Bog i (ne)pravda

Da se ne kote ko zecevi, na primer. Ali jok, n'ume crnjo da ga izvadi, pa samo vidis devetnaestoro crncadi.

Da li se iz ovog posta moze iscitati rasizam. Inace kakve god da boja njihove koze zive u skladu sa odredbom tvog boga /radjajte se i mnozite ,napunite zemlju .Isto tako primenjuju i zabranu institucija koje propagiraju istog boga /koriscenje kontraceptivnih sredstava .Dakle ,nije ti validno objasnjenje .

дакле не капираш

све и да си у праву, твоја прва констатација се односи на апсолутну политику, дакле уређење једне државе, што апсолутно нема никакве везе са постојањем Бога, ко и кад је писао Библију и шта су говорили Св. Оци

капираш ли сад?

Teokratija nema veze sa religijom?

Blair_EU_constitution_signing_capitolinehill.jpg

толико о секуларизму у ЕU.
паметном доста.

Teško da češ znati pa ću da to razjansim. To je Епископ јегарски др Порфирије (Перић)

A da li znaš na kojoj se funkciji nalazi...

On je Predsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije...

A da li ima još jedna država na svetu koja je na takvu funkciju postavila svešteno lice...

A da li znaš da svakog dana ima po nekoliko puta repriziran ''Verski kalendar'' na drugom programu RTS-a...

Teško da češ znati pa ću da to razjansim. To je Епископ јегарски др Порфирије (Перић)

A da li znaš na kojoj se funkciji nalazi...

On je Predsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije...

A da li ima još jedna država na svetu koja je na takvu funkciju postavila svešteno lice...

Cekaj covece, sta imas protiv coveka? Pa nije sad da je isao okolo i bicevao ko mu ne dodje u crkvu da mu poljubi ruku! Kakve veze to ima, pa nije gubav! Imas lopurde i ubice, i razne druge vrste jajara koje sede u vrhu vlasti zemlje pa ti ne smetaju nego si iskopao odnekle popa Miloja, i on ti trn u oku. Daj Boze da nam je on najveci problem, to je sve sto cu reci!

A da li znaš da svakog dana ima po nekoliko puta repriziran ''Verski kalendar'' na drugom programu RTS-a...

Dobro, aman, sta ti sad smeta verski kalendar? Ako nisi znao, u ovoj zemlji ima jos po koji vernik, dobro dodje ti pisivih dva minuta.

Da li ti je verski kalendar najbolji argument? :lol:

Cekaj covece, sta imas protiv coveka? Pa nije sad da je isao okolo i bicevao ko mu ne dodje u crkvu da mu poljubi ruku! Kakve veze to ima, pa nije gubav! Imas lopurde i ubice, i razne druge vrste jajara koje sede u vrhu vlasti zemlje pa ti ne smetaju nego si iskopao odnekle popa Miloja, i on ti trn u oku. Daj Boze da nam je on najveci problem, to je sve sto cu reci!

Polako Tension. Napisao si ovako...

To sto Tadija s vremena na vreme svrati u neku crkvicu i tamo se snuzdi veze nema s proklamovanjem religije, a i da ima, kakve veze to s Isusom Hristom ima, pobogu covece?

Pa sam onda ja komentarišući napisano predočio izmedju ostalog i to za predsednika saveta RRA.

A sada mi spočitavaš nešta kao da ja imam nešta protiv toga...

Dobro, aman, sta ti sad smeta verski kalendar? Ako nisi znao, u ovoj zemlji ima jos po koji vernik, dobro dodje ti pisivih dva minuta.

Zašto si takav...Zašto mi inputiraš da mi smeta verski kalendar...Pa i to sam ti samo predočio u smislu onoga šta si ti napisao.

Da li ti je verski kalendar najbolji argument? :lol:

Nije. Ima mnogo toga još u smislu toga da se hriščansko učenje ipak propagira a da ti to nisi primetio. I da se razumemo. Nemam ja protiv toga apsolutno ništa, već sam te neke stvari predočio samo na okoilnost onog tvog...

To sto Tadija s vremena na vreme svrati u neku crkvicu i tamo se snuzdi veze nema s proklamovanjem religije, a i da ima, kakve veze to s Isusom Hristom ima, pobogu covece?

Da li si shvatio...:bye:

Ok, dobro, skapirao sam, nemas nista protiv toga. :lol:

However. To sto politicari pokusavaju da prikupe poene slikajuci se po crkvama i pozirajuci sa popovima nikako ne bi smelo da bude shvaceno kao propagiranje, a kamo li nametanje vere ili crkve! I to je cinjenica!

Opet ovaj sa srednjovekovnim tripovima. :roll:
I to mi kaže čovjek koji je između ostalog utripovao da je između Hrista i njega bilo otprilike par hiljada pravih hrišćana.
:D
Aj sad iskreno reci, da li ti stvarno verujes da je tvoja izjava u bilo kakvoj vezi sa sadasnjoscu, al iskreno. Ajde. :ceka:
Hajd' me to pitaj kada pročitaš Predlog načertanija za XXI vek i Studeničku deklaraciju.

Back