- Poruka
- 6.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo i prvo,Moderna Pevačice ovo uopste nije tacno.Ja znam da si pametna ali u ovom slucaju i neobaveštena!Vidiš,kokoske mogu da snesu jaja i bez petla i ta jaja su neoploćena.Ona se koriste u ishrhani čoveka,a oploćena jaja se,naravno,ne koriste.Ovolakto?!! Pa, ti jedes mrtve pilice! To je za mene abortus. Ne daj, Boze! Prestani da jedes jaja, ona nisu zdrava.![]()

To je zaista STRASNO!imas na netu razne sajtove za peticije, ako si na online peticiju mislio, npr: care2, thepetitionsite.com,... pa pogledaj, verujem da je lako x)
vec postoji nekoliko peticija protiv krzna uopste, ali to nista nece pomoci dok kompleksasice ne prestanu da nose prirodno krzno i dok njihovi sponzori ne prestanu to da im kupuju...
imas na netu razne sajtove za peticije, ako si na online peticiju mislio, npr: care2, thepetitionsite.com,... pa pogledaj, verujem da je lako x)
vec postoji nekoliko peticija protiv krzna uopste, ali to nista nece pomoci dok kompleksasice ne prestanu da nose prirodno krzno i dok njihovi sponzori ne prestanu to da im kupuju...
Hvala ouno na pomoci i podrsci ! Moram jos da se raspitam okolo i takodje moram naci neki period kada bi bilo pogodno za stajanje na ulici i prikupljto potpise !
Ali kao sto kazes za ove "odozgo" , ne znam da li ce iko obratiti paznju, ali vredi pokusati !
Em su tu ogromne pare u pitanj(u proizvodji bundi) em je uzasno, a i slika je ocajna ! Kako te ljude nije sreamota da mi je znati !
Osim toga se, recimo nutrije, gaje i zbog mesa i zbog krzna!
A jos je gore astragan krzno. Da bi se ono proizvelo daju se hormonske inekcije nosecim ovcama da pobace jer samo od pobacenog i prevremeno rodjenog ploda krzno je extra kvalitete.
Mislim, borbidno do krajnjih granica...
Koja to zena zasluzuje ovakvo igranje sa prirodom?

PETA je imala jednu akciju protiv APBT i otad ne mogu da ih shvatim ozbiljno.
Apsurd od strane neupućenih diletanata, ali nije za ovu temu. Žao mi je što sam uopšte i pomenula. Cezar Milan ima već drugog glavnog pomoćnika pita, Daddy je uginuo, nasledio ga je Junior. A na svom fb profilu je baš juče objavio da ga je ujeo labrador.