Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Калимеро 3.jpg

И ја сам за бојкот! :tajna:

Ko nema lepo misljenje o sebi,verovatno nema ni o drugima.Neka mi oprosti drug Obradovic,ali ja mislim vrlo skromno,da bi ja bio idealni Predsednik
Srbije.Ne pusim,ne konzumiram alkohol,ne jedem mnogo,malo pricam,ali kada nesto kazem,to je kazano......ja cu svakako glasati za mene a za ostale...
nije mi bitno....

Па, признај да у томе има неке доследности... :lol:
Ja mogu priznati sa zadovoljstvom ali je fora da priznaju i oni.Ocigledne situacije imamo u regionu.Naime u CG svi smo vidjeli rezultat izlaska na izbore.
DPS = pušavela.U Hrvatskoj pade HDZ,u toj nekakvoj Federaciji BiH pade SDA a cak i u Republici Srpskoj je SNSD izgubio izbore za gradonacelnika u BL.
Dobro,ne treba se plaho obazirati na klaparanja svakodnevnih ubogih tastaturdzija kada su valjda eto nekim spamovanjem,spinovanjem sta li vec,cak i sa tkzv moderatorskih pozicija tvrdili kako je SNSD generalno izgubio BL sto naravno nema veze sa zivotom ali drugojacije sa njihove strane bi bilo iznenadjenje :lol:
No ipak,desila se neka promjena.To je fakt.Sve je rezultat glasanja.
Samo ovi bojkotasi ovde cijene kao pozitivno sto ljutito bojkotuju.Obzirom dakle,na neke promjene u regionu,ne moze se reci da su bojkotasi mnogo pametni.
Prije ce biti da su malo ouvaajjj....,,mladi i zeleni,,.
Al ne lezi vraze...u kmecanju i groovanju po tastaturi itd...e tu su jaki ko zemlja i sto se toga tice tu im se mora kapa skinut.Opasny su i nije se zaebawat'.Bolje se sklonit kad se zalaufaju.

Tastaturom brašno ubišmo
oj forume
no krvnika ne skinušmo
oj Twittere

Ovog puta nema pasivnog bojkota, nego aktivan bojkot i blokada rts svakog dana od 9 do 9 uvece, da niko ne moze da udje, pa nek ih dovode helikopterima.
Да, да, то је права ствар а можда ће вам и полиција помоћи. Само претходно, забрамите подебље кожухе преко леђа, можда се полиција ,,занесе'' па опале по ,,бојкоташима''.
А ти Милоше, у ком ћеш подруму бити у то време?

Да, да, то је права ствар а можда ће вам и полиција помоћи. Само претходно, забрамите подебље кожухе преко леђа, можда се полиција ,,занесе'' па опале по ,,бојкоташима''.
А ти Милоше, у ком ћеш подруму бити у то време?
Kako ste se samo bili uberekinisali prošlog jula 2020.

Back