mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
I ja sam kao mala uvek u gostima sastavljala te ustavljene koze i zamisljala da su pravi zecevi, jazavci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nije ni cudo, najvise je voleo kinesku hranu i cheesecake. Je li to isto sto i hermelin? Svakako je iz porodice kuna.Dragi Arlingtone, gnusno nošenje krzna ću bojkotovati svakako, ali se gola skidati neću nikako, jerbo ovako matora, mogu samo da poplašim ljude, a ne da ih pridodam ovoj plemenitoj ideji
U svakom slučaju, podrška svakom otporu promociji lešina
Svaki akt protiv nosenja krzna je za pohvalu, ako si 63 godiste, nisi ti tako matora.Dragi Arlingtone, gnusno nošenje krzna ću bojkotovati svakako, ali se gola skidati neću nikako, jerbo ovako matora, mogu samo da poplašim ljude, a ne da ih pridodam ovoj plemenitoj idejiU svakom slučaju, podrška svakom otporu promociji lešina
![]()
Svaki akt protiv nosenja krzna je za pohvalu, ako si 63 godiste, nisi ti tako matora.

Evo kako izgleda''baba'' vegenka od 72 godine, nisu godine presudne.More, jesam majstore, ko će da gleda gole babe, hajde, ove naše mlade lepotice da nateramo da se bliže angažuju, naravno, bez nudizna![]()
mislim da sam pre par godina videla u zemunu da neki ljudi setaju 2 na povodcu, ali nisam sigurna... lici jako, prvo sam mislila da su lasice, ali veci su od njih i skroz beli... sve u svemu - preslatka stvorenja!
- tvor