Bog će zauvek uništiti zlo

Evo sta prorice Matej 24 za "poslednje dane" ovog sistema u kojem mi zivimo

prorecen je kraj ovog sistema i " velika nevolja "
i Armegedon ( kao zavrsnicavelike nevolje )

Matej 24

24 Isus je izišao iz hrama i krenuo dalje. Tada su mu pristupili učenici njegovi pokazujući mu hramsko zdanje.
+ 2 A on im je rekao: “Vidite li sve ovo? Zaista, kažem vam, neće se ovdje ostaviti ni kamen na kamenu, sve će se porušiti.”+
3 Dok je sjedio na Maslinskoj gori, učenici su mu pristupili nasamo i rekli mu:
Kaži nam kada će to biti i što će biti znak tvoje prisutnosti*+ i svršetka ovoga poretka?”*
+ 4 Isus im je odgovorio: “Pazite da vas tko ne zavede!+
5 Jer mnogi će doći u ime moje i govoriti: ‘Ja sam Krist!’* I mnoge će zavesti.+
6 Čut ćete metež ratni i vijesti o ratovima. Pazite da se ne uplašite! Jer to se mora dogoditi, ali tada još nije kraj.+
7 Jer narod će ustati na narod+ i kraljevstvo na kraljevstvo+ i bit će gladi+ i potresa+ po raznim mjestima.
8 Sve je to početak bolnih nevolja. 9 Tada ćete od ljudi trpjeti nevolje+ i ubijat će vas+ i svi će vas narodi mrziti+ zbog imena mojega.+
10 I mnogi će tada otpasti od vjere+ i izdavat će jedni druge i mrziti jedni druge.+
11 Ustat će mnogi lažni proroci+ i zavesti mnoge.+
12 Bezakonje će porasti,+ pa će kod većine ohladnjeti ljubav.+
13 Ali tko ustraje+ do kraja, taj će biti spašen.+
14 I ova dobra vijest+ o kraljevstvu+ propovijedat će se po svemu svijetu* za svjedočanstvo svim narodima,+ i tada će doći kraj.

21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada,+ niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih+ skratit će se ti dani.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.+
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove+ s četiri strane svijeta,*+ s jednog kraja nebesa do drugoga.

36 A o tom danu i času+ nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa+ ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju:+ jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.+
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod

Matej 25
31 „Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.

„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“

A Armagedon je zavrsnica te velike nevolje u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje.
Da Bog ce uskoro unistiti zlo
a predstoje nam ovi dogadjaji
koji su zapisani u Bibliji
velika nevolja i Armagedon

Evo sta prorice Matej 24 za "poslednje dane" ovog sistema u kojem mi zivimo

prorecen je kraj ovog sistema i " velika nevolja "
i Armegedon ( kao zavrsnicavelike nevolje )

Matej 24

24 Isus je izišao iz hrama i krenuo dalje. Tada su mu pristupili učenici njegovi pokazujući mu hramsko zdanje.
+ 2 A on im je rekao: “Vidite li sve ovo? Zaista, kažem vam, neće se ovdje ostaviti ni kamen na kamenu, sve će se porušiti.”+
3 Dok je sjedio na Maslinskoj gori, učenici su mu pristupili nasamo i rekli mu:
Kaži nam kada će to biti i što će biti znak tvoje prisutnosti*+ i svršetka ovoga poretka?”*
+ 4 Isus im je odgovorio: “Pazite da vas tko ne zavede!+
5 Jer mnogi će doći u ime moje i govoriti: ‘Ja sam Krist!’* I mnoge će zavesti.+
6 Čut ćete metež ratni i vijesti o ratovima. Pazite da se ne uplašite! Jer to se mora dogoditi, ali tada još nije kraj.+
7 Jer narod će ustati na narod+ i kraljevstvo na kraljevstvo+ i bit će gladi+ i potresa+ po raznim mjestima.
8 Sve je to početak bolnih nevolja. 9 Tada ćete od ljudi trpjeti nevolje+ i ubijat će vas+ i svi će vas narodi mrziti+ zbog imena mojega.+
10 I mnogi će tada otpasti od vjere+ i izdavat će jedni druge i mrziti jedni druge.+
11 Ustat će mnogi lažni proroci+ i zavesti mnoge.+
12 Bezakonje će porasti,+ pa će kod većine ohladnjeti ljubav.+
13 Ali tko ustraje+ do kraja, taj će biti spašen.+
14 I ova dobra vijest+ o kraljevstvu+ propovijedat će se po svemu svijetu* za svjedočanstvo svim narodima,+ i tada će doći kraj.

