ima sve, samo slaba vajda, moze da se slika sa njimaНема нирване, нема ни реинкарнације.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima sve, samo slaba vajda, moze da se slika sa njimaНема нирване, нема ни реинкарнације.
jel ti mislis na primer kada ti ja nesto citiram da ti to nudim da ti verujes, a da ja prvo nisam ubedjen?hoću najvažnije stvari iz hrišćanstva u praksi a ne sve u teoriji gde se bakćem detaljima i pokrivam citatima iz Biblije samo da budem uvek u pravu i više vrednosti kao što neki rade (ne pričam o tebi)...
mislim da ako koristiš reinkarnaciju da radiš na sebi iz života u život da radiš na svojoj ljubavi i empatiji i na odsustvu sujete onda to nije prokletstvo i onda na kraju nađeš put iz začaranog kruga reinkarnacije nazad ka Bogu..tako shvaćena reinkarnacija je sistem koji implementira školu za duše..Buda nije video reinkarnaciju kao školu za duše i tražio je izlaz u ništavilu a ja vidim izlaz u konačnom vraćanju Bogujel ti mislis na primer kada ti ja nesto citiram da ti to nudim da ti verujes, a da ja prvo nisam ubedjen?
a renkarnacija ima, samo je problem sto je ona prokletstvo, to je buda shvatio, prirodu samsare
ah ti pusti snovi...mislim da ako koristiš reinkarnaciju da radiš na sebi iz života u život da radiš na svojoj ljubavi i empatiji i na odsustvu sujete onda to nije prokletstvo i onda na kraju nađeš put iz začaranog kruga reinkarnacije nazad ka Bogu..tako shvaćena reinkarnacija je sistem koji implementira školu za duše..Buda je izlaz video u ništavilu a ja u vraćanju Bogu
svako ima neka uverenja i razloge zašto je poverovao da je baš to tačnoah ti pusti snovi...
evidentno je da ti nagadjas, kao mali perica
to svakome i treba da je cilj, da već u ovom životu dostigne nivo ljubavi i odsustva sujete koji ga vraća Bogua empatiju i odricanju od sujete sam to vec rekao, ne treba nikakva reinkarnavia da to resis
ma nismo valjda svi mi sujetni tek...?to svakome i treba da je cilj, da već u ovom životu dostigne nivo ljubavi i odsustva sujete koji ga vraća Bogu
ok, ali ti jos uvek ne znas da li reinkanacija uopste postoji, samo razmisljas o tom konceptu, koliko je smislen i logcanmislim da ako koristiš reinkarnaciju da radiš na sebi iz života
svi smo na Zemlji da bi se lečili od sujete i učili ljubavi...kad samo pomisliš da si bolji od drugih jer nisi sujetan tad pokazuješ da si sujetan...tvoja viša vrednost je onda u tome što misliš da nisi sujetan kao drugi....sujeta je čim sebe vidiš da si na bilo koji način više vredan kao ljudsko biće od nekog drugog...viša vrednost postoji samo u nekom kontekstu čim izađeš iz konteksta a zadržiš višu vrednost ili manju u odnosu na bilo koga drugog to je sujeta..ma nismo valjda svi mi sujetni tek...?
ako iskoristiš ovaj život da maksimalno poradiš na ljubavi i oslobađanju od sujete nećeš se pokajati ni u slučaju da postoje pakao i raj a ne reinkarnacija..ako veruješ da postoje pakao i raj to će te ometati da iskreno a ne iz koristoljublja voliš..osim toga u tu podelu raj i pakao ugrađena je sujeta..ako smatraš da spadaš u one koji će u raj to znači da misliš da više vrediš i to je onda sujeta...ok, ali ti jos uvek ne znas da li reinkanacija uopste postoji, samo razmisljas o tom konceptu, koliko je smislen i logcan
ok, onda sam ja manje vredan i zrtvovace me ko stigne - ne znam sta drugo da ti kazem kad si navalio na sujetu -viša vrednost postoji samo u nekom kontekstu čim izađeš iz konteksta a zadržiš višu vrednost ili manju u odnosu na bilo koga drugog to je sujeta..
po tebi smo svi sujetni, i samo na njoj trebamo da radimo, samo ja ne zznam stasvi smo na Zemlji da bi se lečili od sujete i učili ljubavi
manja vrednost je druga strana više vrednosti...daj svima kao bićima kao dušama kao jednakopravnoj Božijoj deci sa različitim lekcijama u ovom životu jednaku vrednost..tek tad si slobodan od sujeteok, onda sam ja manje vredan i zrtvovace me ko stigne - ne znam sta drugo da ti kazem kad si navalio na sujetu
pa jel si ti pomislio da ja radim drugacije?.daj svima kao bićima kao dušama kao jednakopravnoj Božijoj deci sa različitim lekcijama u ovom životu jednaku vrednost..tek tad si slobodan od sujete
nisam...samo odgovaram na tvoja pitanja i stavove koje iznosišpa jel si ti pomislio da ja radim drugacije?
ok, glavni problem ti je sujeta, a resenje - ljubav, naucio sam vecnisam...samo odgovaram na tvoja pitanja i stavove koje iznosiš
Pa i ti.Свако може да мисли да је у праву.
