dellns
Iskusan
- Poruka
- 5.892
mozes sada da se izvlacis koliko hoces, svima je jasno sta si rekao![]()
Sve lepo piše rocco, dalja priča oko toga sa tobom bi bila krajnje nesvrsishodna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

UBICA SE VRACA NA MESTO ZLOCINA
ЈА ОДО АКО МИ НЕКО ПОЗАЈМИ ПАР ИГАЛА ДА ИХ САШИЈЕМ

Ne izvrći i ne mnipuliši tuđim rečima to nije dozvoljeno a ni pristojno nije???
Znaci moderator Krstarice opravdava bombardovanje Srbije??? Srbija je bombardovana zbog lose politike Milosevica?? A ne zbog lose politike NATO zemalja??
Svaka cast Krstarica D.o.o, sad si pala najnize.
I prestanine da vrtite to jadno dete fo forumu to je krajnje nehumano i neljudski.
..a humano je i ljudski ubiti to dete?
I prestanine da vrtite to nesrećno dete fo forumu to je krajnje nehumano i neljudski.
..nemoj da mislish..ne ide ti nesto..
sram te bilo
ne uzimaj svetu srpsku zrtvu u usta, pokloni se i cuti
ako ti je vec do moralisanja, imas ti tvoje tasmajdanske majke u crnom, demokratske sluge, to ti ne smeta godinama ih eksploatisu za svoje sitne politicke potrebe
stvarno mi je muka od rezimskih propagandnih besmislica
???
Znaci moderator Krstarice opravdava bombardovanje Srbije??? Srbija je bombardovana zbog lose politike Milosevica?? A ne zbog lose politike NATO zemalja??
Svaka cast Krstarica D.o.o, sad si pala najnize.
Nisi shvatio poentu, ali nije ni bitno.![]()
..ja cu da nosim pracku..![]()
Sad sam mislila da ti napišem par odmerenih redova ali sam odlučila da se ne spuštam na taj tvoj prizemni nivo, zato šetaj malo i ti i ta tvoja prizemna bezobraština

taj vas problem jeste veliki, ali za to se ide kod psihologa......
na mitingu koliko znam nema americkih pilota, koji su prosle godine bili gosti mitinga, upravo iz razloga sto javnost jos ne moze da svari pricu oko bombardovanja...........
dosli su rumuni, madjari, danci, i jos neki.......tesko da su oni bombardovali bilo koji cilj u srbiji........
protiv sam mitinga, jer je to bacanje para, i viskorizicna zaebancija, ali ovo plakanje i kukumavcenje je smesno.......
koliko glup mora biti neko i koliko bezobrazan da napise ovako nesto???
mnogo glup, i mnogo bezobrazan...a to je ubistvena kombinacja...
navati roditelje izginulih radnika RTSa , "tasmajdanskim majkama u crnom, i demokratskim slugama" je vec poodmakao stadij neke mozdane anomoalije....
vidim, modovi ti dozvoljavaju da tako bezocno pljujes po ljudima koji su izgubili najdraze u bombardovanju......naravno , ti nisi izgubio u bombardovanju ni kanarinca, a bilo bi lepo , eto mozda da jesi....pa da mozes da se uzivis u ulogu "tasmajdanskih majki u crnom , demokratskih slugu".......idiote jedan![]()
Opet ovaj ididada smara i patetishe do zla boga![]()

Kakva ironija, na stranu da li su to isti ljudi ili ne, eto posle te '99 godine, sada lete za publiku, za onu istu publiku koja ih je gledala sa mostova te '99 godine..
I onda sve to iz ugla teze da je problem bio u nama kao narodu, a ne u SM i njegovoj politici...
SM više nije faktor, a oni danas lete tim istim nebom da bi pokazali svoje letačko umeće i mogućnosti aparata.
Niti takvim ponašanjem bodu oči, niti umanjuju naše žrtve.
Normalno, to je samo moje mišljenje.
Toliko o tome.
A što se mitinga tiče, pozvani su, odazvali su se pozivu, red je da ih ugostimo.
Lep provod svima koji sutra budu bili tamo.![]()
a sta reci na ovo.....pre deset godina su dosli nezvani da zavode demokratiju po srbiji....da uce srbe sta su to prave vrednosti ?????.....pobise toliki narod....i sad politicke vodje pozivaju agresora od pre 10 godina da dodje u goste....da leti sa istih aerodruma sa kojih su leteli srpski heroji u neispravnim avionima da im se suprostave....istovremeno da ih brani kompletan PVO srbije da pokazu svoje umece---isti PVO koji je onoliko stradao da se suprostavi istom ovom agresoru pre 10 godina....i najgore od svega to treba da gleda srpski gradjanin koji je toliko stradao tada...sa sve porodicama zrtava....AKO JE OVO NORMALNO---JEDNO JE SIGURNO JA NISAM NORMALAN JER TO NE MOGU DA SHVATIM....
Pa kako onda ne bojkotujete sve (znamo šta obuhvata reč"sve"?) što dolazi iz tih zemalja? Ili ćete licemerno (ono što baš moramo ili nam treba, tu ćemo na kratko zaboraviti patriotizam i žrtve)?
Kakav je ovo selektivan bojkot? I čemu uopšte selektivan bojkot?
Opet ovaj ididada smara i patetishe do zla boga![]()

Примљен уa najjace je sto misli da nije provaljen![]()

"Sve što mogu"? A kad ne možeš, onda baš i ne patiš za žrtvama i za Srbijom? Onda je "ebi ga, mora se"?