- Poruka
- 6.496
Pitovi su jako dobri psi, sve zavisi od gazde. Jedan moj drug u Srbiji ima pita Max-a, ovaj se samo umiljava...Kazem sve zavisi od gazde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitovi su jako dobri psi, sve zavisi od gazde. Jedan moj drug u Srbiji ima pita Max-a, ovaj se samo umiljava...Kazem sve zavisi od gazde.
Moja mešanka u dvorištu ima terijerskih gena a uspela sam da je naučim da mačke nisu zakleti neprijatelji. A jos je gore astragan krzno. Da bi se ono proizvelo daju se hormonske inekcije nosecim ovcama da pobace jer samo od pobacenog i prevremeno rodjenog ploda krzno je extra kvalitete.
Mislim, borbidno do krajnjih granica...
Koja to zena zasluzuje ovakvo igranje sa prirodom?

Modni kreator Irena Grahovac poznata javnosti po svojim ''modelima od koze i krzna'', izjavljuje -Vestacki materijali (koji zamenjuju krzno) nikada ne mogu da izgledaju tako ''LEPO I TAKO PLEMENITO'' kao pravi...., a drugi razlozi su cista Aristotelova i Hegelova logika. Zapamtite ime Irena Grahovac i njenu izjavu....
E, to je već zlobno s njene strane.
Da ih sahranis?ma sve mi je nekako bzvz, da ih cuvam ovde - ne ide, da ih dam nekom da ih nosi - jos gore, da ih sahranim, spalim, bilo sta tog tipa - prodje mi kroz glavu da neko nema sta da obuce, a ja bacam bunde :S
uf, kad bih imala carobni stapic da ih pretvorim u obicne jakne, to bi bilo najbolje!
Srećice, oduvek sam se grozila nošenja krzna.Moja majka, naprotiv, obožavala oduvek šubare, bunde, lisice oko vrata(tako je odgajana, to je nekad bilo merilo prestiža).Iz inata sam joj odsekla rep na lisici koju je nosila oko kaputa(tukla me sve dok se tata nije vratio, pa nije njoj pripretio debelim batinamama sve mi je nekako bzvz, da ih cuvam ovde - ne ide, da ih dam nekom da ih nosi - jos gore, da ih sahranim, spalim, bilo sta tog tipa - prodje mi kroz glavu da neko nema sta da obuce, a ja bacam bunde :S
uf, kad bih imala carobni stapic da ih pretvorim u obicne jakne, to bi bilo najbolje!
).Stalno je insistirala da mi kupi bundu, da "budem dama", na kraju je i kupila, bez mog znanja, debelo platila(pamtim, 1984.godina).Posle 10 dana, ja je poklonim cigančićima iz naselja, al' sačekam taju da mu to kažem, htela da umre od muke, ali nije mogla da me bije, jer je čak i moj otac to zvao "lešina"
.Nikada mi više majka nije pomenula tu smrdljivu bundu, a što su se cigančići radovalii, stalno me cmakali u prolazu

Da ih prekrajaš, nema vajde, te životinje su već platile životom, pokloni ih nekom kome će biti neophodne za zimu.ja bih petvorila u jakne i dala onim beskucnicima da ih nose, a ovako ne znam sta cu s njima... doduse, one nisu moje, tako da jos uvek nemam pravo da radim bilo sta s njima, ali razmisljam o tome, jer ne vidim neko adekvatno resenje
A još sam u srednjoj imala vegetarijanske pokušaje, tad se uverila da sam ozbiljna kad kažem da bih se pre smrzla nego nosila krzno.
I ova moja je odaavno digla ruke, pogotovo što sam dosta starija od tebe, pa smo mi nosili u školu džempere i torbice koje smo pokrali iz vojne opreme naših očeva(deca vojnih lica, a to tada bio hit).Zanimljivo je, da je posle moje tadašnje tirade o gadostima koje se rade životinjama(mada sam i ja tada bila poprilično neuka, svodilo se na ono- kako ti nije žao) i moja majka bundu obukla možda dva puta, a i majke mojih drugarica.Zanimljivo je, da mi tada ništa nismo znale o zaštiti životinja, nego smo jednostavno osećale, da je to ružno, a naše majke prihvatile to,Tako, danas, moja matora majkica, radije nosi takozvani "kineski jorgan", ali bunda joj je još uvek u ormaru, mada je više od 20 godina nije obukla, ali polako, dolazi vreme, kada ih neće biti ni po ormarima.