Ucenje o reinkarnaciji je daleko realnije nego o kraju sveta i vaskrsenju mrtvih. Izmedju ostalog slucajevi secanja se proucavaju...Учење о реинкарнацији никада није постојало ни као маргинални проблем, нити као било каква дилема, тј. никада хришћани нису ни покушавали (макар грешком) да верују у то.
rekla-kazalaPa i ti.
Ucenje o reinkarnaciji je daleko realnije nego o kraju sveta i vaskrsenju mrtvih. Izmedju ostalog slucajevi secanja se proucavaju...
Karl Segan je ozbiljno razmatrao istrazivanje slucajeva reinkarnacije, a on je bio ateista...rekla-kazala
vi se ne secate
samo mastarite
Управо си ми објашњавао да сам погрешио и да си ти у праву. Помножи то са милион људи који мисле исто и објашњавају осталима да су у праву.Pa i ti.
То што ти мислиш да цео свет треба да мисли као ти и да је то једино исправно - то је једно питање.Ucenje o reinkarnaciji je daleko realnije nego o kraju sveta i vaskrsenju mrtvih. Izmedju ostalog slucajevi secanja se proucavaju...
Нисам сигуран да је то било то у овом случају, на крају крајева нико није ни тражио да се они изјасне поводом тога, а занимљиво је да је било неких смјена непосредно послије.Не, не елиминише причу Адама и Еву, то си ти тако схватио.
И шта ћемо сад ? Читаво православље аутоматски прихвата ТЕ ?
Они су говорили о еволуцији у оквиру врсте.
Нађи ми било ког православног ко верује да је дошло до еволуције из једне врсте у другу и да је из једноћелијских организама на крају настао слон и човек ?
ТЕ говори о еволуцији из једноћелијских организама да би се на крају створили комплексни организми.
Професори који помињеш су издали један проглас, али то је сад за неку другу тему.
Епископ крушевачки Давид је објашњавао да не треба порицати промену тј. еволуцију једне врсте, али то нема везе са идејом да из једноћелијских организама настаје читав живи свет. Што је свакако нетачно.Нисам сигуран да је то било то у овом случају, на крају крајева нико није ни тражио да се они изјасне поводом тога, а занимљиво је да је било неких смјена непосредно послије.
И писац SF-a.Karl Segan je ozbiljno razmatrao istrazivanje slucajeva reinkarnacije, a on je bio ateista...
Interesovale su ga teme o vanzemaljcima, sto nema nikakve veze sa onime sto sam napisao...И писац SF-a.![]()
To je nemoguce da se desi upravo zbog toga sto vaskrsenje postoji i zove se klinicka smrt, drugo sto je Isus mrtav odavno,Када Христос дође и буде васкрсење мртвих, нема места за реинкарнацију.
Твоје идеје су директно супротне Христовим речима, што ће рећи да сад ми треба да поверујемо да је Христос погрешио а ти ниси ?To je nemoguce da se desi upravo zbog toga sto vaskrsenje postoji i zove se klinicka smrt, drugo sto je Isus mrtav odavno,
i trece sto nakon vaskrsenja covek opet umre.
Немогуће је доказати да се неко поново родио, тј. не постоји начин да покажеш да ли се неко родио два или три или пет или десет пута.Univerzitet u Virdžiniji se bavio proučavanjem reinkarnacije..uglavnom su se fokusirali na sećanja na prošle živote koja imaju mala deca
https://med.virginia.edu/perceptual...emember-previous-lives-academic-publications/
https://med.virginia.edu/perceptual-studies/publications/books/study-of-reincarnation/
https://med.virginia.edu/perceptual-studies/wp-content/uploads/sites/360/2016/12/REI37.pdfThey
are easiest to find in cultures with a belief in reincarnation,
and the places that have produced the most cases include
India, Sri Lanka, Turkey, Lebanon, Thailand, and Burma
(Myanmar).