21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada,+ niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih+ skratit će se ti dani.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.+
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove+ s četiri strane svijeta,*+ s jednog kraja nebesa do drugoga.

36 A o tom danu i času+ nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa+ ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju:+ jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.+
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod

Matej 25
31 „Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.

„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“

A Armagedon je zavrsnica te velike nevolje u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje.

Mozemo ocekivati Veliku nevolju koja je prorecena u okviru koje je SUDJENJE SVIMA

Bog ĆE (u neodređenoj budućnosti, koja nikada ne dolazi) zauvijek uništiti zlo...
ali zato 'zlo' sada uveliko radi na uništenju Boga u čovjeku.

Čemu se onda obezboženi čovjek može nadati???

Osvijestite Boga u sebi i vaša realnost će biti obožena, drugačije vam/nam Bog neće pomoći.
Da zlo to radi ali se covek moze boriti protiv tog zla.

Da Bog ce uskoro unistiti zlo
a predstoje nam ovi dogadjaji
koji su zapisani u Bibliji
velika nevolja i Armagedon

Da li je tebi jasno šta činiš sa ovakvim komentarima?
Da ti je jasno ne bi pisao/pisala ovako.
Da ti to prosvijetlim:

Ovim gore ispisanim ti iznosiš već utvrđeno ubjeđenje i svim svojim bićem nastojiš da ga manifestuješ u realnost.
Prizivaš zlo, samim tim što prizivaš događaje, a ti događaji ne mogu postojati bez da im se stvori plodno tlo.
A šta je plodno tlo takvim suludim projekcijama? To je misao, ubjeđenje, koje emituješ Bogu. Bog to čita kao tvoju želju
za iskustvom, te to za tebe i manifestuje u realnost. Stoga, da bi se takvo ludilo moglo manifestovati potrebna je
nepobitna vjera, a ti i takvi je 'imate'.

Eto, tako se kreiraju uslovi: vi tražite a Bog daje, daje vam sve što je neophodno da se realnost opravda, daje vam zlo
koje se prvo mora ostvariti da bi se i ta suluda ideja o Armagedonu kojim mislite da ćete ostavriti sveopšte dobro mogla
desiti.

Prisjetite se:
Traži i naći ćeš!
Kucaj, otvorit' će ti se!
Pitaj, dat' će ti se!

Da li shvataš/shvatate kako ovo pravilo funkcioniše?

Poslednja izmena:
Da li je tebi jasno šta činiš sa ovakvim komentarima?
Da ti je jasno ne bi pisao/pisala ovako.
Da ti to prosvijetlim:

Ovim gore ispisanim ti iznosiš već utvrđeno ubjeđenje i svim svojim bićem nastojiš da ga manifestuješ u realnost.
Prizivaš zlo, samim tim što prizivaš događaje, a ti događaji ne mogu postojati bez da im se stvori plodno tlo.
A šta je plodno tlo takvim suludim projekcijama? To je misao, ubjeđenje, koje emituješ Bogu. Bog to čita kao tvoju želju
za iskustvom, te to za tebe i manifestuje u realnost. Stoga, da bi se takvo ludilo moglo manifestovati potrebna je
nepobitna vjera, a ti i takvi je 'imate'.

Eto, tako se kreiraju uslovi: vi tražite a Bog daje, daje vam sve što je neophodno da se realnost opravda, daje vam zlo
koje se prvo mora ostvariti da bi se i ta suluda ideja o Armagedonu kojim mislite da ćete ostavriti sveopšđšte dobro mogla
desiti.

Prisjetite se:
Traži i naći ćeš!
Kucaj, otvorit' će ti se!
Pitaj, dat' će ti se!

Da li shvataš/shvatate kako ovo pravilo funkcioniše?
Ne prizivam nikoga iznosim Bozju nameru.
A Ako ti se ne svidja sto ce Bog unistiti zlo jel to zato sto volis zlo?
Bog ce doneti samo ljudima dobro.

