- Poruka
- 21.312
Promjena režima Religije i duhovnosti nova Kafana. Uživajte.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde da malo spustimo loptu,valjda je bilo nekog realnog razloga...To maki bogomoljac pa sebi otvorio kafanu a onu zatvorio.
...ili mozda spasavanje situacije s novom kafanom kako se ne bi clanovima uskratila mogucnost za malo komocije.To se zove pokazivanje sile i iskorišćavanje zelene boje
Sto imas ti protiv nas popova ?Kafana kod pijanog popa
Da, vi ste svi popovi, carsko sveštenstvo. Puna crkva popova.Sto imas ti protiv nas popova ?
...i odkud ti ideja da smo mi neke pijandure ?
...mozda popijemo malo tu i tamo ali nista strasno,gotovo uvek trazimo volana na prednom sedistu u autu nakon svake slave "na terenu"...
Ovo mozes postati i ti ako poverujes Hristu.Da, vi ste svi popovi, carsko sveštenstvo.
Nisi mi odgovorio - sto konkretno imas protiv popova ?Puna crkva popova.
Popovi bi svi trebali da budu Finci, fina neka gospoda. Verujem u Isusa Hrista kao Sina Boga živoga, i samoga Boga, onako kako piše u Simbolu (simvolu) vere a sveštenik da budeš moraš da budeš rukopoložen od episkopa koji ima rukopoloženje u neprekinutom nizu još od svetih apostola. Ili dobiti rukopoloženje direktno od anđela s neba ko sveti Amfilohije Ikonijski.Ovo mozes postati i ti ako poverujes Hristu.
Nisi mi odgovorio - sto konkretno imas protiv popova ?
Kako je zahladnelo caj sa limunom je uvek dobrodošaoHajde da malo spustimo loptu,valjda je bilo nekog realnog razloga...
...ili mozda spasavanje situacije s novom kafanom kako se ne bi clanovima uskratila mogucnost za malo komocije.
Ako je ovo zaista slucaj onda popijmo po jedan dobar caj u to ime.
..i ako cemo pravo,do pre nekog vremena je bilo jedne druge kafane koju je neko zatvorio i otvorio novu stoga dajmo se fokusirati na toplo pice...
Pogledajte prilog 1612286
Dobro vece.Kako je zahladnelo caj sa limunom je uvek dobrodošao
Dobro vece
Tako je,svi bi ljudi danas trebali biti carsko svestenstvo ali eto nisu...pitanje je ZASTO ?Popovi bi svi trebali da budu
Pogresno,svesteniici pa cak i u simbolickom smislu kao sto je slucaj u vreme NZ-ta nikada nisui trebali biti gospoda.Finci, fina neka gospoda.
AMIN,produzi tako !!!Verujem u Isusa Hrista kao Sina Boga živoga, i samoga Boga, onako kako piše
Biblijski dokaz ?u Simbolu (simvolu) vere a sveštenik da budeš moraš da budeš rukopoložen od episkopa koji ima rukopoloženje u neprekinutom nizu još od svetih apostola. Ili dobiti rukopoloženje direktno od anđela s neba ko sveti Amfilohije Ikonijski.
Molim biblijski dokaz da je upotreba interneta u skladu sa Biblijom.Tako je,svi bi ljudi danas trebali biti carsko svestenstvo ali eto nisu...pitanje je ZASTO ?
Pogresno,svesteniici pa cak i u simbolickom smislu kao sto je slucaj u vreme NZ-ta nikada nisui trebali biti gospoda.
AMIN,produzi tako !!!
Biblijski dokaz ?
Dokaza dobijes odmah nakon sto mi pokazes da je internet cinioc koji direktno determinise vernost Bogu.Molim biblijski dokaz da je upotreba interneta u skladu sa Biblijom.
da bi se otvorila nova gde nece biti provociranja i ostalih dešavanjaa obrazloženje zašto je kafana zaključana?
jao ko da sam juče zalutao na ovaj forumda bi se otvorila nova gde nece biti provociranja i ostalih dešavanja