- Poruka
- 89.439
Nije rekao da je u zabludi, nego da se ne slaže.Ostani u zabludi ako zelis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije rekao da je u zabludi, nego da se ne slaže.Ostani u zabludi ako zelis
Da li ste vi bolji od, lupam Šintoista?Ko je pomenuo prvi da religija stara vise od 2000 god nije ucinila doboljno za vernike?
ja sam rekla da je u zabludiNije rekao da je u zabludi, nego da se ne slaže.
aaaa.. ti si neki autoritet koji može da proceni da li je neko u zabludi..ja sam rekla da je u zabludi
Pa jebemliga, svi smo ovde objektivni autoriteti, zar ne?aaaa.. ti si neki autoritet koji može da proceni da li je neko u zabludi..
zanimljivo..
СпамујешЗаглупљивање маса.
''Бакти јога је стварна, исконска потрага за Богом, потрага која почиње,
траје и завршава се Љубављу.
Један једини тренутак луде љубави за
Богом доноси нам потпуну слободу...
.....Једна од највећих предности Бакти јесте што је она најлакши и
најприроднији пут да се достигне узвишени божански циљ,
њен велики
недостатак јесте што су у својим нижим облицима често дегенерише у
омражени фанатизам.
Групе фанатика међу хиндусима, муслиманима и хришћанима,
скоро увек
су обнављале своје чланство у овим нижим плановима Бакти.
Искључивост
при везивању за вољени објекат, без које ниједна искрена љубав не може
да расте,
веома често представља узрок жигосања свега осталог.
У свакој
религији или земљи постоје слаби или неразвијени умови који познају само
један начин вољења свог идеала,
а то је мржња према свим осталим
идеалима....''
Свами Вивекананда
Zevsom.Не каже којим богом...
Неко им запуши тастатуру нечим...Занимљиво да свака тема на религији после прве стране крене истим током, исти актери и остали се повуку.
Више од просветљених не очекујем ништа, ал зашто им не бих рекла шта мислим ја непросветљена.@Ната Ли kad smo se mi ovde na forumu, jel'te prosvetljeni, ovako pobili, pa šta onda očekuješ od ostalih? Rat i samo rat!
Zevsom.![]()
Svami Vivekananda nije bio budista već hinduista. Inače se sa TeslomТема будизам
Мислиш ту га је он себи угуро у главу... само немој теби да је молим те...Bakti joga su sve religije ili duhovne škole
koje idu putem predanosti. Tu spada i pravoslavlje.
Ајде добро де... опрости опрости, глупост није везана за женски пол нити памет, већ за дух непросветљености и брзоплетог закључивања на основу свог оскудног духовног опита...Више од просветљених не очекујем ништа, ал зашто им не бих рекла шта мислим ја непросветљена.
Бог прашта, а ја не разговарам са онима који вређају саговорнике.Ајде добро де... опрости опрости, глупост није везана за женски пол нити памет, већ за дух непросветљености и брзоплетог закључивања на основу свог оскудног духовног опита...
То је само шовинистичка поштапалица за спуштање саговорника у област смирења и незнања, да би се лакше водила исправна дискусија... шта ћеш, што више имаш исправног знања, теже се злоупотреба ега контролише
Шта беше тема салеkome je do pražnjenja, može u kafanu. bzvz da popijete ban.
drži te se teme.

Па нико о једности Бога ништа да зине... пао покопkome je do pražnjenja, može u kafanu. bzvz da popijete ban.
drži te se teme.
Da si se spustio u oblast smirenja i neznanja, možda bi pročitao šta jeАјде добро де... опрости опрости, глупост није везана за женски пол нити памет, већ за дух непросветљености и брзоплетог закључивања на основу свог оскудног духовног опита...
То је само шовинистичка поштапалица за спуштање саговорника у област смирења и незнања, да би се лакше водила исправна дискусија... шта ћеш, што више имаш исправног знања, теже се злоупотреба ега контролише
bog je jedanШта беше тема сале![]()
И зашто се онда свађате(то је тема)bog je jedan
ВидимБог прашта, а ја не разговарам са онима који вређају саговорнике.
ode se na drugu temu o kojoj zna, a ja moram i ovde.Па нико о једности Бога ништа да зине... пао покоп
Vid' stvarno. To je temabog je jedan
Па кад лупа ко отворен прозор... трпа догматско Хришћанство и свој сељачки дедогматизовану фристајл проповед...Da si se spustio u oblast smirenja i neznanja, možda bi pročitao šta je
Svami Vivekananda rekao. Ovako si njegove reči zatrpao predrasudama,
vlastitim neznanjem i željom za osudom.