Svako ko ima duhovni vid vidi da se blizi kraj ovog sistema i Sudnji Dan i velika nevolja.

Iznosim ono sto pise u Bibliji i sto treba da se ispuni

Ostalo je vrlo malo prorocanstva iz Biblije da se ispuni
predstoje nam

1. objava " mir i sigurnost"
2. PAD RELIGIJE
3. VELIKA NEVOLJA
4. ARMAGEDON

Pad religije je znak da je pocela velika nevolja
a zavrsnica velike nevolje je Armagedon

U okviru velike nevolje Isus Hrist dolazi da SUDI svima.

Bog JHVH Jehova je ovlastio Isusa Hrista da sudi.

ovde je sve detaljno objasnjeno:

Znak da je Armagedon blizu:https://forum.krstarica.com/threads/bog-ce-zauvek-unistiti-zlo.801771/page-82#post-38866903
Velika nevolja i Bozji SUD :https://forum.krstarica.com/threads/bog-ce-zauvek-unistiti-zlo.801771/page-83#post-38867144

Nakon toga ide novi svet i VECNI ZIVOT na Zemlji.
Da bi mogli da zivimo vecno Bog ce nas dovesti najpre do savrsenstva
a savrsenstvo podrazumeva vecni zivot.

Ne prizivam nikoga iznosim Bozju nameru.
A Ako ti se ne svidja sto ce Bog unistiti zlo jel to zato sto volis zlo?
Bog ce doneti samo ljudima dobro.

Svako ko ima duhovni vid vidi da se blizi kraj ovog sistema i Sudnji Dan i velika nevolja.

Iznosim ono sto pise u Bibliji i sto treba da se ispuni

Ostalo je vrlo malo prorocanstva iz Biblije da se ispuni
predstoje nam

1. objava " mir i sigurnost"
2. PAD RELIGIJE
3. VELIKA NEVOLJA
4. ARMAGEDON

Pad religije je znak da je pocela velika nevolja
a zavrsnica velike nevolje je Armagedon

U okviru velike nevolje Isus Hrist dolazi da SUDI svima.

Bog JHVH Jehova je ovlastio Isusa Hrista da sudi.

ovde je sve detaljno objasnjeno:

Znak da je Armagedon blizu:https://forum.krstarica.com/threads/bog-ce-zauvek-unistiti-zlo.801771/page-82#post-38866903
Velika nevolja i Bozji SUD :https://forum.krstarica.com/threads/bog-ce-zauvek-unistiti-zlo.801771/page-83#post-38867144

Nakon toga ide novi svet i VECNI ZIVOT na Zemlji.
Da bi mogli da zivimo vecno Bog ce nas dovesti najpre do savrsenstva
a savrsenstvo podrazumeva vecni zivot.

Nisam ni očekivao da ćeš baš ti razumjeti šta sam rekao. Ali bar sam probao. Očito da nemaš pojma šta su Božije namjere. Ono što ti ovdje iznosiš su interpetacije nečijih ubjeđenja. Ta takozvana "proročanstva" nisu ništa drugo do priviđenja koja su se desila nekim ljudima koji su u svom razumu imali prikaz (njihovim strahom) izazvanih vizija. Ništa drugo.

Sada ti, milenijumima kasnije, svim svojim bićem pokušavaš opravdati te vizije i ovdje se boriš da i mi povjerujemo u njihovu moć, te da ti pomognemo da ta ubjeđenja, zajedno s tobom, proslijedimo Bogu. To je, u pravom smislu riječi, LUDILO.

Ne, ja ti ne pomažem. Ja to vidim ovako: Ono što tražiš to i dobijaš.
A kako tražiš?
Tražiš molitvama, mišlju, emocijama, doživljajem.

Eh, vidiš, ja se takvoj realnosti ne molim. Za razliku od tebe, koji/ja se moliš da se zlo uveća do te mjere da jedino Bog mora da umiješa svoju volju da bi ga eliminisao, ja u sebi zlo anuliram u njegovom pomolu, stoga ne molim Boga da to zlo uveća do te mjere da mi tad samo Armagedin može pomoću da se spasem. Spasenje je tad (istina) jedino za što se i možeš moliti. A ja eto, činim drugačije; sprečavam zlo u sebi i prije nego li zaživi. Stoga, spasenje mi nije potrebno.

