Bojkot Slovenačke privrede! - HITNO OBAVESTITE PRIJATELJE -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да би оу прилику требало искористити, и оплети и Словенце, а и Хрвате, који су купили 30% наше привреде. А остале не дирати, јер би било контра ефеката. Даклем , морамо се понашати селективно, јер смо и сами искусили селективност.

ima , ima i oni koji su proizvedeni u Kini ili na Tajvanu su takodje americki ili nemacki proizvodi jer njima ide profit od istih kao sto je i Gorenje ves masina proizvedena u Valjevu slovenacki proizvod a ne srpski.
Čoveče, kod nas ne postoje originali.:lol: Gledaj malo tv, pre neki dan murija zaplenila tone falsifikovane robe- nike, reebok, adiddas............nema originala, slobodno Sveto kupuj nike!;) Ionako su Turske.:D

Shvatite da smo miševi za japan i zapadnu evropu, a sloveniji smo konj, koga će oni i dalje jahati ako ovako odbijate j.eb.ena 2 dana bojkota!
Možda smo miševi za Japan i Zapadnu Evropu, al' Slovencima svakako nije svejedno pošto su i oni miševi za EU tržište!!! Dalje, pošto su trenutno Slovenci predsjedavajući u EU te se od njih očekuje da prvi reaguju, nije baš toliko nebitno ako se njima pojavljuju ovakve rupe u kasi!!!

Pa nisi mi dao konkretan odgovor zasto bojkotovati Janeze a ne bojkotovati one koji su mnogo vise krivi za nezavisnost Kosova i sa kojima smo mnogo krvavije ratovali ?

Pa to je vrlo jednostavno....
Jesu USA, Britanija, Francuska, Nemačka... dovele do ovoga, ali jednostavno Srbija nije kalibar tih zemalja i od njih dosta zavisi i nije peterano pametno mnogo im se zamerati.
Oni jednostavno imaju svoje interese i ne vode se nikakvim emocijama. 95% Amerikanaca verovatno pojma i nema gde je ta Srbija, a i mnogo ih zabole.

Dok Slovenija je zemlja taman toliko bitna, da možemo na njoj da iskalimo neke frustracije, a da nam ništa baš ne fali.

Drugo bojkotavanje, kultura kakve su ove velike zemlje više gubimo mi, a oni baš ništa.
I personalni računar i Internet vode poreklo iz te mrske USA, pa ga ipak koristimo.

Da budem slikovitiji: jednostavno Hendrixa i Led Zeppelin ne mogu da prestanem da slušam, a za neki hrvatski Magacin, .ili..slovenački bend.. me zabole.

А што да бојкотујем словеначке производе? :confused:

Пази фазона, локални силеџија окупио банду па малтретира све по крају, а ми ћемо бес да искаљујемо на малом закржљалом Мујици који се силом прилика нашао у том друштву? Не пада ми на памет.

Ко је крив? Словенци? Не! Криви су САД и ЕУ на једној страни; неодговорни, недржавотворни, непоштени и неморални људи на власти Србије од СПС-а 90-их до ових данас на другој; на трећој страни дивљи шиптарски примитивци и заосталост и дивљаштво тог најнепријатнијег остатка турске владавине у Србији, од којих је лакше са горилама и орангутанима пронаћи заједнички језик и рецепт за суживот него са њима; и на четвртој лењ, неодговоран, нерадан, непоштен народ који живи на овој несрећној територији, и који као да доживљава управо ону судбину коју је заслужио...

Хоћете да искалите протест? Е, па немојте изаћи на "протесте" на које вас позивају они који неће прстом мрднути за Косово, него ће слати будуће генерације својих мачака, они који би некако да "задрже Косово" а немају појма како, и они против којих су синоћни хулигани искаљивали свој рушилачки бес. Нека то буде ваш протест. Не излазите на изборе, не пратите политику, радите за себе и своју породицу и нека вам то буде једини идеал за који ћете се борити, а за све остало не дајте ни грам снаге и енергије. Нек се је*у. А неке "нове и боље генерације", ако буду имали среће да имају нормалну државу са нормалним људима на њеном челу, нека испуњавају своје "грађанске обавезе". До тада поштујте само оно што морате, како вас не би законски казнили, а за све остало - нек се је*у.

