Dita°
Primećen član
- Poruka
- 959
potreban mi je sam bog kao dokaz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videces ga...jednom...![]()

Evo ti ga: Bog je Zakon.potreban mi je sam bog kao dokaz.

Evo ti ga: Bog je Zakon.
Sve u nama poznatom univerzuumu (i neživa i živa materija) podliježe zakonima koji se mogu izraziti preciznim matematičkim formulama. Samo malo odstupanje univerzalnih kosmoloških konstanti od njihovih stvarnih vrednosti rezultiralo bi nemogućnošću postojanja ovakvog kosmosa, a time ni živog sveta u njemu. Ta činjenica zadivljuje i najveće naučnike i skeptike.
Dakle, Bog = Zakon.![]()

Iz ovoga zaključujemo da Bog ne može da se kreće brzinom većom od brzine svetlosti ukoliko mu masa mirovanja prelazi nulu.a evo jedne jednacine koja objasnjava Boga E = m x c2 (c na kvadrat)...

Nauka prosto nije uspela da mi objasni sve (dobro, za grom i munju mi je jasno). A i nije mi sve u zivotu logicno i objasnjivo.

na primer...kako to da nas ovoliko dugo vode neki koji nisu ni osrednji samo zato sto obecavaju olako stvari koje su nemoguce i najboljima?...![]()

Meni je dosta SMSZa mene je dokaz ako mi pošalje faks.![]()

Deo intervjua sa Erich Von Daniken-om
- Postoji li Bog?
- Ne.
- Zasto?
- Zato sto se to ne moze dokazati.
- Zasto se ne moze dokazati?
- Da bi se nesto dokazalo moras da koristis logiku, a ako postoji logika onda ne postoji Bog.
- Zasto ne bi mogli postojati i Bog i logika?
- Zbog toga sto logika nalaze da sve ima uzrok i posledicu. Drugim recima, sve ima svoj uzrok. Ako sve ima svoj uzrok, onda je uzroka beskonacno. Posto se vera u Boga zasniva na teoriji da je on pocetak svega i samim tim implicira da uzroka nema beskonacno onda je ona kontradiktorna sa logikom.
Zasto verujete u Boga?Sta vas navodi na to?Zelja?Strah?Nesto drugo?
Za mene je dokaz ako mi pošalje faks.![]()

Ти си као онај што је сваки дан молио Бога да добије на лутрији и пошто не добија стално кука како ето Бог неће да му услиши молитву... како је та кукњава дуже потрајала једног дана отвори се небо и лик који се опет по ко зна који пут молио да добије на лутрији чује Божији глас: "... Купи лоз!"...
п.с. То важи и за тебе - ако хоћеш да ти стигне факс,
МОРАШ ДА ОСТАВИШ БРОЈ!![]()

Jes kažu, al ne za nauku, nego za veru.Evo najboljeg i najjednostavnijeg dokaza za postojanje Boga:
Sami naučnici kažu da je nauka skup nekadašnjih istina koje su se kasnije ipak pokazale kao zablude.

Prva nauka do koje su naučnici došli bila je: "ako muvi otkineš krila, ona više ne čuje".E, a prva istina od koje su naučnici pošli bila je da Bog za nauku ne postoji.
Najlogičniji zaključak je da ti se opet zaglavio triger.Najlogičniji zaključak iz ovoga je da će se i ova početna istina na kraju pokazati kao zabluda.
Jedan što zna kolko imam dlaka na glavi, morao bi da zna i broj faksa.![]()

Imena, kolega, imena... koji naučnici kažu da su se sve istine pokazale kao zablude?Sami naučnici kažu da je nauka skup nekadašnjih istina koje su se kasnije ipak pokazale kao zablude.
ako on tebi ispunjava zelje,onda postoji mogucjnost da utripujes da si bog
zato prvo ti postani kao bog,pa cjes videti koje zelje imaju smisla a koje ne![]()