Bogomoljci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Никог не би бановао... (говорим за религију, јер ме за остале пдф баш брига, тамо је масакр циљ пдф-ова, а не размена истине)

Пустио би их да изгину од мржње и бебећег кмечања од сујете, док им не досади и не крену да употребљавају игнор...

Не знам да ли има аутоигнор да набаци модератор корисницима, то би било најбоље решење за тужибабе и фарисеје
šta ovde možeš mrzeti?
osobu?
pa sam si rekao da nikoga ne poznaješ
slova?
to je tako smešno
Zilote mrziš li ti koga?

šta ovde možeš mrzeti?
osobu?
Ако си глуп, можеш, емоције ти разбију зрелост... Глупак мрзи особу, уместо незанња које сеје противник

pa sam si rekao da nikoga ne poznaješ
slova?
to je tako smešno
Zilote mrziš li ti koga?
Не мрзим наравно, али ни не ласкам небитним шупљоглавцима са ставом, јер нисам баш уплашен од туђег мишљења, макар и ''општег''

Ако си глуп, можеш, емоције ти разбију зрелост... Глупак мрзи особу, уместо незанња које сеје противник

Не мрзим наравно, али ни не ласкам небитним шупљоглавцима са ставом, јер нисам баш уплашен од туђег мишљења, макар и ''општег''
jesi nekad bio zaljubljen?

sa tvojim shvatanjem brzo bi prestale bebe da se radjaju
Ил би се рађале више него сада, заслугом морала и чистоте размишљања коју проповедам, а које међу данашњим подивљалим приплодњацима, аботерима и неваспитачима деце која изрођена пропадају од нехришћанства - нема!...

Ил би се рађале више него сада, заслугом морала и чистоте размишљања коју проповедам, а које међу данашњим подивљалим приплодњацима, аботерима и неваспитачима деце која изрођена пропадају од нехришћанства - нема!...
pa izvini što ću ovako reći ali gledajući tvoj primer i ove što doleće da se kliberi a kao na ignoru sam joj, dece ne bi bilo uopšte jer za vas su obično svi manijaci koji upražnjavaju sex a drugi način za pravljenje beba ne postoji

Rusija sklopila sporazum sa federacijom jevrejskih opština u Rusiji o suzbijanju ksenofobije i antisemitizma.

Živela Rusija u borbi protiv zla! 🤣🤣🤣

1000003393.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back