Ne budi toliko primitivan!
Zidovi su kao mali narod dali svijetu vise dobra i znanosti nego cijeli islamski svijet u svojoj cijeloj povijesti. Stari Zidovi su bili i za Kraljicu iz Sabe mudraci. Ljudi su isli u Izrael da vide i cuju sto rade Zidovi.
Danasnjem svijetu su Zidovi dali oko 170 NOBELOVACA, i time su zasjenili sve narode svijeta. Bog je rekao, da su Zidovi svjetlo svijeta i sol zemlje. To je stvarno evidentno, jer je Bog preko njih blagoslovio cijeli svijet.
Naravno, oni su dali svijetu i opasne dangube i pokvarenjake, kao Marksa, Freuda, Reicha, Lenina i ine pervertirane likove. Dakle, Bog blagosiva i kaznjava svijet preko Zidova, ali je blagoslov daleko veci.
kao da znaš nešto svijetu i čovječanstvu!
znaš što razbojnici pričaju mladunčadi u tvom leglu.
i tu je već kraj tvog svijeta.
milijarde ljudi žive sasvim prihvatljivo, a nitko od njih nikad nije ništa čuo o tvojim darovima, dostignućima i imenima koja ovdje navodiš i predstavljaš kao smjernice svijeta.
o kakvim dobrima i dostignućima je uopće riječ?
reci, molim te, koja dobra i znanosti je tvoj izabran narod dao svijetu – može dvije, tri, bez kojih bi mi nešto nedostajalo?
reći ću ti, koji ljudi su najzaslužniji za čovječanstvo i zašto:
najzaslužniji su oni indijanci u šumama amazone, jer su oni cijeli svoj vijek proveli u radosti, slobodi i zajednici, ne samo u vlastitoj, nego također u zajednici s kamenjem, zemljom, vodom, zrakom, biljkama, životinjama (to je slika velikog klana lao tse-a), a da ju nisu osiromašili ni za najmanji dio. svakom tko dolazi stoji na raspolaganju isto izobilje, koje su i oni zatekli.
pa ti usporedi što iza sebe ostavljaju degenerirani judejski razbojnici (kršćani, muslimani, židovi), njihove vrline, dobrota i nauka. upravo u južnoj americi se to može vrlo jasno vidjeti, to je bio njihov zadnji uspješni razarajući, osvajački pohod na čovječanstvo i svijet. sada su samo još razarajući – dobiti ne mogu ništa više. nigdje. mogu se samo još međusobno klati i pljačkati, što je najizraženija konstanta njihovog postojanja. tak su taj jahve, taj dobar bog, zagonetan sveti duh (čemu taj?) i njegov navodni sin (mora biti sin), njegovi mitovi, antifilozofija i ikonologija, njegove zemaljske produžnice, vatikan i mnogobrojni hramovi te čeljad pod oružjem ovom svijetu donijeli pustošenje i patnju.
s pogledom na moj primjer s indijancima, ovo ludilo nema ništa, što je dovoljno teško za drugu stranu vage, ni najveće brdo dostignuća, spoznaja i tehnike. negdje u blizini sam postao jedan tekst iz jednog drugog svijeta. tamo čuang tse piše, da ne prihvaća odgovor koji ga smanjuje i ogranići, da bi tada i krtica u klopci mogla tvrditi da ima odgovor. a ja ne pišem samo o smanjenju ili ograničenju, nego o pustošenju i patnji kao konstantom kršćanstva.