Kako to činim?
Pomijeranjem fokusa. Naš fokus je ono čim hranimo zlo u sebi, te ako se fokusiramo na zlo, zlo i hranimo, zlo prizivamo, zlu se nadamo. Umjesto toga, postoji pravilo koje svi i u svakom trenu možemo upotrijebiti a to je pravilo promjena fokusa.

Promijeni fokus, premjesti pažnju sa misli o zlu na misli o dobru, tj. čini dobro i dobro će ti se vraćati.

Zar je to tako teško za shvatiti?????

Nisam ni očekivao da ćeš baš ti razumjeti šta sam rekao. Ali bar sam probao. Očito da nemaš pojma šta su Božije namjere. Ono što ti ovdje iznosiš su interpetacije nečijih ubjeđenja. Ta takozvana "proročanstva" nisu ništa drugo do priviđenja koja su se desila nekim ljudima koji su u svom razumu imali prikaz (njihovim strahom) izazvanih vizija. Ništa drugo.

Sada ti, milenijumima kasnije, svim svojim bićem pokušavaš opravdati te vizije i ovdje se boriš da i mi povjerujemo u njihovu moć, te da ti pomognemo da ta ubjeđenja, zajedno s tobom, proslijedimo Bogu. To je, u pravom smislu riječi, LUDILO.

Ne, ja ti ne pomažem. Ja to vidim ovako: Ono što tražiš to i dobijaš.
A kako tražiš?
Tražiš molitvama, mišlju, emocijama, doživljajem.

Eh, vidiš, ja se takvoj realnosti ne molim. Za razliku od tebe, koji/ja se moliš da se zlo uveća do te mjere da jedino Bog mora da umiješa svoju volju da bi ga eliminisao, ja u sebi zlo anuliram u njegovom pomolu, stoga ne molim Boga da to zlo uveća do te mjere da mi tad samo Armagedin može pomoću da se spasem. Spasenje je tad (istina) jedino za što se i možeš moliti. A ja eto, činim drugačije; sprečavam zlo u sebi i prije nego li zaživi. Stoga, spasenje mi nije potrebno.

Kako to činim?
Pomijeranjem fokusa. Naš fokus je ono čim hranimo zlo u sebi, te ako se fokusiramo na zlo, zlo i hranimo, zlo prizivamo, zlu se nadamo. Umjesto toga, postoji pravilo koje svi i u svakom trenu možemo upotrijebiti a to je pravilo promjena fokusa.

Promijeni fokus, premjesti pažnju sa misli o zlu na misli o dobru, tj. čini dobro i dobro će ti se vraćati.

Zar je to tako teško za shvatiti?????
Razumem nego ti ne razumes Bozju rec.
Bozja nemera je da ljude dovede do spasenja.
Da Bog ljudima podari vecni zivot na Zemlji.

Ja se molim za dobro a ti?
Armagedon je Bozji rat i mi nista nemamo sa time.
Samo cekamo da Bog deluje.

Fokus svih pravih vernika je na svemu sto je Bozje na dobru :)

a ti promeni fokus

.

Poslednja izmena:
Razumem nego ti ne razumes Bozju rec.
Bozja nemera je da ljude dovede do spasenja.
Da Bog ljudima podari vecni zivot na Zemlji.

Ja se molim za dobro a ti?
Armagedon je Bozji rat i mi nista nemamo sa time.
Samo cekamo da Bog deluje.

Fokus svih pravih vernika je na svemu sto je Bozje na dobru :)

a ti promeni fokus

.

Ti se moliš Bogu da nam donese ARMAGEDON. Kakvo dobro ti tu vidiš kad za to "dobro" mora da se desi neviđeno ZLO?
Ti si od Božije riječi toliko daleko koliko je i noć daleko od dana.

Da ti ikome želiš dobro, prvo bi iz sebe anulirao/la to zlo koje hraniš. Dakle, prvo bi se oslobodi/la zlih misli.
A svaka misao koja u sebi ima za cilj uništenje nečeg živog, uništenje bilo čega, je zlo po sebi. Kao prvo nemaš pojma šta je zlo i kako si se u zlu ogrezao/la.
Ti u svima vidiš zlo samo ne u sebi, a pun/a si zlih misli i nakana. Misao o destrukciji, uništenju, ubijanju, nikako ne može biti dobra, pa makar to prišivao/la i samom Bogu. Taj Bog tad služi samo da opravda tvoje ludilo.

