Bogomoljci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па да...

Само људе треба навићи да користе игнор, и нема фрке... Он тебе не види, ти њега бијеш по глави репликама на идијотизме, а читаоци уживају са ућуткавањем самонабеђених и надмених билмеза са ставом
pored opcije ignor nema potrebe za banovanjem...ako neko ne može da podnese nečija peckanja i uvrede stav ga na ignore i problem je rešen..

ma bezveze je jer ti možeš imati pet klona tako da ban gubi svoju funkciju čim ti možeš odmah da se opet pojaviš
ja kad su me prvi i poslednji put banovali trebalo mi vremena da shvatim što mi forum ne radi...mogli bi bar da šalju neka obaveštenja na email da čovek zna zašto je banovan i da je uopšte banovan...

Па да...

Само људе треба навићи да користе игнор, и нема фрке... Он тебе не види, ти њега бијеш по глави репликама на идијотизме, а читаоци уживају са ућуткавањем самонабеђених и надмених билмеза са ставом
Такође, модови би требали аутоигнор да набаце дежурним тужибабама и закрвљеницима, то би доста оладило досађивање поцепаних у расправама

ja kad su me prvi i poslednji put banovali trebalo mi vremena da shvatim što mi forum ne radi...mogli bi bar da šalju neka obaveštenja na email da čovek zna zašto je banovan i da je uopšte banovan...
šalju obaveštenja na mail ako si stavio takvu opciju
meni čim stigne pp stigne mi obaveštenje na mail i mogu videti šta mi je pisano

što je najgore ja zaista mislim da si ti pomislio da ću ti zazvoniti na vrata hahahahah
sećam se da me Nina na pp molila da te više ne ložim da je to moguće jer nije :D
pomislio sam stvarno...otkud ja znam da li moderator vidi ip adresu ili ne i da li ti imaš kontakte u institucijama koje ti na osnovu ip adrese mogu dati pravu adresu....teoretski je moguće

pomislio sam stvarno...otkud ja znam da li moderator vidi ip adresu ili ne i da li ti imaš kontakte u institucijama koje ti na osnovu ip adrese mogu dati pravu adresu....teoretski je moguće
na nekim mestima ne na forumu mogla sam videti ip adresu ali ip adresa mi ne može dati uvid u to gde ko živi.
uvid u ip adresu mi je služila tome da sam udarala zabranu prilaska na ip adresu a ne na nick

Jao bre @hm337 baš si ponekad smešan sa svojim teorijama zavere :D

na nekim mestima ne na forumu mogla sam videti ip adresu ali ip adresa mi ne može dati uvid u to gde ko živi.
uvid u ip adresu mi je služila tome da sam udarala zabranu prilaska na ip adresu a ne na nick

Jao bre @hm337 baš si ponekad smešan sa svojim teorijama zavere :D
provajder i policija i BIA i VBA ti mogu na osnovu ip adrese dati pravu...dovoljno je da imaš kontakt kod nekog od njih...

Такође, модови би требали аутоигнор да набаце дежурним тужибабама и закрвљеницима, то би доста оладило досађивање поцепаних у расправама
a šta ti dobijaš tim besomučnim vredjanjem?
ja makija malo samo provociraam a on dobije nervni slom :D

Šta bi ti radio da si moderator?
Никог не би бановао... (говорим за религију, јер ме за остале пдф баш брига, тамо је масакр циљ пдф-ова, а не размена истине)

Пустио би их да изгину од мржње и бебећег кмечања од сујете, док им не досади и не крену да употребљавају игнор...

Не знам да ли има аутоигнор да набаци модератор корисницима, то би било најбоље решење за тужибабе и фарисеје

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back