- Poruka
- 6.802
Zato jer je jedno a ne jedan zato se delite..Зашто се делимо ако је Бог један?
Zapisite ovu mudrost jer mudriji nije bio na ovoj zemlji od Dede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato jer je jedno a ne jedan zato se delite..Зашто се делимо ако је Бог један?
Da zavaramo djavola, jer kada Bog ne bi bio jedan tada bi svi ljudi bili isti, i djavo bi bio glavni, ovako ne znajuci za djavola mi sami tvorimo jedoga Boga. A on razmisljajuci koja je prava religija i gde vise ona moze da napakosti gubi dragosenost...Зашто се делимо ако је Бог један?
Није тачно, очигледно да се не сналазиш са односом римске власти и хришћана.Deluje mi da su politeističke religije daleko tolerantnije. Valjda su navikli na gomilu bogova. U starom Rimu, same Rimljane je da izvinete, bolelo dupe u šta veruješ. Samo nemoj praviti probleme.
Moguće.Није тачно, очигледно да се не сналазиш са односом римске власти и хришћана.
Потом рече Бог: да начинимо човјека по својему обличју, као што смо ми, који ће бити господар од риба морских и од птица небеских и од стоке и од цијеле земље и од свијех животиња што се мичу по земљи.
И рече Господ Бог: ето, човјек поста као један од нас знајући што је добро што ли зло; али сада да не пружи руке своје и узбере и с дрвета од живота, и окуси, те до вијека живи!
Хајде да сиђемо, и да им пометемо језик да не разумију један другога што говоре.