Ako bi ti sada i jednim svojim dijelom bio/la sa Bogom, u tebi bi sada, evo sada, bila LJUBAV, harmonija, mir, Sve tvoje misli bi bile usmjerene ka uzdizanju Ljubavi u sebi. A kada u sebi uzdigneš LJUBAV u tebi više neće biti mjesta za zlo. Nećeš dakle, imati ideju da nekoga ubiješ, da rasturaš sisteme, da razbijaš tvorevine, da pališ svijet i da žariš 'grešnike' u vječnom ognju , da baciš sve one koji se s tobom ne slažu u pakao. Sve to što sam sada naveo upravo jeste najveće zlo koje hraniš. Tu LJUBAVI NEMA. Ne da nema, nema ni truna. Tu samo živi ludilo.

Ti se moliš Bogu da nam donese ARMAGEDON. Kakvo dobro ti tu vidiš kad za to "dobro" mora da se desi neviđeno ZLO?
Ti si od Božije riječi toliko daleko koliko je i noć daleko od dana.

Da ti ikome želiš dobro, prvo bi iz sebe anulirao/la to zlo koje hraniš. Dakle, prvo bi se oslobodi/la zlih misli.
A svaka misao koja u sebi ima za cilj uništenje nečeg živog, uništenje bilo čega, je zlo po sebi. Kao prvo nemaš pojma šta je zlo i kako si se u zlu ogrezao/la.
Ti u svima vidiš zlo samo ne u sebi, a pun/a si zlih misli i nakana. Misao o destrukciji, uništenju, ubijanju, nikako ne može biti dobra, pa makar to prišivao/la i samom Bogu. Taj Bog tad služi samo da opravda tvoje ludilo.

Ako bi ti sada i jednim svojim dijelom bio/la sa Bogom, u tebi bi sada, evo sada, bila LJUBAV, harmonija, mir, Sve tvoje misli bi bile usmjerene ka uzdizanju Ljubavi u sebi. A kada u sebi uzdigneš LJUBAV u tebi više neće biti mjesta za zlo. Nećeš dakle, imati ideju da nekoga ubiješ, da rasturaš sisteme, da razbijaš tvorevine, da pališ svijet i da žariš 'grešnike' u vječnom ognju , da baciš sve one koji se s tobom ne slažu u pakao. Sve to što sam sada naveo upravo jeste najveće zlo koje hraniš. Tu LJUBAVI NEMA. Ne da nema, nema ni truna. Tu samo živi ludilo.
Ne molim se Bogu tako. Malo si pobrkao.
Molim se za sve sto je dobro za covecanstvo i mene :)

A Bog ce iz ljubavi nama podariti vecni zivot i spasenje.
a da imas zle misli ti dokazujes jer ih iznosis. Sve ti neko zlo pada na pamet.

Ne molim se Bogu tako. Malo si pobrkao.
Molim se za sve sto je dobro za covecanstvo i mene :)

A Bog ce iz ljubavi nama podariti vecni zivot i spasenje.
a da imas zle misli ti dokazujes jer ih iznosis. Sve ti neko zlo pada na pamet.

Zlo je misliti o smrti drugih ljudi, pa bili oni zaista i sami ogrezli u zlo. U svom sljepilu ne vidiš da Armagedon predstavlja zlo po sebi. Ali iz priloženih komentara da se vidjeti da to ne dopire do tvog mozga.

Pa nemoj misliti o smrti drugih ljudi, ne bavi se zlom.
Bavi se onim sto ce Bog uciniti dobro za covecanstvo
da ce unistiti zlo i spasiti covecanstvo od zla
ljude dovesti do savrsenstva da zive vecno
a ti ocigleno mesas dobro i zlo tebi je dobro zlo
Bog ce spasiti covecanstvo tako sto ce unistiti zlo - uzrocnike zla
Sotonu i demone i to je dobro
a zlo je unistavati covecanstvo
Dakle Bog ce uciniti dobro spasice covecanstvo.
tebi ne dopire do mozga sta je dobro a sta zlo
Kako mozes Bozju dobrotu i pravednost nazivati zlim????
To je hula na Boga.
Bog sve sto namerava je dobro.

