- Poruka
- 33.618
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate Zilote spavaš li ti nekada
Hrvatski humor, zabole me stomak od njega. Ha, ha, ha.....Deda otkriva slavu spoljašnjeg sveta.Deda daje ljepotu, otkriva ljepotu, a sam je najljepši. Deda
je raščlanjivač, istinozborac i objelodanjivač varki, jer pokazuje stvari
onakve kakve jesu.
Zilote ne postoji u fizičkom obliku, on je demon koji glumi zilota. Demoni ne jedu, ne spavaju, ne hebu a sve navedeno Zilot ne voli.Brate Zilote spavaš li ti nekada
Ideš li u crkvu nekada
Kad god udjem na forum ti si tu
nisu ništa gori od rimokatoličke sekte...čak naprotiv od te dve Pavlove tvorevine pravoslavna ima bolje predanje i svetootačku literaturu i manje je korporacijski orjentisana...Netko mora stati u kraj ovom teroru pravoslavne sekte opasnih namjera.
Можда се и излечиш од злобе после тол'ког ригања исте...Zilote ne postoji u fizičkom obliku, on je demon koji glumi zilota. Demoni ne jedu, ne spavaju, ne hebu a sve navedeno Zilot ne voli.
zlobom se od zlobe ne leči...to je ona priča o tome kako je pozitivno izražavati svoj bes...to ne deluje...izražen bes samo rađa još besa kao što i izražena zloba samo rađa još zlobe...dobro drvo daje dobre plodove, loše drvo loše..... jedino ljubavlju se čovek leči od zlobe i besa...Можда се и излечиш од злобе после тол'ког ригања исте...
Gdje mi pisemo sad?nisu ništa gori od rimokatoličke sekte...čak naprotiv od te dve Pavlove tvorevine pravoslavna ima bolje predanje i svetootačku literaturu i manje je korporacijski orjentisana...
Mi na našem a ti?Gdje mi pisemo sad?
Na Bugarskom netu ?
Gde bas mene najde da pitas srece ti kafanske, mene "ispolupali" u "kafanskom opkruzenju" ni krivog ni duznog,jedva se dovukao ovamo nakon "nekolikodnevne rehabilitacije" u Banovini...