Имам "Горење" машину и поносим се њом, нећу да "бојкотујем" словеначке производе, а на "мирне протесте" нећу изаћи. Штавише, да имам Меркатор у свом граду, отишао бих тамо баш данас. У инат. Јер нећу да су ми Словенци криви за било шта, јер нису.

А што да бојкотујем словеначке производе? :confused:

Пази фазона, локални силеџија окупио банду па малтретира све по крају, а ми ћемо бес да искаљујемо на малом закржљалом Мујици који се силом прилика нашао у том друштву? Не пада ми на памет.

Ко је крив? Словенци? Не! Криви су САД и ЕУ на једној страни; неодговорни, недржавотворни, непоштени и неморални људи на власти Србије од СПС-а 90-их до ових данас на другој; на трећој страни дивљи шиптарски примитивци и заосталост и дивљаштво тог најнепријатнијег остатка турске владавине у Србији, од којих је лакше са горилама и орангутанима пронаћи заједнички језик и рецепт за суживот него са њима; и на четвртој лењ, неодговоран, нерадан, непоштен народ који живи на овој несрећној територији, и који као да доживљава управо ону судбину коју је заслужио...

Хоћете да искалите протест? Е, па немојте изаћи на "протесте" на које вас позивају они који неће прстом мрднути за Косово, него ће слати будуће генерације својих мачака, они који би некако да "задрже Косово" а немају појма како, и они против којих су синоћни хулигани искаљивали свој рушилачки бес. Нека то буде ваш протест. Не излазите на изборе, не пратите политику, радите за себе и своју породицу и нека вам то буде једини идеал за који ћете се борити, а за све остало не дајте ни грам снаге и енергије. Нек се је*у. А неке "нове и боље генерације", ако буду имали среће да имају нормалну државу са нормалним људима на њеном челу, нека испуњавају своје "грађанске обавезе". До тада поштујте само оно што морате, како вас не би законски казнили, а за све остало - нек се је*у.

Имам "Горење" машину и поносим се њом, нећу да "бојкотујем" словеначке производе, а на "мирне протесте" нећу изаћи. Штавише, да имам Меркатор у свом граду, отишао бих тамо баш данас. У инат. Јер нећу да су ми Словенци криви за било шта, јер нису.
bravo :D

misliš ako odbiju da priznaju:rolleyes:
i ne zaleći se, rekli su ljudi lepo dva dana.

Znaci od sad ces da kupujes posto su priznali nezavisnost Kosova.

Nisam se pravilno izrazila...Da, ako odbiju da priznaju Kosovo, onda cu da mozda kupujem.
Ako priznaju za 2 dana, ni sad, ni nikad necu da kupujem njihovu robu!!!!!!!!!!!1

Slovenija još nije zvanično odlučila hoće li priznati nezavisnost Kosova. Slovenačka vlada jasno želi da to uradi, dok slovenački privrednici nisu presrećni zbog velikih investicija u Srbiji i moguće reakcije srpske javnosti. Pomozimo privrednicima da ubedi slovenačku vladu da nije vredno kvariti odnose sa Srbijom i rizikovati velike investicije zarad nepotrebnog priznanja nezavisnog Kosova.

To ćemo najbolje uraditi ako pokažemo odlučnost i započnemo bojkot upozorenja slovenačke robe i slovenačkih trgovačkih lanaca (ponajviše Merkatora i Merkura). Zamislite koliki bi utisak ostavio potpuno prazan Merkator na slovenačke vlasnike i privrednike u Sloveniji. To bi im sigurno dalo jaku argumentaciju da se suprotstave nesuvislim odlukama sopstvene vlade.

Zato se potrudite da u utorak i sredu, 19. i 20. februara ne kročite ni u jedan slovenački trgovinski lanac, niti da igde kupite slovenačku robu!!!

Naravno, cilj ovog bojkota nije pogoršavanje odnosa sa Slovenijom, već naprotiv - cilj je promena politike slovenačke vlade koja je potpuno nelogično i bespotrebno usmerena protiv Srbije. A slovenački privrednici su dovoljno moćni da tu politiku promene ako imaju motivaciju. Stoga, motivišimo ih :).

I, naravno, prosledite ovaj mail na što više adresa.

ovo nema da donese nikakve rezultate ...to je samo valjanje magle...biznis i ekonomija nemaju nikakve veze sa politikom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back