Pa nemoj misliti o smrti drugih ljudi, ne bavi se zlom.
Bavi se onim sto ce Bog uciniti dobro za covecanstvo
da ce unistiti zlo i spasiti covecanstvo od zla
ljude dovesti do savrsenstva da zive vecno
a ti ocigleno mesas dobro i zlo tebi je dobro zlo
Bog ce spasiti covecanstvo tako sto ce unistiti zlo - uzrocnike zla
Sotonu i demone i to je dobro
a zlo je unistavati covecanstvo
Dakle Bog ce uciniti dobro spasice covecanstvo.
tebi ne dopire do mozga sta je dobro a sta zlo
Kako mozes Bozju dobrotu i pravednost nazivati zlim????
To je hula na Boga.
Bog sve sto namerava je dobro.

Ne zavaravaj se. Ti, niti si čovječanstvo onkojem govotiš niti si, sa takvim nivoom svjesnosti, blizu savršenstvu. Savršen/a si, ali samo takva kakva jesi za taj dio svjesnosti, za nivo koji tek treba da se razvija i raste. I zamisli sad, neko se moli Bogu za savršeniji svijet od tvog ili za čovječanstvo koje je po nekom Bogu bolje od tvog, bolje od onog za koje se ti moliš... kome li će Bog uslišiti molitvu???? Ti u tom svijetu ne bi imala mjesto. Da li bi i tada bila tako vesela i pjevala slavopjeve Armagedonu?

Nema nikakav pad religija.
Velika bludnica simbol za veliku otpalu crkvu i njene kceri, su akteri do Hristovig drugog dolaska.
Upravo ce druga zver proglasiti zig pve velike bludnice za obaveznim.
Glavu te bludnice niko od ljudi ne moze da unisti.
Samo Hristos
Ali kula nezna nista o tome pa ni njeni svedoci.

Arijana, kako se svedoci ponasaju u ovoj situaciji?
Nr idu da sbedoce?
Ipak si ti bolje znala od kule koja vam je zabranila svedocenje prrko interneta pa si to ipak praktikovala.
Zato si imala i imas vise pseudonima da bi podrzavala sama sebe da bi sakrila ovu istinu.
Jer drugi svedoci ne smeju.
Kako ce sada kula da objasni vernicima da u ovo tesko vreme odjedared treba da idu na internet?
Da li ce uprava da ti se izvini?

, kako se svedoci ponasaju u ovoj situaciji?
Problem je sto ti imas pogresne informacije.
Svedocenje preko interneta je uvek bilo dozvoljeno i sada se radi.
Svi na forumu imaju zastitu identiteta jer je takva forma.
Neformalno svedocenje mi uvek praktikujemo a tu spada i svedocenje preko interneta
JS se normalno ponasaju u skladu sa zakonom.

Toliko pozdrav. :)

Problem je sto ti imas pogresne informacije.
Svedocenje preko interneta je uvek bilo dozvoljeno i sada se radi.
Svi na forumu imaju zastitu identiteta jer je takva forma.
Neformalno svedocenje mi uvek praktikujemo a tu spada i svedocenje preko interneta
JS se normalno ponasaju u skladu sa zakonom.

Toliko pozdrav. :)
Pa gde su onda,?
Nema ih nigde na netu.
Retkost koji.
Da nije Jeroh?

Rekoh ja da su JS pisnuli u gace od srece, kad je proglasena pandemija.
Koja stavka je bila pre stavke 1?
Jel ima ovo zvanicno ili ce opet da bude samo smo se salili? :D,
je li bre sta bi da su ovi skakvci u stvari svedoci koji ce da muce lude, gde je sala, trazili ste skakavce evo ih
locust swarms, some of which are 3-times the size of New York City, are eating their way across two continents
The largest locust swarms in more than 50 years have left subsistence farmers helpless to protect their fields and will spread misery throughout the region, ...

www.express.co.uk › News › Weird

Feb 19, 2020 - A LOCUST plague which has now reached coronavirus-struck China may be the 'fifth trumpet' prophesied in the Book of Revelation, according ...

Back