- Poruka
- 16.558
Zilot vaskrso 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим да се знате... ал ''ви екипа'' нисте циљани, него Салове карикатурне особине цинично цинизованеOtkud ti znaš dal se neko zna ili ne zna?
Сад си схватила...Zilot vaskrso![]()
neuništiv ko aeternum , besmrtan,Zilot vaskrso![]()
eno i suzu pušta ja mu maramicom brišemСад си схватила...
А Сале од туге шкргуће зубима... вероватно мисли да се борим за наклоност и афекцију, уместо за психопозитиву ''екипе''
čeka se ИПХ Зилот++Zilot vaskrso![]()
ljubav na pomoluneuništiv ko aeternum , besmrtan,
stvoreni jedno za drugo
srodne duše mrze sve što nije po njihovom
ipak verujem u srodne duše
šteta će biti ako se ne venčaju jehovi neće biti drago a znamo da kad mu nije drago pravi belaj![]()
ma treba mu još jedan jer nije isključeno da će i sa ovim popiti bančeka se ИПХ Зилот++
bar 3 nika mu trebaju jer ban traje 3 dana
čeka se ИПХ Зилот++
bar 3 nika mu trebaju jer ban traje 3 dana
kako ljudi ovde misle da se sve vrti oko njiheno i suzu pušta ja mu maramicom brišem
Ако одем на политику - сигурно...ma treba mu još jedan jer nije isključeno da će i sa ovim popiti ban![]()
Подели са нама своја несебична искуства од којих си међу реткима слободан...kako ljudi ovde misle da se sve vrti oko njih
egocentrizam u punom sjaju
niko nije slobodan, ti robuješ dogmi, ja robujem nečem mnogo važnijemПодели са нама своја несебична искуства од којих си међу реткима слободан...
Шта би да брстиш... политику?ne sećam se kada se ovde vodila neka tema a da nema veze sa religijom
jeste kafana na pdf religija ali je ipak kafana
što je tebi teško da budeš fin?Ако одем на политику - сигурно...
Може само да се лајкује и провоцира смајлијима, а то их заболе баш да модеришу
možemo o seksuШта би да брстиш... политику?
Више служим, јер је робовање само греху, тузи и очају (тј. злу)...niko nije slobodan, ti robuješ dogmi, ja robujem nečem mnogo važnijem
Иди на ЉиС...možemo o seksu
imaš nešto da izjaviš?
što bi?Иди на ЉиС...
porodica N°1Више служим, јер је робовање само греху, тузи и очају (тј. злу)...
А и шта је то важније од Христа, молим те просвети ме својим приоритетима?
meni je to banovanje bez veze...ne treba ljude banovati..neće forum da propadne ako neko nekog uvredi tu i tamo...Не баш увек... некад накупа робијашења од морализатора потраје 6 и 7 дана кумулативно, од више инквизитора, са више пдф-ова...
Банерске акумулативне муке нико не зна...Ревност модератора гадно канали, ал се навикнеш
Иди па причај са њима (Но1)porodica N°1
ma bezveze je jer ti možeš imati pet klona tako da ban gubi svoju funkciju čim ti možeš odmah da se opet pojavišmeni je to banovanje bez veze...ne treba ljude banovati..neće forum da propadne ako neko nekog uvredi tu i tamo...
Па да...meni je to banovanje bez veze...ne treba ljude banovati..neće forum da propadne ako neko nekog uvredi tu i tamo...
Неки имају по пет шест клонова...ma bezveze je jer ti možeš imati pet klona tako da ban gubi svoju funkciju čim ti možeš odmah da se opet pojaviš