Bojkotujte KRZNO !!!

Inteligentni materijali (zadrzavaju toplotu,ali vlaga izlazi napolje) uspesno zamenjuje krzno u smislu termoizolacije. Ljudi koji idu u polarne expedicije NE NOSE BUNDE OD KRZNA, nego kombinezone od vestackih materijala. Uspesna zamena krzna:rtfm:

Lov na foke, ubijanje beba foke, udarcom metalne sipke sa siljkom na vrhu. Cesto ih ne ubiju iz prvog udarca,nego ih poluzive vuku po ledu,ne proveravaju da li su mrtve,nego se desi da ih zive deru...Jak lov ubijati bebe foke,koje su jednostavno bespomocne.Sve zbog krzna...

Zivotinje se uzgajaju ili love zbog krzna. Horor da se zive deru,a koristi se krzno i od psa i od macke. Kina je najveci proizvodjac krzna.
Postoji vestacko krzno, koje uspesno menja pravo :rtfm:

ne znam koji je ovo snimak al sam gledala neki na petinom sajtu pre....3 ili 4 godine i jos uvek imam traumu od scene kada neka zivotinja bez koze jadna trepce i pomera se i ono kada dere rakuna a rakun se koprca jadan
to mi nikad nece izbledeti iz secanja...

i onda mi neka kaze "pa nisam ih ja drala"

ne znam koji je ovo snimak al sam gledala neki na petinom sajtu pre....3 ili 4 godine i jos uvek imam traumu od scene kada neka zivotinja bez koze jadna trepce i pomera se i ono kada dere rakuna a rakun se koprca jadan
to mi nikad nece izbledeti iz secanja...

i onda mi neka kaze "pa nisam ih ja drala"

Setila sam se tog snimka, nikad ga necu zaboraviti, i nakostreshila sam se sad, opet mi je kamen u stomaku i place mi se.

EDIT: evo ga.

Poslednja izmena:
A niko ne spominje, kako ta Brizit Bardo podrzava sakacenje pasa.

Ovaaaj...

SNimak je autentican, pitice sa krznarske farme u Kini. Verujem da tehnika ima neke veze sa minimalnim ostecenjima na krznu.

Ziva je i dalje, osnovala je BB fondaciju i bavi se izmedju ostalog CNR projektima u celom svetu, njena fondacija je medju prvima to radila u BG.

Na šta misliš?

Na sterilizaciju, spamuje opet.

Back