Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
?????Ljudi su ginuli samo tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?????Ljudi su ginuli samo tako.

Ne, nemam 20, ove godine punim 17 - četvrti put!Kineska revolucija, Mao Ce Tung, shvatila sam da nemas bas 20 godina, pa se mozda secas sta je stampa pisala o tome. Uostalom, ima filmova koji o tome govore.
kolika gomila gluposti u jednoj recenicinemas problema da cupas lukac iz zemlje, jer se lukac ne dere i ne urla od bola iako umire.

a kosenje trave? volis li miris pokosenog senaaa....
ihhh
kasapis, lipti krv trave na sve strane - ma dfivota.
sve je to marketing.
a jel volis da pecas pa da gledas kako se riba pracaka? eh da ima glas, mozda bi skapirao o kakvim se mukama radi.
al to je sto je

Zivotinje se uzgajaju ili love zbog krzna. Horor da se zive deru,a koristi se krzno i od psa i od macke. Kina je najveci proizvodjac krzna.
Postoji vestacko krzno, koje uspesno menja pravo
ne znam koji je ovo snimak al sam gledala neki na petinom sajtu pre....3 ili 4 godine i jos uvek imam traumu od scene kada neka zivotinja bez koze jadna trepce i pomera se i ono kada dere rakuna a rakun se koprca jadan
to mi nikad nece izbledeti iz secanja...
i onda mi neka kaze "pa nisam ih ja drala"
A niko ne spominje, kako ta Brizit Bardo podrzava sakacenje pasa.
A niko ne spominje, kako ta Brizit Bardo podrzava sakacenje pasa.
SNimak je autentican, pitice sa krznarske farme u Kini. Verujem da tehnika ima neke veze sa minimalnim ostecenjima na krznu.
Ziva je i dalje, osnovala je BB fondaciju i bavi se izmedju ostalog CNR projektima u celom svetu, njena fondacija je medju prvima to radila u BG.
Na šta misliš?
Ja bas mislim da nije stvar u "umetnickom dojmu" nego u metafori, isto kao Pamelin poster obelezen kao meso u mesari na but, vrat i ostale delove mesa.