uglavnom to gledaju oni koji vec sve znaju, a ostalima je lakse da okrenu glavu i prave se da to nije tako... :S
btw, ovde je slika sa ostatkom bundi i uzasna je: https://www.facebook.com/photo.php?...75779820.50540.164838513566863&type=1&theater

Hvala ouno na pomoci i podrsci ! Moram jos da se raspitam okolo i takodje moram naci neki period kada bi bilo pogodno za stajanje na ulici i prikupljto potpise !
Ali kao sto kazes za ove "odozgo" , ne znam da li ce iko obratiti paznju, ali vredi pokusati !
Em su tu ogromne pare u pitanj(u proizvodji bundi) em je uzasno, a i slika je ocajna ! Kako te ljude nije sreamota da mi je znati !

Hvala ouno na pomoci i podrsci ! Moram jos da se raspitam okolo i takodje moram naci neki period kada bi bilo pogodno za stajanje na ulici i prikupljto potpise !
Ali kao sto kazes za ove "odozgo" , ne znam da li ce iko obratiti paznju, ali vredi pokusati !
Em su tu ogromne pare u pitanj(u proizvodji bundi) em je uzasno, a i slika je ocajna ! Kako te ljude nije sreamota da mi je znati !

Svakako treba raditi na svesti ljudi da ne nose krzo, kao i da ne kupuju proizvode testirane na zivotinjama, da ne idu u zoo-vrtove i da ne idu u cirkuse. Ovo sto ti radis je za svaku pohvalu !!!!!

Bila sam sasvim slucajno na jednoj farmi gde se uzgaja nerc za bundu.
Uzas...i dan danas mi je ta slika u glavi... kako ih stavljaju na jednu pokretnu traku, oni se vrpolje i onda dodju do dela gde im elektricni sekac odrubljuje glavu.
Mislim...ostala sam bez komentara, ta slika ce mi zauvek ostati u secanju. Znam sad da ce mnogi reci da se kolju i svinje, ali ako vec moramo jesti meso ne moramo klati zivotinje samo radi krzna.
Od tada se meni krzno gadi, ne bih ga stavila na sebe nema para.Imala bih osecaj da su sve te zivotinje na meni poluzive i da sa njih kaplje krv.
Zakonom bih zabranila proizvodnju pravog krzna i secu jelki pred Novu godinu.

A jos je gore astragan krzno. Da bi se ono proizvelo daju se hormonske inekcije nosecim ovcama da pobace jer samo od pobacenog i prevremeno rodjenog ploda krzno je extra kvalitete.
Mislim, borbidno do krajnjih granica...
Koja to zena zasluzuje ovakvo igranje sa prirodom?

A jos je gore astragan krzno. Da bi se ono proizvelo daju se hormonske inekcije nosecim ovcama da pobace jer samo od pobacenog i prevremeno rodjenog ploda krzno je extra kvalitete.
Mislim, borbidno do krajnjih granica...
Koja to zena zasluzuje ovakvo igranje sa prirodom?

...ili kolju ovcu par dana pre jagnjenja pošto je kod ovaca jako mali procenat preživljavanja carskog reza. I odakle ti to da moramo da jedemo meso?! :zelenko2:

Pre neke možda 4 godine PETA je pokrenula akciju sa namerom da se apsolutno zabrane pitovi. Ali to je samo moje mišljenje, i još nekih ljubitelja pitova, da organizacija koja se zalaže za nešto tako ekstremno ne može da ima kredibilitet. Ali slažem se da se protiv onih koji nose krzno treba boriti svim zakonitim sredstvima.

Apsurd od strane neupućenih diletanata, ali nije za ovu temu. Žao mi je što sam uopšte i pomenula. Cezar Milan ima već drugog glavnog pomoćnika pita, Daddy je uginuo, nasledio ga je Junior. A na svom fb profilu je baš juče objavio da ga je ujeo labrador.

Back